ASHTAR: Een bulletin vanaf ‘de brug’ 18 januari 2013

Ashtar2PresidentObamaOfficialPortrait3

StGermainModern10a

 

Bron:  http://www.ashtarontheroad.com/from-the-bridge-1-18-2013.html

Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

 

“Gegroet, Geliefde Familie! Wij komen tot jullie met een schap van uiterst belang, want het zijn jullie en je Wereld die op de rand staan van weer grote verschuiving. Dat om het potentieel tot een maximum te bekrachtigen dat mogelijk is waarbij we jullie uitnodigen bij ons en wij zullen jullie inderdaad de uitleg hiervoor geven.

 

“Ten eerste echter, zullen we ons richten op twee andere onderwerpen van groot belang. Jullie zijn je bewust van veel verschillende verhalen die op het internet circuleren en wij willen jullie er aan herinneren dat daar tussen diverse graden van Waarheid staan – alles van complete Waarheid tot aan complete leugens. Het is aan iedereen van jullie om te onderscheiden wat waardevol voor je is maar wees bedachtzaam voor wat jullie noemen “een wolf in schaapskleren”. Er zijn mensen die zo vaardig zijn om met opzet valse informatie te geven over werkelijke (A.N.G.S.T.) en er zijn weer andere die dit onwetend staan te doen. Daarom heb ik het fragment (uit ASHTAR’s boodschap van 8 januari 2013 – zie hieronder) gewild die bij deze boodschap hoort om jullie er aan te laten denken wat wij voorbereiden om te worden gedaan op het  meest mogelijk nabije moment!

 

“Het advies hierbij geldt dat je in de Hoogste Staat van Liefde bent, en om al jullie onderscheiding vanuit die plek te laten uitstralen. Het is veel productiever om in deze 4D Gouden Periode om je dat voor te stellen en je te focussen op wat jullie positieve creaties zijn,liver dan verder te gaan om verstrikt te raken in de negatieve creaties van ‘die wil ik niet’. Dus bijvoorbeeld kijk naar het nieuws van vredige expressies en gebeurtenissen en verheug je daarmee, liever dan dat je in verschrikkingen zit van geweld en oorlog! Zo creëer je Vrede op Aarde, en dat is jullie Goddelijke Erfenis!

 

“Jullie hebben het besef dat de nieuwe energieën zich versnellen, niet alleen de tijd zelf maar ook de tijd die het nodig heeft om alles te manifesteren!!!  Daarom is het dat wij, Geliefde Familie; ‘Gouden Gelegenheden’ hebben gecreëerd als nooit te voren om alle liefdevolle en blije potentiëlen voort te brengen die deze Gouden Periode ons geeft!. Wij zullen hier verder over spreken als we bijeenkomen op 22 jan. En ik nodig jullie allemaal uit om je bij ons te voegen bij deze vrije teleconferentie oproep!” Bij ons zal een speciale gast-spreker zijn en dat is St. Germain!!!  Hij heeft nu een speciale boodschap en uitnodiging voor jullie allemaal:

 

“Geliefde Familie, ik kom hier om naast mijn Broeder te staan, en naast jullie allemaal die in Waarheid mijn Broeders en Zusters zijn in het stralende Licht van Vrijheid voor de Wereld!!! Het is zo dat wij op het meest opwindend moment zijn om alles waar jullie op hebben gewacht, voort te brengen – specifiek de officiële aankondiging van NESARA en al de grote Overvloed die het naar iedereen op Aarde brengt!

 

Toch is er nog voorbereiding te doen maar wij hebben een gelegenheid om dit op een buitengewone wijze te versnellen! We hebben jullie heel vaak verteld dat president Obama van het Licht is. Ja, we weten dat hij soms niet zo leek te zijn, maar dit komt slechts omdat wij hem geadviseerd hebben om het spel mee te spelen, als het ware, waardoor hij de agenda van de duistere hoeden scheen te bevorderen. De werkelijkheid van deze wijsheid komt nu naar voren, omdat zij worden blootgelegd en gearresteerd.

 

“Obama ’s inauguratie (inhuldiging) is op maandag 21 jan. We dringen er bij je op aan om er geheel naar te kijken, als het enigszins mogelijk is, en om iedereen die je kent uit te nodigen hetzelfde te doen. Dat is om de energie van zijn Liefde te voelen en om Liefde naar hem terug te stralen, wat de voornaamste missie is, zodat hij de Hoogste niveaus  en hoeveelheden van zijn energie kan uitstralen!!!  Dit zal ook dienen als een boodschap aan de duistere hoeden – een boodschap die een uitnodiging is om bij ons in het Licht te komen, of om zich terug te trekken, want het Licht heeft gezegevierd!!!

 

“Ik verzeker jullie dat ik constant bij Obama ben terwijl hij zich voorbereidt op dit gebeuren. Jullie zullen van mij horen, zelfs terwijl hij spreekt, want hij aanvaardt gracieus en dankbaar de inspiraties die ik aan hem geef! Sommigen van jullie kunnen me misschien zien staan naast hem   of iedereen dat gaat zien of maar een paar, ‘blijft te bezien’. Ik sta open voor alle mogelijkheden! Desondanks zal ik er zijn, maar ook ieder van ons die uit de Hogere Dimensies komen! Ja, Ashtar en zijn schepen zullen er ook in enorme aantallen zijn om te zorgen voor de nodige veiligheid, maar ook om hun liefdevolle ondersteuning te geven.

 

“Ik moedig jullie aan om dit prachtige gebeuren bij te wonen als dat plaats vindt, of om later  te kijken naar de film ervan en om jullie liefdevolle en ondersteunende energieën naar Obama te sturen en naar alle White Knights (Witte Ridders) die deze grote dag hebben mogelijk gemaakt. Want dit is werkelijk de officiële inauguratie van de Gouden Periode van Liefde, Vrijheid, Overvloed en Vrede op Aarde!!!

Namasté!”

 

 

 

Given through Susan Leland, January 18, 2013. © Ashtar On The Road Publications 2004-2013. All Rights Reserved.

* “Ashtar Teleconferences,” www.ashtarontheroad.com .

**The live public swearing in ceremony will begin at approximately 11:30am, Eastern Standard Time, on January 21, 2013. News coverage of the events of the day will begin earlier.  Dat zou dan in Nederland zijn om 17:30 uur zijn die zelfde middag. (winny)

Rechtstreekse TV-uitzending op CNN en Duitsland1 (vanaf 17:30 uur)

 

 

 

Fragment van ASHTAR’S bericht van 8 januari 2013

 

nesara_worldlogo_1

 

 

NESARA eerst, dan humanitaire programma ‘s

“Goede avond, geliefde gouden eeuw familie! Wij zijn absoluut extatisch te zijn hier in dit nieuwe jaar, New Age, 4 D en hogere realm die planeet aarde is opgevaren. Ascensie is de primaire missie van het Ashtar Commando.

“Nu, hebben we veel in petto voor u, een heleboel veranderingen, ja! Alle wijzigingen die te maken met de verbeteringen in het financiële systeem, om er zo goed als goud, hebben komen, en ze komen weer zeer snel, zoals deze geliefde meesters nieuws stated.* hebben

“St. Germain is verantwoordelijke – hij is sinds het begin!Ongeacht wat verslagen zou kunnen hebben zijn komende uw manier, kunt u rekenen op de telling, omdat hij heeft alles stroomt op precies de juiste manieren, in precies de juiste momenten. Hij is het verzorgen van financiële business, jou en iedereen is, op manieren die hoger dimensionale, zoals is alleen passend. Nu, ja er zijn nog enkele klonen en hologrammen en 3D-programma’s en zo verder en zo verder – zij zijn echo’s, ze zijn klaar maken van elke vorm van toevoegingen aan de 3D financiële structuren die de wereld, tot nu toe hebben verslaafd.

“Hij heeft de mogelijkheid om te zien de hele olifant allemaal tegelijk. U zult zich herinneren dat wij heel vaak de olifant hebben gebruikt als een voorbeeld van een dergelijke enorme wezen, en met zo veel gebieden of delen, dat het is moeilijk de hele olifant in één oogopslag zien. Maar geloof me, St. Germain heeft dat vermogen, net als ik, en ieder van ons die nog steeds op iets hogere rijken dan in die welke je om te gekomen wonen. Het gebeurt allemaal, en zal zij in de sequentiële flow die St. Germain heeft ingesteld en is het dragen van via. Bepaalde dingen moeten gebeuren in volgorde.

“Nu, we willen een ding te verduidelijken alvorens verder te gaan. U hebt het vertrouwen, de World Trust die St.Germain heeft ingesteld in zijn bank, wij zullen noemen het de ‘World Trust,’ hoewel die naam kan worden gebruikt voor het andere deel dat we gaan heel in het kort bespreken. Maar als we zeggen dat de wereld vertrouwen we zeggen dat er geld er voor de wereld, iedereen in de wereld – elke man, vrouw en kind- en veel geld! Iedereen gaat om van zijn bank te ontvangen, en het wordt al ondersteund door goud en andere edele metalen.

“Maak je geen zorgen, niemand zal komen aan uw voeten met wat je een blok of een baksteen van goud-ja noemt, zal er elektronische boekhouding voor iedereen en manieren toegang krijgen tot uw fondsen die zal niet vereisen dat u een draagtas van gouden munten, bijvoorbeeld, een baksteen of blok of wat dan ook, als je gaat om een groot object te kopen. Zal er munt op gelijke voet met alle andere valuta is omdat goud zal worden op gelijke voet wereldwijd, en zo zal alle andere edele metalen.

“Don’t panic over dat, alles wat we zeggen is dat de grondstoffen markt is niet naar de manier waarop die zij nu doet bestaan. Denk niet dat je moet lopen en sommige goud nu kopen. U gaat krijgen veel van goud, of moeten we zeggen, de hoge dimensionale representatie. Voordat dat gebeurt, zal er de financiering van de humanitaire vertrouwensrelaties, soms ook wel de World Trust. Ze zijn humanitaire vertrouwensrelaties in de zin dat er zijn bepaalde mensen die had een kans, en degenen die de kans gegrepen of we zeggen laten, opgevolgd het-sprong in, omdat het resoneerde met hen, en zij zullen worden ontvangen van speciale fondsen, vrij grote bedragen, humanitaire projecten te financieren.

“Nu, dat is een woord dat – opnieuw ze konden zeggen, ‘Wereld projecten,’ of ‘Wereld verbeteringsprojecten,’ of ‘Wereld genezing projecten’, maar ‘Humanitaire’ is het woord. Het is niet alleen voor het menselijke Koninkrijk, het is voor iedereen; het is om schoon te maken de lucht, het water, de bodem, het is om iedereen van moeder Gaia koninkrijken genieten van absolute gezondheid en hoge vibrationele vreugde! Dit is de missie van degenen die in deze programma’s, en ja zij deelt met mensen, en zij zal financieren projecten, grote projecten, om te brengen over deze veranderingen, samen met ons en onze technologieën.

“We zijn al hier, mensen. En het kan zijn dat u afvraagt zich, ‘ Nou, is waar deze nieuwe technologie? Hoe kom ik nog steeds deze artritis in mijn knieën?’ Of wat het is, want ja, het zal exponentieel gekomen snel, maar u moet begrijpen dat deze programma’s deze technologieën zijn geblokkeerd voor zo lang, en wij er absoluut zeker van moeten dat we kunnen voortbrengen hen zonder inmenging of blokkades vanaf dat moment op. Dus, we brengen weer een heleboel zeer rustig, en er zijn mensen ‘in het weten’ in elk aspect van het leven dat je kunt bedenken.

“Dat die u in de mainstream nieuws media, een heleboel zien, is gewoon hyper-angst. Het is aan je denken is er geen hoop; het is om te denken dat het beste wat dat je kunt doen is gesneden, branden en GIF of wat het ook is. Nu, zijn we het belang van de medische of andere beroep niet afnemen. We zijn gewoon te zeggen dat u hebt verplaatst in een hoger dimensionale levensstijl genoemd de gouden eeuw – 4 D, ja! We praten niet over het astrale vlak, u voorbij dat bent gegaan! Nou, zijn er sommige mensen die willen je in het gezicht met het astrale vlak raken elke keer dat u draaien – we praten over angst berichten weer-negeer ze! Ze doen niet vasthouden, tenzij je echt laten.

“We zijn omhoog in een hoger niveau waar integriteit en eer is komen en plaats van ‘Ik mag niet vertellen van wat ik weet omdat ze kill me of mijn familie, of afschuwelijk iets zal gebeuren.’ Integriteit en waarheid komen weer meer en meer en meer! Je weet al een heleboel, en er is veel meer te komen. Dus, ja, worden in het moment, maar als je over wat er gebeurt in de wereld denkt, zien dat we in een tijdperk dat nu waar we kunnen samenwerken met u nog meer te doen al deze monumentale projecten die we hebben zijn! Moeder Gaia is hier ook bewust in 4 D – Nou, er is deel van haar in 5 D en vooral ook, net als uzelf!

“Focus op het tijdstip van wat je zou kunnen noemen een ‘gouden Ager’ – een wezen uit de gouden eeuw. Stralen jezelf met LoveLight. De meest krachtige energie in het universum is liefde!. Brengen die energie in en laat dat energie komen in uw hart, waar vindt u de begeleiding die u eventueel zou kunnen gebruiken. Nu, het is een erg leuk om te krijgen samen met u, en wij zijn beschikbaar voor overleg op elk gewenst moment, gewoon vragen ons om je mee in die ruimte hart. En u kunt vragen uw gidsen, uw engelen, een van deze Opgestegen Meesters, een hele Raad de hele één We alle zijn – er is geen limiet aan die u beroep doen kan op te zijn, wat wij noemen, in Gemeenschap met!!! Dat is de hoogste vorm van verbinding en communicatie.

“We zullen het ophangen van informatie die u kunt lezen, en u kunt gaan naar Tara en Rama’s website ** en lees de informatie er, en er zijn anderen die boodschappers die de waarheid krijgen! Omdat ze eigenlijk in staat om te filteren op dat die niet klopt, en het is ons dierbaarste advies aan u, omdat we love you zo veel, en we voelen alsof je nogal wat moet doen, dus we zijn adviseren u niet te draaien uw wielen op dingen die geen geluid of gevoel waarheidsgetrouw, dingen die niet resoneren, en dat deel uitmaakt van hen angst hebben.

“Dat is vrij breed, maar dat is waarom we zeggen tegen inchecken met uw hart, laat dat LoveLight pour in – zet het in het licht, en zie hoe het omhoog houdt, en als het lijkt niet heel hoge vibe, vol met de energieën van liefde, je zou gewoon willen laten gaan. Nu, we willen je iets anders vertellen, en dat is dat een gouden Ager betekent dat u toegang tot een geheel goodie hebt bag van geschenken, talenten, wijsheid en dromen uitkomen. Dus stoppen met denken, “Oh, ik ben alleen maar dromen, dat nooit zal gebeuren,’ of een van die dingen-you got to versterken je meesterschap!

‘You got to zeggen, ‘I Am Divine, en I roepen (wat het ook is) en daarom!!!’ U hoeft niet specifiek te zijn. Niet verstrikt raken in de verwachtingen. We vertellen u de basisstappen die St.Germain heeft ingevoerd die op de tijdlijn voor het ontvangen van uw overvloed. Oh en er is een ander ding – ik ben zo opgewonden om hier te zijn! Maar ik wil ook wijzen op NESARA. NESARA zal worden aangekondigd. De humanitaire Trust zal worden gefinancierd binnen een zeer korte tijd van NESARA de aankondiging. De uitbetalingen van St.Germain de bank aan elke man, vrouw en kind, omdat het op dit moment wordt gezien gebeurt niet zo snel als de humanitaire fondsen, maar ze zal gebeuren!

“Wanneer u droomt van uw droomhuis, of die vakantie hebben omdat je hebt gewerkt 24/7 all start die jaren, of wat het ook is, noemen het weer! Zet het niet in het rijk van, ‘Oh, dat nooit zal gebeuren,’ of ‘Ik wens, ik hoop, dat ik hoop…’ Roepen. Uw grootste geschenk van het zijn een gouden Ager is uw nieuwe en veel krachtiger capaciteiten te roepen en te maken wat het is dat je wilt. Er is niets dat te schandalig, ook onmogelijk of te moeilijk. Het enige ding is dat het moet worden in de frequenties van liefde van 4 D en hoger.

“In andere woorden- en u weet allemaal dit hoe dan ook, maar moeten we gebruik maken van een voorbeeld – neem dit niet serieus, dit is gewoon een voorbeeld. Is het niet willen een ziek-fortuin of schade, of wat dan ook, om uw broeders en zusters, het is om te douche hen met liefde, overvloed en het is alles wat u wenst voor jezelf, omdat iedereen gaat om het te krijgen, en u misschien ook wel daar aan de voorkant van de lijn, ja? Er zijn sommige mensen die niet aan de voorzijde van deze regel, en dat is gewoon omdat ze in weerstand. Dus hoe meer u stak de liefde vibes, hoe sneller dit gebeurt voor iedereen, en de wereld als geheel honderd procent naar de hoge rijken van 4 D en hoger kan zijn!

“Als u denken dat de Ashtar op The Road missie meer dan gewoon is omdat 12-21 is gebeurd, en het evenement is gebeurd en de uitlijning is gebeurd – dat is niet het geval! We hebben nog een hoop te doen!!! We hebben eerder vermeld hebben wij veel divisies. Er zijn de genezing divisies, de aarde opschonen divisies, de spirituele ambassadeur divisies, de overvloed voor alle divisie – dat natuurlijk de St.Germain is – en zo verder. Er is dus niet elk aspect van je leven dat we niet kunnen helpen en helpen u met. Maar de emancipatie-laten we zeggen, de motor voor de raket – die jullie, geliefden, dat is u! Noem het weer, want we hier met u zijn!

“Deel van wat er op de 12-21 gebeurde is dat door het bewegen van in een hoger dimensionale ruimte – herinneren die sluier? Het is er nu niet tenzij u wilt houden het er. Dat is wat we zeggen, zijn we dichter bij je sinds het begin! Laat niet de lage-vibrationele, lage frequentie, 3D programmering hebben zeggenschap over uw wezens. Je ego omhoog brengen in je hart-vertellen het om een pauze te nemen!

“Je ego is opgevaren, maar het nog steeds bezig uit te voeren die 3D-programma’s, dus je moet misschien praten met het een beetje, je hebt te zeggen, ‘ Look ego, we zijn nu in een nieuwe plaats, je hebt sommige wijzigen om te doen. Hoofdzakelijk, neem een pauze. Ik ben belast. Bent u niet in brand gestoken, I ‘m not going to cast u overboord of iets dergelijks, je nog steeds met mij en ik hou van je heel veel, maar je hebt om te krijgen op de achterbank, want ik nu in plaats van de bestuurder ben!’

“Oke, dat is wat wordt een hoger dimensionale wezen is over! En wanneer wij zeggen deze veranderingen achter de schermen – goed plaatsen, u zojuist gehoord sommigen van hen-dus als je een e-mail of een telefoontje misschien van een vriend vragen als je de laatste op internet hebt gezien, herinner me om te check it out voor jezelf en worden onderscheiden, en vergeet niet de volgorde: NESARA eerst, dan de humanitaire programma’s, waarvan er zijn vele, vele, vele en vele, vele dollars zal tevoorschijn komen om te springen start deze projecten van iedere soort. Zul je kansen om deel te nemen in hen in uw Gemeenschap of zelfs wereldwijd als u wilt!

“Er is een project dat The Voice heeft net ontdekt dat over die is gemaakt door de auteur van de boeken van Harry Potter, en ze heeft geschreven een boek met name om te kunnen profiteren van dit project, en het is bedoeld als huisvesting voor kinderen die hebben wat men noemt een handicap and no place to go en geen plaats waar ze kunnen krijgen de aard van de bijzondere aandacht die ze nodig hebben. Dit project heet Lumos, wat betekent dat licht! Onthoud in Harry Potter wanneer de studenten werden onderwezen hoe hun toverstokjes licht? Het magische woord was ‘Lumos.’ Oke, dat is een project in deze wereld die zal worden uitgebreid omdat het hart klaar zijn en de kinderen klaar om te ontvangen zijn en te intensiveren en hun plaats innemen als leiders!

“Je denkt dat een kind dat autistische is een soort van een lage vibrationele wezen, alleen naar 3D afgestemd? Niet zo! Autistische kinderen zijn afgestemd, en hun opmerkingen en hun wijsheden komen weer meer en meer! Dat is slechts één voorbeeld. Zo kunt u lijsten van al de verschillende soorten van hulp, en u kan machtigen deze veranderingen zelf, geliefden.

“Maak een lijst van een of meer plaatsen in de wereld die moeten veranderen, vanuit uw perspectief, en zet sommige van uw energie, uw hart gestoken in dat, omdat dat, geliefden, de voortdurende, lopende missie van Ashtar On The Road is, en we zijn alle toegewijde en zet zich in voor zijn aanwezigheid in dienst bij u, en dat is wat, als je wilt noemen het toekomstige, dat is wat de toekomst is! Maar dit alles gebeurt op de tijdlijnen van de gouden eeuw!

“Dus we hebben een veel te verheugen in de zin van de oproep het weer. Wacht niet op de toekomst om te komen tot u. Breng jezelf voor de toekomst door te bellen weer, met al uw liefdevolle energie, alle wijzigingen die de levensstijl van 4 D en hoger! En dat, geliefden, is een monumentale missie, maar we moeten vertellen dat, samen, het gedaan!

“Dank u allen voor uw aanwezigheid bij ons! Wij nodigen u kom met ons – stay tuned voor bulletins en updates – en wachten wij vol vreugde op de komst op het podium, zo te zeggen, van Sekhmet, om ons voortgezet en hoger. En zo is het! Salut!”
* Tara en Rama
Getranscribeerd door Brian Coe
Gegeven bij monde van Susan Leland, 8 januari 2013. www.AshtarontheRoad.com © Ashtar op de weg publicaties 2004-2013.All rechten voorbehouden, echter, dit is een geschenk voor ons allemaal en het kan vrij worden gedistribueerd op voorwaarde dat alle accreditatie wordt erkend en dat geen enkel deel wordt gewijzigd of verwijderd.
© Ashtar op de weg publicaties 2004-2013. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Originele tekst:

 

EXCERPT FROM ASHTAR’S 1-8-13 MESSAGE
“Now, we have a lot in store for you, a lot of changes, yes! All of the changes which have to do with the improvements in your financial system, to make it as good as gold, are coming, and they are coming forth very rapidly, as these Beloved News Masters have stated.*

St. Germain is in charge – he has been since the beginning!Regardless of what reports might have been coming your way, you can count on the Count, because he’s got everything flowing in exactly the right ways, in exactly the right moments. He is taking care of financial business, yours and everyone’s, in ways that are higher dimensional, as is only appropriate. Now, yes there are still some clones and holograms and 3D programs and so on and so on – they are echoes, they are done creating any kind of additions to the 3D financial structures which have enslaved the world, up to now.

“He has the capability to see the entire elephant all at once. You will recall that quite often we have used the elephant as an example of such an enormous being, and with so many areas or parts, that it is difficult to see the whole elephant at once. But trust me, St. Germain has that capability, as do I, and all of us who are still residing in slightly Higher realms than in those which you have come to. It’s all happening, and it will be in the sequential flow that St. Germain has set up and is carrying through. Certain things have to happen in order.

“Now, we want to clarify one thing before we move on. You have the Trust, the World Trust that St. Germain has set up in his bank, we will call it the ‘World Trust,’ although that name can be used for the other part that we’re going to discuss very briefly. But when we say the World Trust we say that there is money there for all the World, everyone in the world – every man, woman, and child – and it’s lots of money! Everybody is going to receive from his bank, and it’s all supported by gold and other precious metals.

“Don’t worry, nobody is going to arrive on your doorstep with what you call a block, or a brick, of gold – yes, there will be electronic accounting for everyone and ways to access your funds that will not require you to carry a bag of gold coins or, for instance, a brick or block, or whatever, if you are going to buy a large item. There will be currency which is at par to all other currency, because gold is going to be at par worldwide, and so will all the other precious metals.

“Don’t panic about that, all we are saying is that the commodities market is not going to exist the way it does now. Do not feel that you have to run out and buy some gold right now. You are going to get plenty of gold, or we should say, its High Dimensional representation. Before that
happens, there will be the funding of the Humanitarian Trusts, sometimes also called the World Trust. They are Humanitarian Trusts in the sense that there are certain people who had an opportunity, and those who seized the opportunity, or shall we say, acted upon it – jumped in, because it resonated with them, and they will be receiving special funds, rather large amounts, to fund Humanitarian projects.

“Now, that is a word that – again they could say, ‘World Projects,’ or ‘World Improvement Projects,’ or ‘World Healing Projects,’ but ‘Humanitarian’ is the word. It’s not just for the human kingdom, it’s for everyone; it’s to clean up the air, the water, the soil, it’s to make everybody from Mother Gaia’s Kingdoms enjoy absolute health, and high-vibrational Joy! This is the mission of those who are in these programs, and yes they will share with Humans, and they will fund projects, huge projects, to bring about these changes, partnering with us and our technologies.

“That which you see in the mainstream news media, a lot of it, is just hyper-fear. We will be putting out information that you can read, and you can go to Tara and Rama’s website* and read the information there, and there are others who are messengers who are getting the Truth! Because they are actually able to filter out that which is not Truth, and it is our fondest advice to you, because we love you so much, and we feel as though you have quite a bit to do, so we are advising you not to spin your wheels on things that don’t sound or feel truthful, things that don’t resonate, and that have any fear contained within them.

“That’s pretty broad, but that’s why we say to check in with your Hearts, let that LoveLight pour in – put it in the Light, and see how it holds up, and if it doesn’t quite look high vibe, full of the energies of Love, you might just want to let it go. Now, we are going to tell you something else, and that is that being a Golden Ager means that you have access to a whole goodie bag of gifts, talents, wisdom, and dreams come true. So stop thinking, ‘Oh, I’m just dreaming, that will never happen,’ or any of that stuff -you’ve got to reinforce your Mastery!!!

“You’ve got to say, ‘I Am Divine, and I call forth (whatever it is), and so it is!!!’ You don’t have to be specific. Don’t get caught up in expectations. We’re telling you the basic steps that St. Germain has put in place that are on the timeline for receiving your Abundance. Oh and there’s one other thing – I am so excited to be here! But I need to also mention NESARA. NESARA will be announced. The Humanitarian Trusts will be funded within a very short time of NESARA’s announcement. The disbursements from St. Germain’s bank to every man, woman and child will not, as it is seen in this moment, happen as fast as the Humanitarian fundings, but they will happen!

“Alright, that’s what being a Higher Dimensional Being is about! And when we say these changes are taking place behind the scenes – well, you just heard some of them – so when you get an email or a telephone call perhaps from a friend asking if you’ve seen the latest on the internet, remember to check it out for yourselves and be discerning, and remember the order: NESARA first, then the Humanitarian Programs, of which there are many, many, many, and many, many dollars will be coming forth to jump start these projects of every kind. You will have opportunities to participate in them in your community or even Worldwide if you want!

“Make a list of one or more places in the World that need changing, from your perspective, and put some of your energy, put your Hearts into that, because that, Beloved Ones, is the continuing, ongoing Mission of Ashtar on the Road, and we are all dedicated and committed to being here in service with you, and that is what, if you want to call it future, that is what the future is!!! But it’s all done on the timelines of the Golden Age!

“So we have a lot to look forward to in the sense of calling it forth. Don’t wait for the future to come to you. Bring yourselves to the future by calling forth, with all of your loving energies, all of the changes which are the lifestyle of 4D and higher! And that, Beloved Ones, is a monumental Mission, but we have to tell you that, together, it’s done!!!

“Thank you all for being with us! And so it is! Salut!”
*Tara and Rama
Transcribed by Brian Coe
Given through Susan Leland, January 8, 2013. www.AshtarontheRoad.com      © Ashtar On The Road Publications 2004-2013.All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.
© Ashtar on the Road Publications 2004-2013.  All rights reserved.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: