‘Over mijn schoonvader die terugkwam..’

‘Over mijn schoonvader die terugkwam..’

Door GuidoJ., 9 januari 2013

www.wanttoknow.nl

“Het volgende verhaal is waar gebeurd en wel deze maand – de maand december 2012. Om privacy redenen is het verhaal anoniem, wellicht zal er op een later tijdstip alsnog naar buiten worden getreden met naam en toenaam. Het verhaal is gewoon te mooi en te bijzonder om te laten waar het nu is, vandaar dat ik dit graag met jullie wil delen. Het is een verhaal van hoop, liefde en een onverwoestbaar vertrouwen in een goede afloop. Een afloop die de medische wereld perplex deed staan en waar handen ten hemel werden geheven:

‘Hoe is dit mogelijk!?’

En het was mogelijk, iets wat ik al had gezien en mijn vrouw en kind haarfijn hadden aangevoeld. Ga mee in ons verhaal waar een wonder heeft plaatsgevonden en waar het verhaal van Lazarus een gelijke in heeft gevonden. Mochten mensen naar aanleiding van dit verhaal contact met mij willen opnemen dan kan dit via contact@wanttoknow.nl Ik zal dan zelf contact opnemen met deze mensen. Dit verhaal mag een echt kerstwonder worden genoemd en al vele journalisten hebben mij benaderd (landelijke dagbladen en lokaal) om dit stuk te mogen plaatsen. Het hele ziekenhuispersoneel kent inmiddels het verhaal en vele verpleegsters en artsen zijn al bij mijn schoonvader langs geweest op Lazarus met eigen ogen te aanschouwen. Ook Pim van Lommel is op de hoogte gebracht en we hebben regelmatig e-mailcontact met hem.
Ergens in Nederland:”

* * *

x

Een verhaal dat verteld moet worden

‘Over mijn schoonvader die terugkwam..’

2012 © ‘Schoonzoon’
(ware naam/gegevens bij ons bekend (wanttoknow.nl))

 

De eerste week van december. Op 7 december 2012 ontvangt mijn vrouw op haar werk om 09:00 een zeer verontrustend telefoontje van haar moeder: “Het is heel erg mis met papa, hij heeft een hartaanval gekregen en zijn hart is ermee gestopt, het is heel erg mis….” Zonder erbij na te denken pakt mijn vrouw haar jas en tas bij elkaar en roept terwijl ze het pand uitrent van haar werk: “Mijn vader heeft een hartaanval en is nu met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht!” Haar woorden sterven langzaam in de gang die ze zojuist is uitgerend, collega’s in verbijstering en verwondering achterlatend.

In de tram belt ze direct naar mijn mobiele nummer – ze krijgt me niet te pakken, ik ben net even een boodschapje aan het doen en bemerk onderweg dat ik mijn mobiele telefoon ben vergeten. Nog geen 10 minuten later ben ik thuis en zie 7 gemiste oproepen staan van mijn vrouw en nog wat sms-jes er achteraan – er is duidelijk iets niet in orde. Terwijl ik haar terugbel en mijn jas instinctief weer aantrek krijg ik haar te pakken: “Papa heeft een hartaanval gekregen en wordt nu met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht, kan jij me onderweg oppikken!?” Veel woorden zijn niet nodig en ik ren richting de auto om mijn vrouw onderweg bij een tramhalte op te pikken. Lees verder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: