Ascentiebrieven 2_ Liva: Verlamd van verrukking _ The2012Scenario, 27 december 2012

the2012scenario_sedona-321

Liva:  Verlamd van Verrukking                  

 

Bron: http://the2012scenario.com/2012/12/liva-paralyzed-in-bliss/

Bron2: http://aquariuschannelings.com/2012/12/27/liva-paralyzed-in-bliss/#more-16212

 

Vertaling: Winny Dijkstra

winnyd@stralendetoekomst.nl

Brief aan Steve Beckow:

Steve:  Opnieuw is “Liva’s”belevenis niet een doorslaggevend bewijs, maar het geeft wel de ervaringen mee die sommige mensen hebben. Merk het beeld op van de stad van licht en de pilaren van licht. Dank aan Janis en Marlene.

Voor de conferentie in Sedona werd ik in de nacht gewekt en ontving een telepathische boodschap maar ook een ‘serpentine’ bericht vóór in mijn voorhoofd. Deze boodschap zei dat mijn ware naam Liva was en dat ik uit de Galactische Federatie van Licht kwam.

Ik woonde de conferentie in Sedona bij en Sierra bevestigde dit. Sierra zei ook dat ik uit haar zielengroep kwam en dat we samen op een moederschip werkten. In de week voor 21 december kreeg ik weer een serpentine boodschap die me zei om op 21 dec. alleen te zijn.

Op 19 dec., tijdens mijn jogging in de morgen, zag ik roze wolken aan de hemel. Diezelfde avond reed ik naar mijn dochters huis en merkte dat de hemel een levendig saffierblauwe kleur had en tussen het blauw zat gouden licht.

Toen ik nauwkeuriger keek scheen dit een stad te zijn en vanuit die stad stroomden pilaren van licht. Mijn dochter zag niet wat ik zag. Ik realiseerde me op dat moment dat dit mijn eigen perspectief was. Op 21 dec om 11:20 u in de ochtend zat ik mijn bed te mediteren en een lichtenergie omhulde mij. Ik was ongeveer 20 minuten verlamd. Ik kon mijn armen of benen niet bewegen. Ik zat in verrukking. Ik vroeg: “Is dit Ascentie?” maar ik zat nog in mijn kamer.

De volgende dag was ik weer bezig met mijn ochtend jogging en ik zag prachtige kleuren aan de hemel, levend rood, purper en groen. Ik keek toen naar de zon en er barstten kleuren omheen uit.

Ja, ik denk dat ik in het ascentieproces zit. Ik realiseer me dat ieders ervaring uniek is en zal zijn. Terwijl ik verder ga met denken en mijn vreugde in bedwang te houden zal ik meer zien. Loof de Voornaamste Schepper, we zijn aan het opstijgen.

Liefde en Licht,     Liva.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: