Ashtar spreekt – via Philipp, 3 maart 2013: “Breng je meditatie in je dagelijkse routine.”

Ashtar spreekt – via Philipp, 3 maart 2013:  “Breng je meditatie in je dagelijkse routine.” 

 

Ashtar3

 

Bron: http://ashtarandphillip.blogspot.pt/2013/03/english-asthar-speaks-include-your.html

Vertaling: Winny ( winnyd@stralendetoekomst.nl )

Je doet zoveel inspanning voor je meditatie oefening om je van je rondspokende denken/ego af te brengen en om je te verbinden met je hartcentrum. Je wilt vrede en kalmte door je heen laten stromen. Als wij jou er aanhoudend aan herinneren dat je in die fasen waarbij je diep verbonden bent met je hartcentrum, je werkelijk en bewust verbonden bent met Alles Dat Is en specifiek met ons, jullie Lichtfamilie. We bedoelen hier niet mee dat je door alleen deze oefeningen uit te voeren je in staat bent om je met ons te verbinden en te communiceren. In feite willen we je aanmoedigen om je meditaties in je dagelijkse routine in te bedden als eeuwigdurende stilzwijgendheden. Door dat te doen krijg je meer gunstige gevolgen door diverse positieve consequenties. Laten we dat uitleggen.

Zoals we gezegd hebben aan het begin van deze boodschappen en laten we dat herhalen omdat het zo belangrijk is, je wilt in je meditaties een”samensmelten” in je hartsruimte en om je bewustzijn liever te focussen in je centrum dan dat die in je geest verblijft.  Je weet dat je hartsruimte je Ware Zelf is en laten we het zo zeggen, ook je “controle centrum”. Het is je verbinding met Alles Dat Is  en daarom, met je hele Licht familie. En wat nog meer, het is je hartcentrum dat je in staat stelt om de energie van deze boodschap in je op te nemen en om die te filteren.  Het maakt niet uit wat je geest/ego je zegt, je heilige hartsruimte is de garantie voor de kwaliteit en accuraatheid van een boodschap. Nu willen we jullie bemoedigen om die verbindingen met je “controle centrum” vaker in jullie dagelijkse leven te hebben zonder de noodzaak om je terug te trekken in een rustige kamer en om een bepaald meditatie-ritueel te volgen. En dit is nogal simpel omdat het niet uitmaakt waar je bent, je kunt je altijd, laat ons dit herhalen, je altijd verbinden met je hart. Hoe werkt dit?

Als je je dagelijkse routine volgt, probeer dan herhaaldelijk om korte tijd op te houden. Als we zeggen ”korte tijd” bedoelen we echt een korte tijd in jullie taal. Een “poging” van enkele seconden van je tijd is al voldoende. Focus jezelf op een punt in je omgeving, het liefst op een plek in de natuur zoals bijvoorbeeld een boom of een bloem. Als je zo’n punt niet hebt, focus je dan op de lucht/hemel, misschien op een prachtige wolk. Haal een paar keer diep adem en laat je ademhaling je hartsruimte in gaan. Voel je hart zich uitbreiden. Stel je voor hoe je ademhaling een gouden lichtbal in je hart activeert. Stel je voor hoe deze gouden lichtbal uit je hartsruimte straalt en je hele lichaam omhult. Voel hoe het licht je bekrachtigt en je reinigt. Hierdoor ondersteun je niet alleen je welzijn maar wat meer, jullie verbinden je jullie bewuste zelf, met je Licht Broeders en Zusters.

Het is je uitstraling, je lichtstraal die ons verblijdt met genoegen en zuivere vreugde en die ons in staat stelt om onze energie te verbinden met die van jullie. Straal zoveel mogelijk uit als je kunt en we komen dichter en dichter bij jullie, onze dierbare Familie van Licht.

Met zoveel Liefde

Jullie broeder Ashtar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: