SaLuSa, 1 maart 2013 – Met zoveel schulden in de wereld is het duidelijk dat er maar één oplossing is voor jullie problemen, en dat is complete vergeving van alle schulden…

SaLuSa, 1 maart 2013 – Met zoveel schulden in de wereld is het duidelijk dat er maar één oplossing is voor jullie problemen, en dat is complete vergeving van alle schulden…

 

et-firstcontact

Bron:  http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Vertaling:  André

In veel delen van de wereld vallen de oude energieën ineen,  en daarmee komt de mogelijkheid dat ze vervangen kunnen worden door het nieuwe paradigma (model). Je zou kunnen zeggen dat het op de achtergrond nog even afwachten is, daar er veel werk is verzet, om er zeker van te zijn dat we tot overname over kunnen gaan. Het brengt een zekere mate van onzekerheid met zich mee daar je enige tijd tekenen van uiteen vallen zult waarnemen. De Euro is erg onstabiel en sommige andere valuta’s eveneens. Het wijst allemaal naar een grote verandering die ook de banken zal dwingen hun werkmethoden aan te passen. Zij hebben het aan zien komen en hebben geprobeerd het onvermijdelijke af te wenden, maar dat zal geen nut hebben. Er is reeds overeenstemming bereikt tussen veel landen over de voorgestelde veranderingen, en het is slechts wachten op het juiste moment om verder te gaan.

Binnenkort  zal Disclosure plaatsvinden, maar verwacht niet dat het in de beginfase ver gaat. Het zal tijd vergen om de geheimzinnigheid af te pellen rondom alles wat Buitenaardsen en UFO’s betreft. Hoewel, wanneer de waarheid naar buiten begint te komen, zullen de sluisdeuren open gaan wat ons en onze bondgenoten betreft. Het zal enige tijd in beslag nemen om de waarheid uit te laten komen betreffende de samenwerking tussen jullie Regeringen en de Greys, en het gebruik van ontwikkelde technologieën die aan hen gegeven werd. Onze wens is voornamelijk dat onze aanwezigheid officieel wordt toegegeven, met de verzekering dat onze contacten ten allen tijde vreedzaam zijn geweest en met de bedoeling om de mensheid te helpen. Wij leven met het Licht en hebben de protocollen en Wetten van God nagestreefd in onze uitwisselingen met jullie.

Over enige tijd zullen jullie veel te weten komen betreffende onze betrokkenheid met jullie over de afgelopen duizenden jaren, en jullie zullen uitvinden dat we daarin jullie Beschermers zij geweest. Wij hebben jullie groei geobserveerd, en hebben jullie geholpen om hindernissen te nemen die jullie evolutie anders danig hadden kunnen vertragen. Er is natuurlijk een grens tot hoe ver we kunnen gaan, daar we ons niet willen mengen in situaties waar jullie je eigen karma oogsten. We moeten ons terughoudend opstellen, maar dat weerhoudt ons er niet van te proberen om jullie ervaringen te verzachten door jullie continu Liefde en Licht te zenden. Nu begeleiden we jullie van dichtbij door wat zich zal bewijzen als een zeer actieve tijd, waarin we worden toegestaan om nader tot jullie te komen. Jullie zien onze voertuigen veelvuldig en vaak in grote hoeveelheden terwijl we doorgaan met onze schoonmaak van jullie atmosfeer, ondertussen ons oog houdend op diegenen die nog steeds rotzooi willen veroorzaken.

In het verleden is er vaak gewezen op het arresteren van de ringleiders van de duistere Mensen, en langzaam maar zeker is dat ook gebeurd. Jullie hebben ook gehoord van “Containment” (Andre: in spiritueel licht stellen) en op deze manier hebben we hun activiteiten enorm kunnen beperken. We hebben overwogen dat massale arrestaties mogelijk paniek zouden veroorzaken onder de mensen, daar slechts weinigen kennis zouden hebben van wat er aan de hand is. Dus hebben we gekozen voor geleidelijke veranderingen en hebben we onze vertegenwoordigers, die onze bondgenoten zijn, geplaatst op posities die meer controle brengen aan degenen van het Licht.  Hoewel, wanneer we eenmaal publiekelijk kunnen verschijnen, zullen jullie versnelde veranderingen waarnemen iets waar we ons reeds lang op hebben voorbereid. Wij verzekeren jullie dat jullie uiteindelijk van alle voordelen zullen genieten die we jullie beloofd hebben, en zullen we er alles aan doen om jullie te assisteren.

Het is belangrijk dat jullie energie geven aan alles dat puur en positief is, en om dit niet uit te breiden naar zaken die gerelateerd zijn aan de Illuminati. Hun tijd zit er nu bijna op daar hun handelingen beknot worden totdat zij helemaal  zijn gestopt. Zij vormen niet langer de bedreiging van weleer, en Lichtwezens beperken hun macht zodat ze onder controle kunnen worden gehouden. We kunnen er nog net niet voor zorgen dat de media beginnen met een eerlijk en accuraat uitbrengen van verslag, maar dat zal gebeuren zodat jullie geen twijfels meer hoeven hebben over het nieuws dat jullie wordt voorgeschoteld. In veel gevallen  kijken we naar jullie opdat jullie een begin maken, om zodoende toe te stemmen dat wij ons bij jullie kunnen voegen vanwege de Wet van Aantrekking. Jullie kwamen naar de Aarde om dualiteit te ervaren en jullie ervaren nog steeds enige “neerslag” ook al heeft deze zijn cyclus afgerond. Er zijn nog niet afgeronde handelingen die duistere energieën naar het Licht brengen om schoongemaakt te worden, en dit is waar jullie van pas komen.

Met 21 december (2012) hadden jullie een preciese focus, maar nu dat voorbij is, is het meer open waar jullie veel evenementen zullen ervaren maar het is niet zeker  wanneer deze zullen plaatsvinden.
Wij zeggen, focus je op jullie collectieve begrip van wat er te gebeuren staat betreffende de hogere vibraties. Jullie zullen dan doen wat er van jullie gevraagd kan worden, en zodoende de veranderingen versnellen. Met zoveel schulden in de wereld is het duidelijk dat er maar één oplossing is voor jullie problemen, en dat is complete vergeving van alle schulden. Dit is onderdeel van het plan dat jullie kennen als NESARA, en samen met overvloed zal het snel een bloeiende  gemeenschap realiseren. De echte antwoorden op jullie vragen zijn relatief eenvoudig, maar het vinden van de juiste mensen om ze te introduceren is nog niet zo eenvoudig. Jullie zullen moeten kijken/zoeken naar massieve veranderingen die de regeringsveranderingen zullen moeten begeleiden, en dan zal er van alles mogelijk zijn.

Je hebt gemerkt dat de tijd doorgaat zich te versnellen, en voor dat je weet waar je bent, zullen evenementen plotseling aangeven dat het tijdperk van de grote veranderingen is aangebroken. Tegen die tijd verwachten we dat wij erkend  en actief met jullie zijn, zodat we samenwerken en snel vooruitgang kunnen boeken. De vieringen zullen op het juiste moment plaatsvinden, maar wereldvrede is essentieel en alle gevaren van oorlogshandelingen moeten stoppen. We hebben de mogelijkheden en de autoriteit om dit op te leggen wanneer dit nodig mocht blijken. Belemmering of tussenkomst zal niet getolereerd worden, en wanneer de schoonmaak compleet is, verwachten wij geen gerotzooi meer. Jullie zien Lieve Mensen, dat onze inmenging in jullie Ascentie niet is gestopt, en alsmaar doorgaat om jullie het Gouden Tijdperk in te leiden.
Tijd heeft jullie levens gedomineerd, maar wanneer jullie je meer laten onderdompelen in de hogere vibraties zal het minder invloed op je hebben. Jullie beginnen het concept te begrijpen om helemaal in het Nu te zijn, en jullie zullen heerlijk met de stroom meegaan. Wij weten dat jullie gewend zijn om te werken met het idee van  ’je tijd te gebruiken’, maar wanneer je dingen natuurlijk kan laten gebeuren zonder enige ombuigende gedachten daarover, stroomt het leven veel makkelijker voor jou. Het is moeilijk voor jullie om het leven te overdenken zonder tijd zoals jullie het nu begrijpen, maar je voelt je absoluut vrij en geniet van een leven dat vreedzaam en vervullend is. Wanneer je perceptie van tijd verandert, zullen je ervaringen ook veranderen.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en voel mij gezegend om deze communicatie met jullie te hebben. Ik zend deze  met Liefde en Licht namens de Galactische Federatie van Licht.

Dank je SaLuSa,

Mike Quinsey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: