De ‘Firewall tegen Ascentie’

De ‘Firewall tegen Ascentie’, Het programma waarvan ze niet willen dat je dit vindt.

Inelia Benz

eneliabenz

Bron: www.ascension101.com

Vertaling: Winny [ winnyd@stralendetoekomst.nl ]

De meerderheid van de mensen in een menselijke vorm heeft in hun veld een firewall (beveiliging) ingesteld die hen afhoudt om zelf te groeien, die hen van ascentie of andere oefeningen weg houdt die hen kunnen helpen hun uiteindelijke evolutionaire niveau te bereiken.

Deze Firewall is een energieconstructie die “voelt” als een metalen implantaat ergens in het lichaam. Die kan en dat doet deze telkens geactiveerd worden als we proberen te mediteren, als we leren om OBE’s (dat is Uit het Lichaam Ervaringen) te beleven, als we heldere dromen willen, spirituele of psychische ontwikkeling willen of een andere vorm van communicatie willen hebben met ons hoger zelf, gidsen, het goddelijke, engelen of wie we ook willen oproepen van buiten ons aan helpers en ondersteuners die om ons heen zijn. En het lijkt dat deze heel speciale trilling of vibratie ook door krachten buiten ons kunnen getriggerd (aan de gang gezet) worden.

De manier waarop je kunt ontdekken dat je een van die firewalls hebt is om de volgende zin af te maken: “Ik mediteer niet, of ik ga niet verder omdat ———-“

Kijk nu naar het antwoord, vind die energie signatuur in het antwoord. Scan je lichaam en vind het. Vraag nu jezelf het volgende:

“Zette ik zelf deze firewall in mijn lichaam?” Als er ja op komt, vraag dan: waarom? Was dit vrijwillig of deed ik dat onder dwang? Als dat niet vrijwillig was, wie deed dat?

Je kunt wel of niet antwoord op die vragen krijgen. Maar het belangrijkste is dat je de firewall of de beveiliging vond. Haal nu deze zelf weg en stuur hem terug naar de Bron, of vraag aan een van je gidsen of engelen om dit voor jou weg te halen. Vul dan deze lege plek die is achtergebleven op, met licht en liefde.

Als je weerstand voelt om die firewall weg te halen, richt je aandacht dan op die weerstand, dat kan een back-up (kopie) zijn om veilig te stellen dat je die firewall niet kwijt raakt. Bijvoorbeeld: “Ik heb meer nodig dan deze oefening om mezelf/of een geliefde te helpen.” Of je kunt zeggen: “Ik kan het niet vinden”. Als je wel een vindt ga dan verder wat boven staat beschreven, ga dan terug naar de firewall. Denk eraan: analyseer niet, heb geen oordeel.

Nadat je klaar bent, ga door en mediteer of ga verder met wat je wilde doen. Als nu dezelfde weerstand opkomt, doe de oefening dan opnieuw. Dit kan een paar keer nodig zijn, maar uiteindelijk zal alles worden verwijderd en zul je vrij zijn om de oefeningen te doen om je volledige potentieel in dit leven te bereiken.

Vertaling: Winny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: