The Changing of the Guard (Video)

thechancingoftheguardGoogle vertaling 

Geplaatst op 13 december 2012

Neil Keenan heeft onder zeer moeilijke omstandigheden in Jakarta hard gewerkt voor bijna twee maanden.Vandaag de dag, samen met een beetje geschiedenis, hij heeft een aantal zeer belangrijke woorden met ons te delen. Voorafgaand aan zijn woorden, heeft Neil gevraagd onze eigen Michael bekend bij velen van jullie van de Globale Aankondiging bericht hier vorige maand-naar een korte video voorwoord van zijn boodschap in een context te creëren. In de zeer nabije toekomst, de Wijzen zal het opzetten van een zeer persoonlijke ontmoeting met hem, en dit is als ze eindelijk zal kunnen ontdoen van hun 6o-jarige verantwoordelijkheid en laat Neil om het te nemen, wetende, zoals Neil heeft gezegd, dat er nooit zal zijn het ene moment als ze verliezen een cent . Voor de eerste keer zullen ze worden ontheven van hun last, in de wetenschap dat niet alleen hun geliefde Indonesië, maar de hele mensheid zal worden behandeld met humanitaire zorg. Dit was de Global Accounts ‘oorspronkelijke doel, maar ze waren niet een keer gekaapt, maar twee keer, en gebruikt voor de oorlog tegen ons, de mensen van de planeet, in een poging om te controleren en tot slaaf te maken met ons. Die tijd komt nu ten einde en ik denk dat dit eenvoudige boodschap van Neil zal daartoe veel dichter te brengen. Tot voor kort Neil niet het belang van het feit dat na het doornemen van Ceremony, was hij in het bijzonder ‘gekozen’ door de oudsten in inzicht Indonesië om dit werk te doen. Deze bijzondere vorm van Ceremony is niet te lichtvaardig worden genomen: de oudsten communiceren met Moeder Aarde en Vader Hemel, en in mijn begrip van het, ze vragen of dit is de persoon die zij hebben gewacht om hen te helpen . Dan, ze wachten op een reactie die meestal wordt geleverd in symbolische taal van Moeder Aarde, en volgens dat de reactie van de betreffende persoon wordt gekozen-al dan niet gekozen. Mijn gevoel voor deze keuze is dat op zijn minst de persoon moet zijn van onberispelijke integriteit en, vanuit mijn persoonlijke kennis van de heer Keenan, hij belichaamt deze kwaliteit. zetten het op een andere manier, een manier die misschien gemakkelijker worden begrepen door de westerse wereld, de oudsten communiceren met de quantum veld, dat is de positieve energie die we liefde noemen om ons heen allemaal, waarover velen van ons hebben pas onlangs geleerd. Zij vragen of deze persoon aanvaarde en reageert ja of nee.Andere namen voor deze energie staan ​​bekend als God, de Bron, het Universum, IK BEN DIE IK BEN, de Field. Mijn persoonlijke ervaring met dit gebied is buitengewoon geweest. Hoewel ik begrijp het niet ‘de nummers’ van de kwantumtheorie, in mijn eigen persoonlijke leven heb ik diep geleefd haar kijk op de wereld: alles wat we denken, zeggen, doen of voelen is belangrijk en beïnvloedt niet alleen ons eigen leven, maar dat van de hele planeet. Dit komt omdat alles-werkelijk alles-energie is en wordt met elkaar verbonden, en dus volgt de wet van energie: soort zoekt soort. Ik denk dat de kwantumtheorie is ook de lang verloren verbinding tussen God en de wetenschap. Vandaag de dag, zoals we allemaal beginnen om samen te gaan in Unity in plaats van Dualiteit, misschien kunnen we beginnen met deze valse scheiding tussen God en de wetenschap bedrieglijke en bewust toegebracht aan ons door de kliek te genezen. Het lijkt het universum koos voor deze gunstige dag, december 13th , op de nieuwe maan, voor Neil om deze aankondiging te maken. Zoals ik elders heb gepost vandaag, het getal 13 is veel heiliger dan de data van 12.12.12. Een uittreksel uit het boek van Drunvalo Melchizedek, The Serpent of Light, benadrukt het algemene belang van de Ceremonie. Heeft u nog interesse in het begrijpen van de Global Accounts kunt u luisteren naar een audio-uitleg die ik net heb gepost hier. De nieuwe maan energieën samen met de planetaire aspecten vandaag al ondersteunen deze eenvoudige aankondiging van Neil Keenan. . . . Dank je, Neil, uit mijn hart Liefde en knuffels, ~ Jean De wisseling van de wacht: . Geschreven en verteld door Michael Dunn Muziek gecomponeerd en uitgevoerd door Terry Glenny (van het album “Transcendent” op www.TerryGlenny.com) . Copyright Michael Dunn 2012. Alle rechten voorbehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: