Berichten uit de Holle Aarde – Hoofdstuk 3: Onze Galactische Verbinding

Berichten uit de Holle Aardehollowearth_diannerobbins

Hoofdstuk 3  Onze Galactische Verbinding

Vertaald: Harmen Schouwerwou

 

 

Het Verhaal van de Holle Aarde Bewoners

Groeten uit het Centrum van de Aarde. Ik ben Mikos, een bewoner onder het oppervlak van de Aarde, omsloten in de holle wereldbol diep in het binnenste van de Aarde, terwijl levensvormen rondom en boven ons aan het oppervlak cirkelen. Jullie bevinden je aan de rand, om zo te zeggen, terwijl wij ons in de oorspronkelijke ruimte bevinden die beveiligd is voor de chaoskrachten aan de buitenkant die momenteel rondom jullie tekeer gaan.

Nu velen van jullie bekend zijn met Telos, maar niet echt bekend zijn met de Holle Aarde bewoners, willen wij nu graag jullie ons verhaal vertellen. We zijn een zeer geavanceerd ras van Wezens die nooit aan de oppervlakte hebben gewoond. Wij komen van andere planeten in jullie zonnestelsel en andere galaxies die zich tot ver in de ruimte uitstrekken. Wij kwamen hier om toezicht te houden op de Aarde, en we kwamen hier om onze eigen evolutie voort te zetten zonder inmenging van enig ras of ET’s. We zijn veilig omsloten in de kern van de Aarde, die ons voldoende beschermd voor buitenaardse indringers, zodat we zo snel mogelijk kunnen evolueren om deze planeet te waarborgen als een buitenpost van Liefde en Licht. Hoe sneller we kunnen evolueren, hoe sneller we naar de oppervlakte kunnen komen om de strijdende mensheid te helpen bij het terugkrijgen van zijn vrijheid in het Licht van Gods Liefde. Dit is dan ook de reden waarom jullie niets van ons hebben gezien of gehoord. Het is omdat wij zelf deze afzondering hebben opgelegd.

We willen nu dat jullie ons erkennen … wij die vrij zijn in het Licht van God, te midden van jullie, voortdurend ons Licht en Liefde naar jullie uitstralend die jullie grijpen en vasthouden terwijl wij jullie steeds dichter naar de vlam van ons hart duwen, totdat jullie met ons versmelten in Gods machtige Lichtstroom, waarna jullie je weg in de wereld kunnen vervolgen, waar jullie schijnen als een baken, en waar allen die jullie straling ervaren vanbinnen worden gemagnetiseerd om aan hun transformatie in bewustzijn te beginnen en in toenemende mate bewust worden van de scharen Wezens die hier zijn om jullie en al het leven op Aarde te helpen om steeds hogere staten van bewustzijn te ontwikkelen totdat allen van de Aarde, samen, exploderen in haar Ascensie van Licht, en allen voor altijd van de dichtheid van de Aarde bevrijd worden.

Dit is onze rol, dit is ons einddoel die we op Aarde gaan uitvoeren, en dan zullen we allen massaal de evolutiespiraal beklimmen naar het rijk van Licht en Liefde, en worden wie we zijn, levend op een plek van vrede, schoonheid en welvaart, tezamen als één cel in Gods hart. Dus maak deze reis in het Licht met ons, door jullie harten te openen voor ons bestaan en verwelkom ons in jullie levens, zodat ook wij jullie mogen leiden bij de stappen van voortdurende glorie, waar wij naast elkaar op ons pad naar God wandelen. Dus wandel met ons, hand in hand, wanneer je ooit vermoeid bent, denk aan ons die je vasthoudt en je steunt wanneer we allen, als een planeet, ons steeds dichter naar onze ascensie bewegen. Jullie zijn er vlakbij, heel dichtbij, en wij zijn hier om jullie dat extra duwtje te geven in het Licht waar wij allen jullie komst opwachten.

Wij baden in het Licht van de Holle Aarde, waar wij een paradijs hebben gecreëerd in de baarmoeder, het binnenste van Moeder Aarde. En wij willen jullie ook graag dit paradijs samen met ons laten ervaren. Wij werken nu nauw samen met jullie, onze broeders en zusters op het oppervlak, en wij juichen jullie toe.

Ik ben Mikos, jullie vriend uit het verleden.

 

Wij leefden eens op een ander zonnestelsel

Gegroet mijn medereizigers op Aarde! Ik, Mikos, spreek vandaag tegen je vanuit de Holle Aarde, wat ons thuis is. Wij zijn hier al miljoenen jaren, waar we onszelf langzaam evolueerden in de GodWezens die we zijn. Onze evolutie heeft grote vooruitgang geboekt als gevolg van het feit dat we geïsoleerd waren in de buik, het binnenste van Moeder Aarde.

Onze levens werden doorgebracht in vrede en opperste geluk als gevolg van onze locatie. We bestaan hier in vrede en sereniteit vanwege de nabijheid van de hartslag van Moeder Aarde. Hoe dieper je de Aarde binnengaat, hoe dieper je de hartslag van Moeder Aarde voelt. En hoe meer je Haar hartslag voelt, hoe meer je resoneert met haar Godinnenkwaliteit. Dus deze nabijheid heeft ons, gedurende de millennia, geleid naar onze eenheid met al het leven en naar onze vreugde van bestaan. Al het leven kent deze eenheid, toch moet het meeste leven het nog in zijn eigen lichaam voelen.

Als de hartslag van Moeder Aarde weerklinkt door de Aarde, bereikt het de oppervlakte waar jullie het kunnen voelen en ervaren. Echter, om de puls van het leven te voelen en hiermee te resoneren moet je in vrede zijn. Jullie fysiek lichaam moet in coördinatie en synchronisatie met elkaar zijn, allen vibrerend op dezelfde snelheid en allen voelend de gratie van God en de onderdompeling in de eenheid van de Schepping. Wanneer jullie lichamen ’s nachts rusten resoneren ze op de diepe puls in hen. Je kunt alleen evolueren wanneer je in een staat van vrede bent. En daarom zijn wij ondergedoken in de diepten van de Aarde, konden evolueren, omdat we in synchroniciteit waren met de hartenklop van al het leven en met onszelf.

Eens zwierven we doelloos in de ruimte, levend op een ander zonnestelsel in het melkwegstelsel. In al die tijden waren daar wat jullie vandaag ‘Sterrenoorlogen’ noemen. De mensen waren betrokken in veldslagen om onze sectie van de galaxy te controleren. Deze oorlogshandelingen veroorzaakten grote vernietigingen op planeten en gooiden zonnestelsels uit hun koers. Het was een duistere tijd voor onze galaxy, en wezens als die van ons verlangden dat de vrede hersteld zou worden zodat we onze evolutie konden vervolgen. Dit was het moment dat we de Aarde ontdekten.

We verlieten ons zonnestelsel en reisden hier naartoe, welke in die tijd een planeet was die buiten zijn grenzen weinig bekend was. Toen we afdaalden op de oppervlakte, waren we verbaasd en verrukt van de schoonheid en de sereniteit van de Aarde. We verkenden de oppervlakte en vonden de open tunnels die leidden naar de holle ruimtes binnenin. Deze waren reeds bestaande tunnels van andere beschavingen, want de Aarde is zeer oud en haar beschavingen eveneens.

 

Alle Planeten hebben Openingen bij hun Noord- en Zuidpool

Wij migreerden door de polen en vonden ons ‘nest’ binnen. De binnenkant is zo schoon, zo puur, en zo vredig, dat we vanaf die tijd het nimmer verlieten.

Gedurende de eeuwen hebben we de tunnels vergroot en uitgebreid die leidden naar de ondergrondse steden en naar het oppervlak, als een reismogelijkheid voor onze bewoners en jullie. Hoewel niet te veel oppervlaktereizigers deze tunnels hebben gebruikt, bestaan ze voor de toekomst wanneer meer van jullie en van ons zich willen vermengen en een trip maken om elkaar te bezoeken. Dus het oppervlak is bezaaid met tunnelingangen die je op de kaart in dit boek ziet, die leiden naar de ondergrondse steden en naar ons. Dit zie je op de meeste planeten in jullie galaxy, waar mensen vrijelijk reizen naar zowel de binnenkant als naar de buitenste rand, om informatie uit te wisselen en van elkaar te leren.

Jullie Aarde heeft nogal een geschiedenis, wanneer we millennia van tijd teruggaan. Jammer genoeg is haar geschiedenis niet altijd vreedzaam verlopen want, toen het eenmaal ontdekt was, vochten mensen grote oorlogen om het te willen controleren en om de kostbare rijkdommen via mijnbouw te verkrijgen. Dus besef dat deze tijden van het plunderen van de Aarde voorbij zijn. Deze wezens mogen niet langer deze sector van de galaxy binnenkomen, die gestaag meer Licht krijgt, zelfs als de golven de kusten raken. Het Licht stroomt nu gestaag en brengt de rust en het bewustzijn waar alle oppervlaktebewoners naar verlangen.

Wij, in de Holle ruimtes van de Aarde, riepen eonenlang om meer Licht en meer hulp van de Confederatie van Planeten om in te grijpen om de instroom van rovende ET-bendes te stoppen die de ruimte hebben afgestroopt om planeten te vinden die evenveel rijkdommen bezitten als de Aarde. Maar nu is het afgelopen. Weet dat de Confederatie deze sector volledig beschermt, zodat het leven eindelijk kan gaan beginnen in vrede te evolueren.

 

Adama spreekt over de Wezens van Binnen-Aarde die leven in de Holle Aarde

Wij hebben gemakkelijk toegang tot de Wereld van Binnen-Aarde door middel van ons tunnelsysteem, die rechtstreeks door de korst van de Aarde gaat naar de ingangen van Binnen-Aarde, waar we begroet worden door onze broeders en zusters bij onze aankomst. Wij gaan en komen doorlopend sinds wij een voortdurende handelsrelatie met hen hebben. We genieten van hun stranden en oceanen en we beklimmen hun bergen. Het is een schitterend rijk van Licht en Zuiverheid, en vitaliserend om daar te zijn.

Besef dat de spirituele staat van de Binnenaardse Wezens zeer ontwikkeld is in vergelijking met de oppervlaktebewoners. Deze Wezens kwamen van een ander zonnestelsel om Binnen-Aarde te bevolken. Zij leefden nooit op de oppervlakte. Hun thuis op deze planeet is altijd in de binnenste ruimtes van de Aarde geweest. Ze staan echter wel in contact met Wezens op de oppervlakte, zoals jullie in contact staan met Adama in de aardkorst.

Jullie, op het oppervlak, zijn de directe afstammelingen van rovende ET-bendes, die gecreëerd zijn om de Aardse rijkdommen te delven. Jullie allen hebben echter wel hetzelfde spirituele potentieel als de Binnenaardse Wezens. Jullie leven op de oppervlakte weerspiegelt op geen enkele wijze het leven in Binnen-Aarde. Het enige op het oppervlak dat het binnenaardse weerspiegelt zijn de bergen en oceanen en landstreken.

Deze Binnenaardse Wezens hebben jullie condities aan het oppervlak volledig gemonitord. Ze weten alles van wat zich op de Aarde afspeelt, net zoals wij in de aardkorst alles weten door middel van ons computernetwerk.

De prachtige Binnenaardse Wezens weten van jullie verlangen om in Binnen-Aarde te leven, waar alles zich in een vredige, harmonieuze staat bevindt. Ze beschouwen de bevolking op het oppervlak als hun broeders en zusters die nog niet ver genoeg geëvolueerd zijn om met hen in het ‘land van overvloed’ te wonen. Zodra jullie echter een hoger spiritueel staat bereiken dan kunnen jullie ook binnenin de Aarde wonen.

 

 Bron:  http://www.unitynet.nl/

 

 

Eén gedachte over “Berichten uit de Holle Aarde – Hoofdstuk 3: Onze Galactische Verbinding

 • 13/06/2019 om 21:25
  Permalink

  Heel fijn om dit te mogen lezen. Ik ben zelf ook een lichtwerker en probeer ook om anderen te laten weten wie ze in essentie zijn.
  Ik heb dit bericht dan ook gedeeld en wil graag op de hoogte ge worden.
  Dank hiervoor.
  Lieve groet Shantidevi knippenborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: