Wereld Simultaan Gebed voor Healing van de Wateren van de Aarde op 11 maart 2013

Harmonics Life Center Hawaii

Oproep Vanuit het Harmonisch Levens Centrum op Hawaii

 

Repost from:  Donderdag 28 februari 2013

Wereld Simultaan Gebed voor Healing van de Wateren van de Aarde.

 

Bij de 2de verjaardag van de Grote Aardbeving in Oost Japan op 11 maart, zullen Dr. Emoto (uit Japan) en Kumu Keala Ching (uit Hawaii) jullie uitnodigen om te bidden voor de wateren bij ieder uit de buurt. Hier in Big Island komen we bijeen om 7 uur  in de avond bij de grote banyan boom vlak bij het Koning Kamehameha Hotel.

 

Deel dit mede aan al je kennissen en schep een gebeuren bij jullie in de buurt. Zelfs als één persoon al bidt, is dat geweldig!

 

Het simultane (gelijktijdige) gebed  zal plaats vinden om 02:46 u in de middag op 11 maart Japanse tijd, en dat is om 07:46 u na de middag op 10 maart in Hawaii tijd.

 

Gebruik die omzetting van tijd op jullie plaats:

http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzref.tzc

 

 

Ik waardeer het om te weten waar het gebed zal plaats vinden. Geef dit even door zodat mensen bij je in de buurt met jullie mee kunnen doen.

In heel Japan zullen er gebeden zijn op die dag.

 

De kracht van ieder van ons, over de hele wereld van mensen die samen bidden, zal fenomenaal zijn.

 

Dank je voor je zorg en je deelname.

Dr. Emoto en Kumo Keala Ching

 

(Winny: je hoeft het niet op die tijd te doen. Spreek je gebed uit en zend dat op de juiste tijd naar allen toe. 02:46:00 p.m. Monday March 11, 2013 in Japan converts to
06:46:00 a.m. Monday March 11, 2013 in Europe/Amsterdam     Met een stel mensen staan wij op de 10de mrt. bij de Zonsopgang (07:04 u.)van zondag aan de vijver op de Brunssummer heide. Wil je meedoen daar, dan moet je even mailen:  winnyd@stralendetoekomst.nl . Je hóéft daar niet mee te doen, je kunt je gebed sturen naar dat uur, naar iedereen, ook twee uren of een dag later )

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: