Geoffrey West met ‘Een Uur met een Engel’ 25 febr. 2013 met Serenia: ‘ Dit is waarmee wij jullie en Gaia doordringen.’

Geoffrey West met ‘Een Uur met een Engel’  met Serenia: ‘ Dit is waarmee wij jullie en Gaia doordringen.’  25 febr. 2013

 

Uur met een Engel
Uur met een Engel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serenia is wetenschapsofficier en commandant van de’ Seraphim’. Serenia legt aan ons uit hoe een voelend wezen, zoals een ruimteschip wordt geher-conditioneerd, hoe de galactics werken met chemtrails (de giftige sporen van sommige vliegtuigen), wat de grondtroepen doen, hoe giftige substanties en verontreinigingen worden verwijderd uit ons voedsel, uit de Aarde, uit onze lichamen, enz.

Vertaling: Winny   winnyd@stralendetoekomst.nl

Bron:  http://goldenageofgaia.com/2013/02/serenia-here-is-what-were-imbuing-you-and-gaia-with/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=serenia-here-is-what-were-imbuing-you-and-gaia-with

                        


In Light Radio
In Light Radio

 

Click on this link to listen to the archive of the show:

http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2013/02/26/an-hour-with-an-angel


Geoffrey West gaat verder: Ze praat over hoe de galactics de atmosfeer vullen met lucht die schoner is dan waar we eerder gewend aan waren, niet alleen voor ons maar ook voor de grondtroepen die hier zijn. De vloot van de wetenschap stopt “programma’s” in de lucht die ons helpen om onze Derde en Vierde Ogen te openen. Ze maken de vervuiling schoon van de oostkust van de Verenigde Staten en in de Golf.

Ze vertelt ons dat de galactische grondtroepen technische banen hebben, in de achterban zitten van de sociale media, in het Witte Huis, conflict theaters, gemeenschappen, scholen, in Vennootschappen zoals de Monsanto en de BP, enz. Ze vertelt ons waarom zo veel mensen geleden hebben aan intense ziekten. Ze praat over hun eigen werk om de emotionele pijn te verlichten van mensen wier godsdienstige geloof geschokt is geworden door gebeurtenissen betreffende het Vaticaan, een Ayatollah, of andere godsdienst instituten. Veel dank aan Ellen voor deze snelle voltooiing van het transcript!


Een Uur met een Engel, 25 febr. 2013 met Serenia.

Graham Dewyea: Hallo en welkom bij een Uur met een Engel, met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van De Grote Ontwaking en met Geoffrey West van ‘Greenprint for Life’. Het is een genoegen om bij jullie te zijn. Ik ben Graham Dewyea.

Voordat we onze volgende gast introduceren, heeft het team van InLight Radio aangekondigd – en dat team houdt Linda, Geoffrey, Steve, Stephen en ikzelf in, de hele crew – we hebben aangekondigd dat we een nieuw webinar serie gaan lanceren, een keer per maand, beginnend op zaterdag 9 mrt. En wij verwelkomen jullie deelname hieraan.

De eerste webinar is getiteld ”Het Opbouwen van Nova Aarde. Waar zijn we Nu?” En dan praten we over waar we in het Ascentieproces zitten, wat er met de planeet gebeurt, we praten over wat er voor de mensen gaat komen, hoe we uit de angst moeten blijven, hoe we geduldig en in dank kunnen blijven. We praten over de huidige wereldveranderingen en praktische instrumenten en tips over hoe we deze belangrijke tijd in onze evolutie kunnen benaderen.

En in de webinar van april zullen we praten over hoe we vanaf hier als individu verdergaan, en we focussen ons dan op het incorporeren van goddelijke kwaliteiten in ons dagelijkse leven en hoe we onze wensen manifesteren.

De webinar van mei zal onderzoeken hoe we als mensheid samen Nova Aarde co-creëren, in partnerschap met het hemelse rijk en onze sterrenfamilie.
We moedigen jullie aan om nu in te tekenen. Het kost $50 per webinar, elke maand. En je kunt dat doen door naar de website van Golden Age van Gaia te gaan, de link staat op de showpagina. Klik op die link voor meer informatie.

Okay, Geoff, ik geef het aan jou over, mijn vriend.

Geoffrey West: Dank je Graham. Groeten en zegeningen aan iedereen.
De vorige week gaf Ashira, de commandant van UFOG, of de Verenigde Krachten van de Buitenste Galaxies (VKBG) commentaar op de soorten healing tussenkomsten die in deze tijd plaats vonden op mensen. Sommige mensen hadden meer kneepjes nodig, als het ware, terwijl anderen minder nodig hadden, omdat zij zich al meer bewust waren. Maar, we beleven alles op een unieke andere maar gelijksoortige mooie manier.

En Ashira zei dat een lid van het wetenschapsteam of misschien van het medische team beter over deze zaken kon praten. Er werd een uitnodiging gedaan en geaccepteerd door een lid van het wetenschapsteam dat vorige maand juli verscheen. Haar naam is Serenia, een Plejadisch galactisch lid dat oorspronkelijk uit de 11de dimensie kwam om in deze tijd te dienen en met die capaciteit. Zij diende toen aan boord van een schip dat de ‘Gem’ heette.
Serenia, welkom terug in ons programma, en dank je om je tijd met ons te delen.

Serenia: Oh, welkom aan jullie! En ik ben blij en voel me geëerd om opnieuw te worden uitgenodigd. In feite zijn er velen die graag zouden willen komen. Maar het is altijd een eer voor ons om te worden uitgekozen en om de gelegenheid te hebben om te spreken, niet alleen met jou, lieve, maar met ieder die vanavond luistert, of die vanuit de archieven(daarna,dus.w) luistert. Want archieven zijn zeer nuttig. Laten we daar even beginnen.

Als wij een show doen, of het hier is – nou, dit is de plek van onze voorkeur, om je de waarheid te vertellen – dan is er een download van energie die direct tijdens, zullen we zeggen, de live doorgeving, de individuen ingaat die ernaar uisteren.

Maar denk nooit, of voel nooit… Laat me het zo zeggen. Ik bied hier een geruststelling aan dat als deze programma’s – en ik bedoel gewoon niet die met de intergalactiscs zijn, of met degenen van ons die van de Verenigde krachten van de Buitenste Galaxies zijn – ieder van de archieven, van al jullie shows, worden doordrongen en vergroot met healing en verbreding, ontzag en wonder, zodat de energie die wordt ontvangen van een intense vibratie is, wat jullie zouden denken als van een diepe basvibratie. Maar die gaat direct in de botten, de huid, de organen, de vezels van het menselijke wezen. Dit is een van de dingen die wij doen.

We hebben ook de capaciteit, en de vrijheid genomen, om dat te doen wat de Raad van Liefde al eeuwen heeft gedaan. We hebben onze energie toegevoegd aan het geschreven of geprinte materiaal zoals jullie dat denken dat is. Dus dat is een manier om te beginnen, door te zeggen”Wij verbreden jullie op wijzen waar je je wel of niet van bewust bent, en niet op manieren die zich met jullie bemoeien, maar die verblijdend zijn voor beiden van ons, voor ieder van ons.”
Dus, dank je om me uit te nodigen.
Nu, ik heb groot nieuws. Ik heb een nieuw schip. Well,  laat me zeggen dat het een schip is dat een nieuwe opdracht heeft gekregen, dat opnieuw is uitgerust in termen van de huidige opdracht waar we allemaal aan werken. En je bent juist, het is een combinatie van wat je zou denken van medisch, maar we denken er ook over als helend, aan technologieën, wetenschap maar ook onderwijs.
Mijn nieuwe schip is de ‘Seraphim’. Het is een eer natuurlijk, voor deze wezens (de Serafijnen) die wij samen met jullie zo liefhebben.
Dus, dat is het nieuws van thuis om mee te beginnen!

Geoff: Nou, dat is absoluut prachtig, Serenia. Gefeliciteerd. Wat is jullie capaciteit op dit nieuwe schip? Leid jij op een of andere manier het wetenschapsteam of het helend team, of …
Serenia:  Ja.

Geoff: …hoeveel mensen zitten op dit schip?

Ser: Op dit schip… het is niet een groot schip, en natuurlijk zoals je weet zijn veel functies geautomatiseerd. Maar er zijn ongeveer een dozijn van ons, soms toch ook 15, soms minder zoals 11. Maar 11 is wat je ziet, het minimum. En ja, ik ben blij te zeggen, natuurlijk ben ik nog steeds een wetenschapsofficier, maar voor deze onderneming ben ik ook de dienstdoende officier.
Wij denken over deze zaken niet als promoties, alhoewel het is wel zoiets is als een progressie in onze teams en rangen. Maar van tijd tot tijd zijn er speciale projecten die vaardigheid en expertise nodig hebben van een groep van ons, of van een van ons. Dus is het een eer voor me om deze groep te leiden.
En gedeeltelijk heeft hieraan bijgedragen, zeg ik maar, door mijn nauwe begrip en mijn verbinding, via jullie en door jullie heerlijke team, voor deze wonderlijke wezens die mensen worden genoemd.
Nou, we hebben jullie altijd gekend. Dat is het ding niet. Maar het partnerschap en de manier waarop wij zijn toegestaan, geopend zijn, mochten werken met jullie in deze fase van Ascentie is liberaler, breder. En dus is onze eenheid en gemeenschap – met jullie, met ieder van jullie individueel specifiek en natuurlijk collectief – die verbinding is aan het groeien.
Nu, voor sommigen zit die groei nog niet op het niveau van besef, omdat ze geen interesse hebben of nieuwsgierigheid voor of de wens hebben om ons te kennen. Nu, wij zijn niet van een vibratie, een frequentie waarbij we dat als een persoonlijke belediging voelen, maar er zijn velen die ons nu duidelijk willen leren kennen, meer persoonlijk, en om samen met ons te werken. En dat is de reden waarom ik deze uitnodiging heb geaccepteerd en het ‘go-ahead’ heb gegeven aan ieder die erbij is betrokken, op Aarde en zoals je over hier kunt denken, voor hier ook.

Dus, de nauwheid van onze relatie, specifiek voor degenen die open staan voor deze vorm van uitwisseling en wederzijdsheid, inclusief vriendschap, die nauwheid is snel groeiend. Nu, we weten als broeders en zusters en als observatoren van Gaia, hoe ongeduldig velen van jullie zijn geweest. De wens naar wat jullie Disclosure(Onthulling) noemen het op het puntje van je tong gezeten en creëert soms irritatie. Maar, zullen we zeggen, dat wij ook zeer verlangend zijn, niet ongerust, maar verlangend zijn dat de volledige Onthulling plaats vindt, gewoon omdat wat het doet, het brengt ons tot het punt van een gemeenschap opbouwen die al zo lang gepland staat.

Op veel wijzen vieren jullie vrije dagen, zoals Kerstmis of zulke feesten als geboortedagen, en er is dan grote opwinding over wat je krijgt als geschenk of zegening. Maar als er geschenken worden uitgewisseld, zijn wij net zo opgewonden. En er is een deel van jullie dat denkt: “Nou wat kunnen jullie wel aan ons geven? Want jullie brengen ons technologie en healing, nieuwe begrippen, kwantum sprongen.”

Wat jullie aan ons geven, wat jullie ons hebben te bieden, is jullie menselijkheid, jullie hart, die prachtige spitsvondigheid/eigenaardigheid van het menselijke collectief, de diversiteit die aanwezig is, niet alleen in jullie soorten maar op deze prachtige planeet. Er is niets eenkleurigs (monochromatic) op deze prachtige Gaia.
Maar het zijn de gemeenschap en de vriendschappen en het voortdurend samen gaan, hand in hand, hart in hart, om niet alleen Nova Aarde op te bouwen, de Nova werkelijkheid, Nova universum. Dus zijn wij ook verlangend en wij zijn verlangend om te begrijpen, niet te bestuderen – omdat wij nooit willen dat jullie ooit denken of voelen dat jullie mieren zijn die onder een microscoop zitten- maar om de menselijke trekken van de vrije wil te bestuderen en te begrijpen, en het vermogen om je te verbinden met de vrije wil, de factor van het veranderingsvermogen, terwijl we er naar kijken, met het spirituele pad, met het intellectuele pad, en met wat jullie denken als het persoonlijke pad.

Die zijn van grote interesse voor ons. En het feit dat jullie dit betekenisvol hebben gemaakt is gewoon te zwak uitgedrukt, dat jullie deze verschuiving hebben gemaakt van een ras dat echt individueel was gefocust. In het verleden, ja, vorig jaar nog, veel aandacht, veel menselijke focus zat op het doorgaan op het individuele pad of op de Ascentie, of verlichting, worden, zijn – we hebben er veel namen voor.

En toch, in wat lijkt, specifiek in galactische tijd, als een milliseconde, als in een kleine opening veranderden jullie, jullie verschoven. Jullie verschoven vanuit het individu, kunnen we zeggen, een op het ego gebaseerde wens om vooruit te gaan, op een prachtige manier – we zeggen dit niet kritisch – maar de wens als individu om vooruit te komen naar wat ook, tot aan het collectief waarin jullie zeggen: “Nou, we zullen vooruit gaan, maar we zullen als één vooruitgaan.”

Dit is zo’n substantiële verandering in de matrix van jullie soort, dat we zeer bekommerd zijn om er met jullie over te praten, te bespreken, om te begrijpen – zoals ik weet jullie dat  ook zijn. En dan zijn er projecten waaraan we verder werken, waar jullie op hebben gewezen als ‘tweaking’(rukken, trekken) om jullie bij te staan als collectief en als individuen – zoals we zeggen, we hebben geen toestemming, of zouden we willen, ooit, om ons te bemoeien met de vrije wil – maar we hebben toestemming om te helpen bij lucht, water, met geluid, met licht, met vermeerdering van wat ook dat voor jullie bruikbaar is gemaakt.

Ik weet dat ik maar door en door ben gegaan, lief hart. Het spijt me. Dat heb ik niet zo bedoeld. Ga alsjeblieft verder.

Geoff: Nou, dat is helemaal in orde, Serenia. Ik wilde onze luisteraars enkele momenten geven om een binding met je te krijgen, omdat je niet regelmatig in de show komt.  Dus, zeker, als we overgaan naar wetenschap en naar healing aspecten van het werk dat je doet, misschien een snelle vraag.

Dus je bent heden op de ‘Seraphim’. En waar is dit schip nu gestationeerd? Is het buiten de Aarde? Zit dit in de Aardse atmosfeer?  En boven welk continent of land zijn jullie nu voornamelijk aan het werk?

Ser: We gaan heen en weer. Natuurlijk is onze thuis basis de Neptune. Dat weten jullie. Alhoewel we ook heel veel zij-tochtjes maken naar de Plejadische sector. We werken alleen buiten van wat jullie denken dat Aarde’s atmosfeer is, maar met intochten in Aarde’s atmosfeer als we een specifieke test of dienst verleden of aanpassing doen.

Dus, zweven we erover heen, kun je zeggen, en hebben een positie net buiten wat je denkt dat Aarde’s atmosfeer is. en dan, als we met een volle taak in opdracht zijn, dan gaan we natuurlijk Aarde’s atmosfeer binnen omdat we niet alleen met de planeet werken, maar werkelijk op dit punt ook, ja, met de elementen van de Aarde, maar dan elementen van de Aarde, om met het menselijke ras te werken en dat bij te staan.

Geoff: Umm, okay. Prachtig. Nu, je had erop gewezen dat je samen ging met wat je noemde een opnieuw opgeknapt schip. Wat betekent het om een schip uit te rusten dat eigenlijk een voelend wezen is?

Ser: Jullie hebben een uitdrukking op Aarde in jullie leger als mensen op vakantie gaan of met verlof, en dat is hetzelfde met onze schepen. Zoals je weet, de ‘Gem’ , daar heb ik vele, vele, vele jaren mee gewerkt. Maar wat dit betekent dus is dat het schip een pauze krijgt, R&R. (Rest&? winny)
Nou, we zijn geen statische beschaving. En misschien introduceer ik hier een nieuw begrip. Ik hoop het. Onze beschaving, specifiek onze wetenschapsteams – ik spreek daarover omdat dat mijn specialiteit is – maar wij gaan verder ons onderzoek te doen en voor de ontwikkeling van technologie, om er aan te trekken om het meer toepasbaar te maken voor de groep of voor het project of voor de planeet, waar we voor werken en mee werken.
En dan de vorderingen in technologie, zelfs terwijl het schip in rust is – omdat het niet gewoon zelf gaat rusten, is er ook een healing die plaats vindt. En we weten dat het voor jullie moeilijk is om aan een schip te denken als een voelend wezen, maar als een schip met een opdracht bezig is, bijvoorbeeld, dan absorbeert het energieën en frequenties.
En dus is er een tijd waarop het rust nodig heeft en een goeie poetsbeurt, een goeie reiniging, en dan weer de opwaarderingen in technologie die er hebben plaats gevonden toen dat schip er niet was, of ergens anders een opdracht had.

Dus denk erover zoals, jullie eigen vliegtuigen gaan rusten, om gereinigd te worden, bewerkt, aangepast. Maar het is niet alleen een mechanische zaak, het is ook een helende zaak.
Dus als dat eenmaal is gebeurd en er is overeenstemming met niet alleen die verantwoordelijk zijn voor de in standhouding en het onderhoud en de fijne afstelling van de schepen, niet aan de schepen, maar met de schepen, en dan zegt het schip zelf: “Okay, ik ben klaar om weer aan het werk te gaan.” en soms aangespoord omdat iemand, iemand zoals ik die zegt: “Ik wil echt graag werken met de ‘Seraphim’, ik wil heel graag dat dit schip met mij werkt.” – dus dat soort conversatie vindt dan plaats; het is een gezamenlijke instemming voor een opdracht.
En ja, er zijn keren – niet zo vaak voor schepen, maar voor ons allemaal – waar er een meer dringende noodzaak is en dat de dingen best snel worden terug opgeroepen voor dienst. En natuurlijk passen we ons dan allemaal aan voor die situaties. Maar, zo gemiddeld, zijn alle wezens, inclusief onze schepen, in harmonie aan het werken met onze emoties en telepathie, en die werken voor ons dus ook. Dus zo werkt dat. Is dat duidelijk?

Geoff: Ja, dat is het. Dank je.
Nou, omdat we net in enkele kwesties gingen betreffend Gaia- en de mensheid, merkte ik dat ik een paar minuten geleden grinnikte toen je de eigenaardigheden noemde  van de mensheid. Toen ik me voorbereidde op dit interview, wist ik dat wetenschap en hogere wiskunde heel zeker niet mijn specifieke sterke punten zijn. Door die vakken kon ik nauwelijks overleven in de high school.
Maar, wat geschiedenis betreft, er kwam een song in mijn hoofd op toen ik dit interview voorbereidde en het is een lied van Thomas Dolby dat heette: “Ze Verblindde me Met Wetenschap.” En ik heb het gevoel dat dit het is wat je vandaag bij me gaat doen. [lacht]
Dus ik kijk uit naar wat je hebt te zeggen in termen van Gaia’s healing, de wetenschap erachter en wat jullie allemaal doen om de mensheid te helpen onze frequenties nu te verhogen.

Ser: We zullen lief zijn!

Geoff: Nou, we weten dat onze galactische families hier voornamelijk kwamen om Gaia bij te staan, en ten tweede om degenen van de mensheid te helpen die er voor kozen of die op een hoger zielenniveau hebben geaccepteerd om dit te ontvangen. Op welke gebieden van Gaia’s healing wordt nu gefocust?

Ser: Dat is een veel-gelaagde benaderng. Er is een compleet maken van lucht, water, van Aarde, van bronnen, van chemie. Nu, laten we even achteruit gaan. De oude definitie – omdat ik weet dat jullie daar niet mee getrouwd zijn – de oude definitie van healing of werken aan een zaak – en dit heeft ook te maken met schepen – is, dat er een wond of een traan of een pijn zit of iets dat buiten een verbinding is aangegaan, dat moet worden geheeld, hersteld, gefikst.
Maar vanuit ons perspectief – en ik spreek nu over velen – is dat alleen maar het beginpunt. Dus laten we een voorbeeld geven. De chemtrails (giftige sporten van bepaalde vliegtuigen.w) die zoveel schade brachten aan jullie lucht, je hemelen, aan jullie mensen en natuurlijk aan Gaia, omdat wat omhoog gaat, ook naar beneden gaat, de verwijdering van die zaken als chemicaliën, schadelijke chemicaliën, straling, uit de lucht of uit het water, is slechts de eerste stap. En dan zijn er nog opwaarderingen.
Ten eerste gaan jullie voor zuiverheid. En je kent dat, de verschillen, als je een inademing doet van frisse lucht en die vult je longen en daarin kun je dat prikkelen voelen van die substantie  van die frisse lucht helemaal tot in je tenen, of je kunt voelen dat het nog steeds… geen lucht is die je echt diep wilt inademen, omdat je, op een onbewust of onderbewust niveau weet, je realiseert je dat er nog steeds partikeltjes in die lucht zitten die je niet wilt. En we bedoelen niet alleen jullie menselijk, stoffelijk lichaam, maar de totaliteit van jullie veld.
Nu, soms zijn die partikeltjes overblijfselen van menselijke vervuiling – en dat is een hele brede categorie- maar soms is het ook vervuiling die van spirituele aard is of van emotionele aard, dus dat je geen diepe ademhaling wilt nemen omdat je je gewoon realiseerde dat het gebied waar je doorheen gaat of dat je bezoekt, gevuld is met emotioneel puin, hartepijn, verdriet, controle, hebzucht, gebrek. En dus voorkomt dit letterlijk dat je die zoete ademhalingen doet.

Dus, een van de dingen die we doen – we praten nu over lucht- is het verwijderen van de niveaus van wat jullie denken dat vervuiling is, omdat die specifieke deeltjes niet harmonieus zijn voor hogere dimensionale wezens. En als ik zeg: ‘hogere dimensionale wezens’ sluit ik daar ook de mensen in deze categorie bij in.
Vergeet niet dat wij vele, vele duizenden en duizenden krachten ook al op de grond hebben,  assistenten. Ze komen niet om iets te veroveren. En dus voor onze eigen krachten op de grond is het ook belangrijk dat de lucht wordt schoongemaakt. En dan, nadat die is gereinigd – en onderbreek me als mijn wetenschap 101 niet helder voor je is – wat wij dan doen, en wat we al doen – en dit zijn onze incursies/intochten in en uit jullie atmosfeer – is, dat we het vullen met wat jullie denken dat kristalheldere lucht is.  Jullie denken dat het lucht is, maar het is zoveel meer. Het is licht, het is liefde, het is waar jullie aan denken dat met goddelijke kwaliteiten is, het is uithoudingsvermogen, het is kracht, het is de mogelijkheid om te zien.
Er zijn bepaalde programma’s waarvoor we nu toestemming hebben en dit ook zeer actief doen – dat wordt allemaal in jullie lucht gestopt, en specifiek in jullie water, het zijn activerende delen van zoiets als je derde oog- die nog niet beschikbaar waren of nog niet volledig beschikbaar waren voor de algemene bevolking.

Nou, waarom doen wij dat? We doen het om jullie te helpen, omdat we van jullie houden, maar doen het ook omdat als dat is geactiveerd, dat specifieke aspect, zeg maar van je derde en vierde oog, dan beginnen jullie te zien en getuige te zijn van wat er werkelijk gaande is. En als je begint te zien wat er werkelijk gebeurt, dan beginnen jullie ons te zien.

En als je ons begint te zien, vanuit dat voordelig punt van helderheid, dat wordt doortrokken en de formules die daarin zijn gestopt, mathematica, op een geheel ander niveau, wat er dan gebeurt is dat het angst element er niet meer is, omdat jullie gewoon de waarheid zien. Dus jullie zien dan niet meer de illusie. En omdat jullie doorgaan als menselijke soorten, zijn jullie gereed voor deze openingen.

Er is nog een schip, een zuster schip dat samen met ons werkt, genoemd de ‘Nautilus’. En velen van jullie hebben de laatste tijd de energie van de Nautilus gehoord en gevoeld, maar het is ook een wetenschapschip dat specifiek werkt met de wateren – een zelfde proces. Eerst de uiteindelijke verwijdering van vervuiling. En waar de Nautilus nu precies werkt, ze is eigenlijk de oostkust van de Verenigde Staten aan het opruimen, inclusief de Golf van Mexico waar nog heel veel vervuiling zit door de olie ramp. Maar die oostkust strekt zich uit… denk aan waar de Arctische(Noordpool) cirkel ligt en dan naar beneden naar Bimini, dat wordt nu op dit moment opgeschoond.

Er wordt niet gezegd dat er geen andere activiteiten ook plaats vinden maar opnieuw is het gelijk aan het verwijderen van vervuiling, een instroom van licht en partikels en dan de laatste stap is de instroom van wat jullie denken dat programma’s zijn.

Nu, sommigen van jullie zijn heel bekend met wat je weet dat geprogrammeerd water is. En er is al enkel prachtig, geïnspireerd, zullen we zeggen wetenschappelijk werk gedaan over het programmeren van water. En dit heeft de fundering gelegd voor de menselijke acceptatie en begrijpen van hoe die programma’s waar we mee werken, opereren.
Dus jullie hebben geleerd dat als je kristallen of gebeden plaatst of intenties in jullie water, dat  dit de moleculaire structuur van het water verandert. Nu, neem de volgende stap, want wij hebben formules om emotioneel te genezen voor collectieve healing, soms voor wat jullie denken dat negatieve archetypische healing is. En het gebeurt met de planeet, met Gaia, en met de menselijke wezens.

En de instroom van formules die jullie vibratie verhogen en handelen als katalysatoren voor de verbreding van jullie hersenen, de uitbreiding van jullie hartsbewustzijn, de voltooiing van jullie overgaan van koolstof naar kristallijn – al die dingen zijn nu begonnen. En wij zijn begonnen met de totale instemming, niet alleen van Gaia, maar met het collectief, zullen we zeggen, ook met het menselijke bewustzijn.

Dus, daar wij ongeduldig zijn geworden door de uitnodigingen om ons te laten zien, en om een gemeenschap met jullie te hebben of om zelfs uitgenodigd te worden voor etentjes  alhoewel onze patronen van eten heel anders zijn!  Maar desondanks dat, een uitnodiging zal heel welkom zijn maar dit bereidt het pad voor.
Dus, in feite is er heel veel gaande.

Geoff: Absoluut! Geen kwestie. Nu, duidelijk is de tijd aan het vliegen, stapels vragen hier.  Maar ik wil even terug gaan, omdat je een punt naar voren bracht over de grondkrachten en ik ben nieuwsgierig over wat die aan het doen zijn. Omdat op een hoger niveau ik begrijp dat jullie heel veel energetisch werk doen. En we praten dadelijk over wat jullie doen om individuele mensen te helpen.

Maar, in termen van grondkrachten, zijn zij degenen die verder gaan met zaken zoals Monsanto, bijvoorbeeld?  Zoals het wettelijke werk doen om vennootschappen te helpen stoppen zodat er voedsel kan worden geproduceerd op veel gezondere, harmonische manieren? Is dat het soort taak dat ze doen? En dan doen jullie energetisch werk, individueel, op mensen als ze dat nodig hebben door een resultaat van dat ze dat soort voedsel eten?

Ser:  Dat zit in een gemengde zak. Dus laten we het zo zeggen. Als er krachten zijn geplaatst – en gewoonlijk is dit een totaal vrijwillige opdracht – maar er zijn groepen, ook al denk je daarover als individuen, die uit hun training komen, misschien van wetenschap, dat kan in healing zijn, in de healing kan het psychologie zijn, emotionele healing, het kan een wettelijk begrijpen zijn van de intergalactische wet en de menselijke wet. Dus hun functie is heel vaak veelvoudig.

Dus er zijn er die de energie bewaren op een subtiel niveau waar menselijke wezens aan gewend raken om hun broeders vlak naast zich te hebben. Of ze er zich nu van bewust zijn of niet, ze weten het altijd: “Oh, er is iets anders met die vent.”, of galactisch. Dus dat is zo. En ja, dan doen ze hele praktische dingen.

Dus sommigen van hen hebben een positie, of zijn geïmplanteerd, als je dat woord wilt gebruiken, in technische banen, specifiek heel hoge technische banen. Sommigen ervan worden in de achterban geplaatst van de sociale media, om die te verbreden en om die verder door te duwen. Sommigen worden in regeringen gezet, zoals het Witte Huis, of in de velden van oorlog of van conflict. Sommigen zijn gewoon op gemeenschappen gebaseerd. Sommigen werken met Monsanto, met BP, andere organisaties, ja.

Dus zo werkt dat. maar ze brengen hun eigen expertise mee, of dat nu van de wetenschap of in technologie is, waarvan wij denken dat het zeer uitwisselbaar is, of medisch of helend, of ook als leraren.

Er zijn een aantal van onze krachten die werken in de scholen, specifiek op hogere scholen.

Geoff: Hmm. Zeer geruststellend, zeker. Dus in termen van het helende aspect van individuen, dan, kunnen jullie duidelijk op zielencontract niveau niet tussenbeide komen bij hen die gekozen hebben, om welke reden dan ook, om niet vooruit te gaan. Maar jullie kunnen wel werken met degenen die met een specifiek niveau hebben ingestemd.
Nu, vorige maand juli wezen jullie erop dat vergeleken de kennis van de mensheid in de kwantum wetenschap, vergeleken met die van jullie zelf, dat de mensheid op niveau een zat terwijl jullie misschien op niveau 12 zaten. En ik meng die twee vragen nou dooreen, maar is dit wat er werd beschreven als de twaalf dimensies van menselijk bewustzijn, of was dat meer een analogie om het verschil te helpen begrijpen tussen niveaus van besef? En hoe brengen jullie die kwantum energie bij de healing van de mensheid?

Ser:  We werken vaak met cycli en met rijken van een tot 12. Je kunt bijvoorbeeld denken dat dit een van onze  maatsystemen is, 13 dan natuurlijk het uiteindelijke en dan de terugkeer naar 1. Dus, er was ja, soms een subtiele vergelijking.

Nu, dat zegt niet tegen jullie dat jullie in de eerste dimensie zitten, maar jullie zitten in iedere dimensie van de werkelijkheid en dat is iets dat jullie soms vergeten. Maar als je uit oude paradigma’s losbreekt van de derde en je meer vrij voelt, dan begin je te begrijpen dat je aardig kunt drijven en reizen naar waarheen je wilt.
Dat is deel van de zeer actieve healing die plaats  vindt voor het menselijke collectief. Jullie zitten nu ongeveer op punt 1.2 in termen van jullie begrijpen van wetenschap. Dit is niet betekenisvol verder gegaan. Maar laten we zeggen dat op spiritueel of in besef, van het rooster van de gemeenschap eenheid, daar zijn jullie opmerkelijk vooruitgegaan.

Dus, dat is, voor ons, op veel manieren belangrijker dan onze wetenschap begrijpen die wij duizenden en duizenden jarenlang al hebben ontwikkeld
Hoe werken wij met het menselijke individu? Laat me vooraf zeggen dat, als jullie volledig verankerd zijn in de 5de dimensie, bestaan situaties zoals ziekte of handicaps niet echt meer. Een manier om er over te denken is dat het slapend gaat worden als het individu het niet totaal wil hebben gereinigd en verwijderd wil hebben door zijn zielencontract of zielen bedoeling.

Maar dat is heel moeilijk, het zou een enorme uitdaging zijn voor een menselijk wezen – en we praten nu over een enkel wezen – om lucht op te nemen met die versterkte programma’s waar we over spreken, of om het water te drinken dat werd gereinigd en geprogrammeerd, en om in staat te zijn om nog bij die verslaving van pijn te blijven hangen.

Er zijn veel wezens op jullie planeet die leraar in compassie zijn geweest, ze hebben geduld, vasthoudendheid getoond. En ze hebben diverse ziekten gehad om te laten zien dat ze vertrouwen en continuïteit hebben en dat ze niet opgeven. Of om anderen de lessen van compassie te laten zien. En geduld. Maar er zijn weinig mensen die er voor getekend hebben als een zielenopdracht en de bedoeling om dat totaal permanent te zijn.

Dus, zeg iemand had HIV en dat is woekerend geweest, een verschrikkelijke plaag op jullie planeet. En we gebruiken dit symbool omdat het zeer beladen is met al jullie vooroordelen. Nu, terwijl jullie verschuiven naar de nieuwe werkelijkheid van medeleven, van goddelijke kwaliteiten, van liefde, dan is er geen behoefte of noodzaak voor deze ziekte, omdat de lessen die het gebruikte om te leren, zijn verdwenen en opgelost.

Dus, zelfs als jullie als individu er voor kiezen om er bij te blijven op de zelfde manier als je aan een geliefde maansteen zouden blijven hangen, van zou het niet meer dominant zijn en het zou niet meer actief zijn. Het is dan iets dat gewoon op een veilige plek wordt weggestopt.

Het grootste gebied van healing waar onze technologie en onze wetenschapsteams zich op richten is het emotionele veld, omdat dit heen en weer zwerft met het mentale veld van dat gelaagde denken over de manier over wat of hoe de dingen zijn. Ik zei dat jullie eigenaardig  zijn en ik bedoelde dat op de vriendelijkste, liefdevolle wijze, maar jullie zijn ook stijfhoofdig!

En ik zeg dat de manier waarop jullie ook vastberadenheid beoefenen en geduld. Maar als jullie een geloof over iets hebben, is het heel moeilijk voor jullie om soms los te laten en het gewoon te laten wegvliegen. Dus dat is heel veel waar we op gericht zijn in termen van healing in individuen en in het collectief.
En jullie zien, of je zult beginnen te merken – laten we het zo zeggen – dat jullie zullen gaan denken:  “Nou je weet, ik was gewend dat zo te denken of dat op die manier te geloven.” En plotseling realiseren jullie je dat het alleen maar een vage herinnering is, dat komt omdat jullie geheeld worden.

Jullie hebben dat collectieve geloof gehad – een van onze grootste problemen is dat jullie collectief, niet individueel, wat onze heldere ster van hoop is geweest – maar collectief hebben jullie gezegd dat mensen niet veranderen. En dit laat ons verbluft achter. Onze monden staan wijd open en we denken, dat is de enige constante.

En ook intellectueel weten jullie dit, er is een oordelende factor hierbij wat natuurlijk de kanker van de mensheid is die jullie heeft geplaagd. Dus dit is een van de programma’s waar we absoluut aan werken om er nieuwe programmering over heen te zetten – omdat jullie ‘ja’ gezegd hebben – om dingen zoals die totaal te laten verdwijnen.

Geoff: Dus, in termen van wat wij zich nu zien ontwikkelen binnen de orthodoxe godsdienstige gemeenschap, speciaal in het Vaticaan, is het nogal zeker dat veel mensen die een sterk geloof hebben in het traditionele geloof, nu door een of andere graad van pijn moeten gaan. En ik denk dat dit toegevoegde aandacht en herbronning nodig heeft van jullie teams om daarbij te helpen?

Ser: En ze worden geholpen. Wat hen getoond wordt, zeer, zeer achtaardig – omdat het werk dat we doen, zoals je weet, heel subtiel is; nu, het resultaat of wat er gebeurt kan gezien worden als zeer dramatisch, maar het werk dat we doen is zeer subtiel – dus niet alleen hebben we gewerkt met hen, zeg in het Vaticaan stelsel die moesten loslaten – en dat is waar door alle instituten van de katholieke kerk  heen – maar er is een bekleding van troost en van belofte, van hoop en we gebruiken hoop en belofte als synoniemen, die in de harten wordt gestopt van hen die hun gehele spirituele reis hebben gebaseerd op het geloven van dat instituut als hun fundering, en dat deden ze eerder dan hun ziel te nemen als hun fundering.

Dus we staan hen bij, troosten hen, maar bekleden het ook met nieuwe geloofstelsels, ideeën.

Nou, jullie denken dat  als een niet veilige zet/manoeuvre. Zo werken we niet. Het is gewoon om te helpen, om te helen, niet om te ontkennen. Dus, bijvoorbeeld, iemand die in Zuid Amerika woont, wiens gehele leven werd gebouwd om de gemeenschap van de kerk en het geloofstelsel heen – en we zeggen die aanhankelijk zijn voor de regels die niet noodzakelijk eenheid en liefde weerspiegelen, maar zij hebben het pakket geloofd – nu, plotseling gaan ze zien dat dit pakket wankelt.

Wat hen wordt gegeven is de instroming van de belofte dat, oh, dit lijkt erg slecht, dit is iets heel negatiefs (dat de kardinalen en de paus en zo velen aan de kant gaan), dat wordt opzij gezet door de hoop dat de Kerk zichzelf opnieuw gaat uitvinden, met nieuwe kracht, met nieuwe kwaliteiten die nog meer betekenis voor hen zullen hebben.

Dus het is niet zo dat we de Kerk wegscheuren. Dat is onze rol niet, alhoewel dit het totale plan van de Moeder wel is. Maar wij zullen de mensen herversterken zodat ze door kunnen gaan, liever dan gewoon gevangen te worden in een moeras van een geloofscrisis.

Dit is hetzelfde als iemand die al zijn vertrouwen op een Ayatollah/Imam heeft gezet. Dus is dit niet louter alleen van de Roomse Katholieken; het is van al die diverse instituten waarmee wordt gewerkt.

Geoff: Okay. Dus, ik wil graag een manier vinden om een klein beetje de healing van de menselijke ziel te verenigen met misschien de wetenschap van wat er meer gebeurt dan we op dit moment weten. Een bron heeft aangegeven dat duistere materie, zoals wij mensen nu weten en dat begrijpen (en dat kan niet worden gezien of gemeten met onze instrumenten) maar als dit mogelijk was om dat te zien, zou het worden beleefd als helder licht met veelvoudige kleuren.

En zelfs met mijn beperkte kennis van de wetenschap, denk ik dat ik de mogelijkheid hiervan kan zien. Het klinkt plausibel voor mij. Kan deze duistere materie gezien worden wat sommigen van ons zien als de sluier van afscheiding wat sommigen van ons, in termen om de Goddelijke Schepper en de ruimte proberen te begrijpen, maar of iemand dat voelt, dat het bestaat tussen de mensheid en wat wij weten dat de Goddelijke Schepper is, kan deze duistere materie die sluier van afscheiding zijn?
En als dat zo is, kan het dan zijn wat sommige mensen beleven als ze een bijna dood ervaring hebben, zoals het door een duistere tunnel gaan, door de duistere materie gaan van de sluier en dat het dan licht wordt?

Ser: Dat is een beetje uitgerekt, maar ja. Ja, dat kan een manier zijn om dat te snappen. Begrijp, ons gebruik van duistere materie is heel anders dan wat jullie begrijpen, omdat het een schitterende collectie van licht is. Het is de verzameling van elke vezel licht in het multiversum.
Dus is dit heel nuttig. En een van de dingen die we gedaan hebben bij onze incursies, specifiek met de wetenschapsschepen, is dat we duistere materie, zoals jullie dat denken, in de Aarde hebben gezet. Letterlijk in de Aarde, wat jullie denken dat stof is, zoals rots, zoals gas-lagen. Dus er is dan een instroming daarvan.

Nu, de illusie waarvan jullie denken dat de sluier is, de sluier is werkelijk voor de mensheid een illusie, omdat die al jaren geleden werd verwijderd. Maar omdat jullie er individueel en collectief op hebben gestaan dat de sluier er nog is, is die er nog. Maar voor degenen die ontmoetingen en sightings hebben gehad, van engelen of sterrenbroeders, is er een weten dat de sluier niet bestaat.

Jullie hebben momenten gehad waarop je door de sluier heen hebben gezien en jullie weten met grote helderheid dat die sluier gewoon een illusie is.
Als men door een bijna-dood ervaring gaat, reis je door een portaal of wat jullie zouden denken van duistere materie. Maar zo snel je die omhelst, ga je door naar het licht. Je ziet dan de waarheid van alle stralen en partikels die daar zijn in die materie.

Dus, ja, jullie hebben ook een neiging om te denken aan wormholes(zwarte gaten) als duistere holen of lichte gaten. Dus dat is iets dat jullie ook zullen leren in termen van hoe je reist en trekt.

[muziek komt op]

Geoff: Nou, dank je Serenia ….

Ser: Het spijt me, ik heb nog geen volledige uitleg gegeven van wat we gaan doen.

Geoff: ja, het is jammer dat we aan het eind zijn gekomen van weer een Uur met een Engel maar we hopen dat we nog een gelegenheid krijgen om verder uitgebreid op de komende momenten van het nu in te gaan. Dank je dat je bij ons kwam, Serenia.

Ser: Ik voel me zeer geëerd. Ga in vrede mijn broeders en zusters van de Aarde. Vaarwel.

Geoff: En tot aan ons volgende moment van het nu, dank je dat je jouw momenten van tijd met ons hebt gedeeld. Wees gezegend.

 

__________________________________________

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: