Russische meteoriet zou hebben geleid tot een nieuwe ijstijd.

Russische meteoriet zou hebben geleid tot een nieuwe ijstijd.

Geplaatst door Steve Beckow op 9 maart 2013

Bron: http://goldenageofgaia.com/2013/03/russian-meteor-would-have-caused-a-new-ice-age/

Als een van de leden van het team van Nova Earth een persoonlijke reading met Aartsengel Michaël via Linda Dillon heeft, vertellen we dat meestal de andere leden en iedereen die een vraag heeft stuurt deze toe.

Deze keer, toen ik een lezing had, Geoffrey West, gastheer van Cosmic Vision News, heeft gevraagd wat de invloed van de meteoriet die de galactische in stukken hebben gebroken  voordat het Rusland zou hebben geraakt en het antwoord van Aartsengel Michael zette me op mijn plaats terug.


Galactische schepen onderscheppen meteoriet bij Chelyabinsk (Rusland)

op 15 februari 2013


“Wat zou je er van denken als die zou hebben veroorzaakt…de enige vergelijking die u zou hebben zou zijn… een andere ijstijd.”

“Wow. Je maakt een grapje,”antwoordde ik.

“Nee,” zei hij.

Steve: Dus de galactische voorkwamen een andere ijstijd. Dat is wat u zegt, is dat juist?

AAM: Dat is wat ik zeg. … Uw sterren broers en zusters hebben geïntervenieerd. Dat is waarom het was niet meer dramatisch en schadelijk. En zij kwamen niet alleen namens het volk van de aarde en van Rusland tussenbeide, maar ook namens Gaia zelf.

Steve: En was dit Hemelse lichaam, zo te zeggen, naar hier gezonden door de duistere krachten?

AAM: Nee. Dit gaat gewoon over het verplaatsen. Het is onderdeel van de beweging van energie, van puin, overal in het universum. Nee, er zat geen negatieve kracht achter, niet op de manier waar u aan denkt.

S: Oke, als de galactics er op dit moment voor de toepassing van ascensie niet zouden zijn geweest, zouden zij ons deze dienst nog hebben bewezen?

AAM: Ja.

Opmerking van Steve Beckow:

U kunt de interactie met de meteoriet door de sterrenschepen in de hierboven geposte Youtube-video zien maar ik had geen idee wat zich zou hebben voorgedaan als er een evenement van deze omvang zou zijn geweest. Misschien niet op het niveau van massaal uitsterven (ELE), maar het zou enkele plannen voor de zomervakantie hebben geannuleerd! En het zou de planeet hebben veranderd in een koelkast.

Vertaling: Frank Withoos

                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: