Het Kosmische venster – Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon, 14 december 2012

Het Kosmische venster 21 – 23 december 2012

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon, 14 december 2012

TomKenyon1

Bron: http://tomkenyon.com/the-cosmic-window?utm_source=Hathors+Messages+through+Tom+Kenyon&utm_campaign=8b25a774c9-Hathor_Message_12_05_2012&utm_medium=email

Google-vertaling

In deze laatste boodschap van het jaar willen wij een energieke kans voor de verhoging van het bewustzijn en de verlichting van je geest, hart en lichaam aan te pakken. We noemen dit de kosmische venster want het is een opening waardoor u gemakkelijker kunt overstijgen de vermeende beperkingen van tijd en ruimte.

Het venster waar we over spreken in dit bericht begint op 21 december 2012 (de winterzonnewende) en blijft gedurende drie dagen, tot en met december 23, 2012. Deze Kosmische venster wordt bezocht twee keer per jaar tijdens zowel de winter en het voorjaar Zonnewendes.

Zoals elk jaar vordert verschillende planetaire en galactische uitlijningen plaatsvinden en “kleur” de venster waardoor u kunt uw uitgebreide natuur waar te nemen. Er zijn andere kosmische ramen ook.

Twee van de meest voorkomende kosmische aarde ramen optreden vlak voor zonsopgang en na zonsondergang. Deze twee ramen zijn dimensionale portalen waardoor u gemakkelijker turen door de sluiers die de werelden te scheiden. Sjamanen zijn zich terdege bewust van deze gunstige momenten, maar de Kosmische Window we het over het spreken in dit bericht heeft een grotere invoer, als gevolg van de aanpassing aan het galactische kern, de Centrale Zon van jullie melkweg, die, in feite, een zwart gat.

Deze bijzondere en zeldzame uitlijning zal resulteren in een uitzending van evolutionaire energieën door de melkweg. Jullie Aarde is een van de talloze planeten ontvangen van deze energie van verheffing.

Zoals we kunnen bekijken, betekent dit kosmische uitlijning niet klinken het einde van jullie wereld, maar het is een nieuw begin inluiden. Hoe ieder van jullie zich bezighoudt met deze katalytische evolutionaire energieën is een persoonlijke keuze.

Inderdaad veel mensen kunnen ervaren deze intense energieën als irriterend. Als je niet mentaal voorbereid, emotioneel en energetisch naar een hoger niveau te springen in jezelf, kunnen deze energieën je het gevoel alsof je verliest je geest.

Indien u echter een lijn liggen met de beweging naar boven u zal worden uitgevoerd door deze energieën. Ze kunnen openen buitengewone vergezichten voor u als u voor hen openstaan.

Deze periode van drie dagen is een ideale tijd om je leven te aanschouwen vanuit het gezichtspunt van de uitgebreide staat van bewustzijn, naar buiten stap de tijdlijn om de patronen van je leven en je persoonlijke geschiedenis die je hebben gebracht tot dit punt in de tijd te voelen.

Niet uit de weg die delen van je aardse ervaringen die zijn en misschien zijn, moeilijk. Er zijn schatten te vinden in de schaduw.

Inderdaad, het is uit de schaduw van uw collectieve en persoonlijke geschiedenis die nieuwe energieën zal worden vrijgegeven. Onze suggestie over hoe u in dit venster centra te voeren rond de Aethos Sound Meditatie .

We raden u aan een vorig bericht getiteld De Aethos en niet-duale staten van bewustzijn om meer volledig begrijpen van de methode. We raden u met de vijf-minuten durende versie van het geluid meditatie, tenzij u bekend bent en comfortabel met de intense haussetrend energetica van deze katalytische geluid stuk in de langere versie.

Op verschillende momenten in dit periode van drie dagen raden wij u gereserveerd enige tijd waarin je niet gestoord zult worden. Luister naar de Aethos Sound Meditatie met uw aandacht in je hartchakra, tenzij je hebt ontdekt dat het focussen op een andere chakra krachtiger ervaringen verleent.

Na het beluisteren van de Aethos Sound Meditatie voorstellen op welke wijze dan voelt comfortabel aan u dat een deel van je zweeft boven de tijdlijn. Stel je voor dat dit deel van kunt u uw hele geschiedenis en misschien wel de geschiedenis van vorige levens voelen ook.

Rusten in deze transcendente staat van geest, nadenken over de mysterieuze gave en last van uw belichaamd leven.

Als je op een “knoestige” of moeilijke situatie die je brengt af van uw transcendente toestand naar de emotionele ketel van spijt, woede, wanhoop en / of hopeloosheid, pauzeren en terug te keren naar de Aethos Sound Meditatie opnieuw en stijgen naar boven, als het ware , op zijn vleugels om je transcendente aard en opnieuw overwegen. Voor sommigen van jullie dit kan vele cycli.

We raden je onderneemt dit zo vaak als u vertrouwd bent met tijdens deze periode van drie dagen. Als je jezelf kunt beheren via de kunst van het geduld raden wij u voorkomen dat de verleiding om de resultaten te creëren tot de laatste deel van dit venster, die zal worden in de avond van 23 december. De dieper je overwegen je leven op de manier die we hebben beschreven hoe krachtiger je creaties zal zijn.

In een vorige Planetaire Boodschap getiteld The Sphere van alle mogelijkheden , we deelden een methode voor het manifesteren van positieve resultaten in je leven. We raden het lezen van dit als je niet beschikt over een eigen methode voor het manifesteren. Zaaien nieuwe realiteiten in de laatste fase van dezeKosmische venster zal een grote hulp zijn je creaties.

Tot slot vragen we dat in de laatste delen van de Kosmische Window, de avond van de 23 e , je de krachten van je bewustzijn toe te voegen in de richting van een planetaire uitkomst. Envision planetaire samenwerking en de mensheid collectief erkenning van het leven onderlinge verbondenheid zoals we die beschreven in de Aethos en niet-duale staten van bewustzijn .

De grote schip van de mensheid is klaar om van richting te veranderen. Als de wind van verandering drukken tegen de zeilen van deze metaforische schip, maak je geen zorgen als het schip staan ​​als een of de andere kant drukt tegen het water van collectieve emotie.

De kiel zal uw schip veilig. De kiel is uw menselijk hart en wat gebeurt om je heen, diep zet je kiel in het water, en je vindt een veilige doorgang.

De Hathors
04 december 2012


Tom’s Gedachten en Observaties

In termen van praktische, wil ik een deel van dit bericht te verduidelijken voor mensen die misschien niet bekend met zweven boven hun tijdlijnen.

De basismethode is gewoon om te luisteren de Aethos Sound Meditatie met het bewustzijn in je hart chakra.(Als u al geëxperimenteerd met dit geluid stuk en vindt dat u meer levendige ervaringen hebben wanneer u uw mentale focus in een aantal andere chakra, dan kunt u ervoor kiezen om daar te concentreren.)

Na het beluisteren van de vijf-minuten durende versie van het geluid meditatie, de Hathors voor dat je ….“stel je voor dat een deel van je zweeft boven de tijdlijn. Stel je voor dat dit deel van kunt u uw hele geschiedenis en misschien wel de geschiedenis van vorige levens voelen ook. “

Als u een ervaren Argonaut of the Mind , dan heeft u waarschijnlijk uw eigen manier uit te glijden door de knoop van de waargenomen tijd en ruimte om je uitgebreide natuur te ervaren. En van dit aspect van jezelf kun je “view” je leven vanaf een plaats buiten beperkingen van het leven, om zo te zeggen. En als de Hathors gezegd, kunnen sommige van jullie vinden jezelf overweegt andere levens ook.

Als u nieuw bent bij dit soort hersenen vaardigheid, en weet niet hoe verder te gaan met deze fase van de contemplatie, ik heb een paar suggesties.

Suggestie Number One:

Stel je een lijn voor je. Voel deze lijn op welke wijze dat voelt comfortabel aan u. Deze bemiddeling is op geen enkele wijze een visualisatie, en het is niet van belang of je iets wel of niet te zien.

Je zal natuurlijk de neiging om deze denkbeeldige tijdlijn voelen in je eigen primaire sensorische modaliteit (wat betekent dat de zin die u vaak gebruikt bij het ​​herinneren van gebeurtenissen in het verleden of verbeelden gebeurtenissen in de toekomst). Voor sommigen van jullie dit zou kunnen betekenen dat je “voelen” de tijdlijn in een of andere manier vooral als je een kinesthetische processor van informatie.Anderen (de zogenaamde auditieve processors ) zou kunnen hebben een interne stem die de tijdlijn beschrijft, terwijl visuele processors zal de neiging om een mentale indruk van “zien” de tijdlijn hebben. Ga met de manier waarop je voelt de tijdlijn wanneer u zich dat voorstellen.

Vervolgens stel je voor dat aan de ene kant van deze lijn is de geboorte en het deel van de lijn direct voor u is het huidige moment van je leven. Het andere uiteinde van de lijn nog niet gedefinieerd, is de dood. Voor sommige mensen, hun geboorten af ​​zijn aan de linkerkant, terwijl anderen kunnen voelen het af naar rechts.Het maakt niet uit waar de geboorte punt van je leven is.

Dan als je nadenkt over de verschillende incidenten in je leven, zoekt ze langs de lijn in je verbeelding. Dus, als er iets gebeurde dat belangrijke was toen je vijf jaar oud, zou het dichter bij je geboorte punt dan iets zeggen dat gebeurde toen je veertig, enzovoort.

Het doel van deze contemplatie is te voelen je leven en de keuzes die je hebt gemaakt vanuit het gezichtspunt van uw uitgebreide natuur. Met het oog op deze verandering in perspectief (of gezichtspunt) te bereiken, stel je voor dat een deel van je zweeft boven de tijdlijn die direct voor je fysieke lichaam. Misschien vindt u dat deze “drijvende deel van jou” is net boven u, of is het misschien heel ver boven je. Laat de “deel” zweven naar het standpunt dat wil, en dan observeren uw tijdlijn en uw persoonlijke geschiedenis van deze locatie buiten de beperkingen van je fysieke lichaam.

In dit bericht, raden de Hathors te luisteren naar de Aethos Sound Meditatie voor vijf-minuten (met het bewustzijn in je hart chakra) en vervolgens naar de situaties in je leven overwegen vanuit het gezichtspunt dat is boven uw ingebeelde tijdlijn.

Een van de gevolgen van dit perspectief (dat wil zeggen, buiten en boven de tijdlijn) is dat je minder vereenzelvigd met de specifieke gebeurtenissen van je leven en meer vereenzelvigd met de uitgebreide aspecten van uw karakter. Deze uitgebreide zin van jezelf overstijgt de verhalen van uw leven -je persoonlijke geschiedenis en verbindt u met een aspect van je bewustzijn die niet gehinderd door de omstandigheden van je verleden. Door de verschuiving van zelf-identiteit van ” je leven “, zoals het wordt ervaren in de tijdlijn, kunt u contact met uw grotere Zelf dat uw persoonlijke geschiedenis ziet heel anders dan de “u” , dat is je leven als mens.

Deze verschuiving van perspectief brengt een groter gevoel van zelf-medelijden (of zelf-liefde) en een soort van genade die vaak ontgaat die van ons leven ons leven als belichaamde wezens.

Ik heb gewerkt met de fundamentele methode die de Hathors beschrijven, maar vinden het machtig om te luisteren de Aethos Sound Meditatie voor een paar minuten voordat overwegen mijn leven, en dan blijven luisteren naar de uitgebreide versie van het geluid meditatie tijdens het bekijken van mijn leven boven mijn ingebeelde tijdlijn (de een die in de voorkant van mijn fysieke lichaam).

Ik vind dat het houden van mijn focus in mijn hart chakra tijdens het luisteren en stijgt op boven mijn tijdlijn veel meer energie creëert, zorgt voor diepere inzichten en genereert zeer interessante holografische soorten visuele beelden als ik raakte een belangrijke gebeurtenis in mijn verleden.

Ik liep deze observatie door een van mijn mentoren en hij zei dat deze manier van werken was zeer effectief, maar kan te sterk zijn voor degenen die nieuw zijn het geluid meditatie.

De reden hiervoor is dat de Aethos klankmeditatie een zeer hoge trillingsenergie en een geestelijk zuiveringsproces start in de luisteraar. Dus praktisch gesproken, ik denk dat het beste om eerst te werken met de vijf-minuten durende versie, voordat venturing in de langere dertig minuten durende versie. Maar als je eenmaal gewend aan het geluid meditatie, kijken of de methode die ik zojuist beschreven voor u werkt.

Suggestie Number Two:

Sommige mensen zijn gewoon niet goed in verbeelding geometrische vormen, even lijnen, veel minder met hen te werken. Als u een dergelijke persoon, deze volgende suggestie werkt heel goed.

Totaal Vergeet tijdlijnen, en in plaats daarvan, om te luisteren de Aethos Sound Meditatie voor vijf minuten met het bewustzijn in je hart chakra. Daarna onmiddellijk na het luisteren, na te denken over je leven en de cruciale gebeurtenissen in je verleden. Houd je aandacht in je hartchakra terwijl je dit doet. Dan wanneer je een “knoop” of emotionele lading raken, houd je focus in je hartchakra terwijl je nadenkt over de gebeurtenis (sen). Als de emotionele lading bouwt te veel, terug te keren naar de vijf-minuten durende versie van het geluid meditatie houden van uw focus in je hart tot de emotionele lading van de herinnerde gebeurtenis (sen) zich terugtrekt uit je geest. Wanneer u een uitgebreide gevoel van jezelf weer, stop het geluid meditatie en terug te keren naar de beschouwing van de gebeurtenis in het verleden (en). Blijf met je verleden op deze manier werken totdat u de impact van het geheugen / herinneringen geneutraliseerd.

Het doel van de meditatie is om je leven te bekijken vanuit een uitgebreide gevoel van jezelf. En uit dit uitgebreide gevoel van uw persoonlijke identiteit (dat wil zeggen, buiten waargenomen tijd en ruimte), zal uw uitzicht op jezelf en je verleden te veranderen.

The Mysterious Gift

Vond ik een zin in dit bericht te zijn van bijzonder belang voor mij, en het vond plaats in het deel van de communicatie waar de Hathors waren het aanpakken van het doel van deze specifieke contemplatie.

“Rusten in deze transcendente staat van geest, nadenken over de mysterieuze gave en last van uw belichaamd leven.”

Het is interessant dat de Hathors, die vooral wonen in de vierde tot en met de twaalfde dimensies, zou belichaamd leven zien als zowel een gave en een last. Wat bedoelden ze hiermee? Ik heb mijn eigen gedachten had over de zaak, maar ging naar mijn mentoren en vroeg hen om te verduidelijken.

Zij wezen zei dat het menselijk leven is een zeldzame en kostbare gelegenheid om dimensionale meesterschap te leren, wat betekent dat de mogelijkheid om te navigeren door tijd en ruimte, terwijl de bedrijfslasten van een besef van het zijn transcendent aan tijd en ruimte. Dit is het geschenk van uitvoeringsvorm, zoals ze te bekijken, omdat de spanning tussen onze oneindige natuur en de eindige beperkingen van ons lichaam is de spullen uit die meer spiritueel meesterschap ontstaat.

De last van het menselijk belichaamd leven, vanuit hun perspectief, komt van het feit dat wij mensen zijn ingeklemd tussen de beperkingen van tijd, plaats en omstandigheid-waarvan de meeste dienen om ons gevoel van beperking te versterken.

Voeg daarbij de niet aflatende kracht van entropie en de steeds voortdurende trek van de zwaartekracht en van de Aarde, en je echt iets te maken met.

Inderdaad, de taak van het maken van contact met onze oneindige grenzeloze natuur terwijl de bedrijfslasten binnen de realiteit van fysieke en culturele beperkingen is, in vele opzichten, een Hercules inspanning. En dat is de reden waarom het leven is, om een uitdrukking te lenen van Joseph Campbell, de held (of heldin) reis.

Opmerking: De tussen haakjes is van mij. De eigenlijke zin toegeschreven aan Campbell is de Hero’s Journey .Mijn persoonlijke gevoel is dat hij de mannelijke vorm met behulp van om te verwijzen naar zowel mannen als vrouwen-want dat was (en is nog steeds) de sociale conventie. Hoewel sommigen denken dat het muggenziften om af te bakenen zowel de held en de heldin, ik denk dat het opnemen van het vrouwelijke in de mythische sjabloon van heldhaftigheid van vitaal belang is. Sociale realiteiten worden gevormd door zowel fysieke noodzaak en mythische / religieuze symboliek. Inderdaad, vanuit mijn gevoel van dingen, mythische symboliek is een krachtige kracht die zich door het tapijt van cultuur en beïnvloedt ons op manieren die we zijn grotendeels niet bewust van. In de werkelijkheid van het aardse leven, zijn vrouwen vaak gegoten in de rollen (en / of noodzaak) van het zijn heldhaftige, net als mannen vaak. Ik denk dat het tijd is om mannen en vrouwen te verhogen tot gelijke voet over deze kwestie.

De Contemplatie van het Leven

Het kwam bij me, na ontvangst van dit bericht, dat de methode van de Hathors gaven voor overwegen ons leven tijdens de Kosmische Window zou een krachtig transformerende middel op elk moment, vooral tijdens het leven overgangen zijn.

Ik liep dit door mijn mentor, en ze zei ja, de methode kan op elk moment worden gebruikt om een ​​groot voordeel. Het is gewoon dat deze specifieke Kosmische Venster in het bijzonder is belast met katalytische energieën, dat is waarom ze brachten de techniek naar voren op dit moment.

Hoewel ik het eerder aangepakt, denk ik dat het nuttig zou zijn om terug te keren naar het centrale punt van de methode voor degenen onder u die wensen om deze techniek te gebruiken nadat we hebben door dit bijzonder de onderlinge afstemming.

De cruciale concept achter de methode is onze gewoonte daad van zelf-identificatie. Normaal gesproken hebben we zelf-te identificeren door middel van ons lichamelijk bestaan. We ervaren ons leven als een lineaire beweging door tijd en ruimte.

Dit is onze biologische werkelijkheid, en als menselijke zoogdieren we verplicht deze via ons zenuwstelsel en de noodzaak om ons te oriënteren op de realiteit van de fysieke wereld om te overleven.

Er is echter een aspect van onszelf die transcendent is aan tijd en ruimte, of op zijn minst, een beetje los van het.

Hoe krijg je deze uitgebreide gevoel van jezelf is niet van belang. Wat belangrijk is, is de handeling van het stappen buiten de doos van je eigen zelf-identificaties.

De Aethos Sound Meditatie is een manier om buiten “de doos.” Er zijn veel andere manieren om dit ook te doen. Hoe krijg je er niet zo belangrijk. Echter, het stappen in een uitgebreide gevoel van jezelf is van vitaal belang. Het is vanuit deze uitgebreide gevoel van Zelf dat je je leven nadenken vanuit een perspectief dat niet gebonden is door de verhalen en de conflicten van je leven.

Er is kracht in het doen van dit.

Final Thoughts

De Hathors zeggen dat de derde en laatste dag van de Kosmische Window, 23 december rd , is een krachtige venster voor persoonlijke manifesteren. En als u dat wenst van deze gelegenheid gebruik hun methode voor de schepping te verkennen, ik stel voor dat je leest hun planetaire boodschap, de sfeer van alle mogelijkheden .

Het is tijdens deze laatste fase van de Kosmische venster dat de Hathors naar voren gebracht een verzoek. Ze vragen dat we de krachten van onze intentie toe te voegen aan een specifieke planetaire uitkomst-de collectieve erkenning van onderlinge verbondenheid van het leven en de noodzaak voor planetaire samenwerking tussen de volkeren van de wereld (in tegenstelling tot conflicten).

Hun suggestie over hoe om deze taak te volbrengen verschijnt in een van hun eerdere berichten, De Aethos en niet-duale staten van bewustzijn . U vindt een link naar de Aethos Sound Meditatie aan het einde van dit bericht en vind je ook een link naar het geluid meditatie in de Luisteren gedeelte van de website.

Je kunt alle afgelopen Hathor Planetaire berichten in het archief gedeelte van de website door te klikken op de Hathors tabblad dat verschijnt op de startpagina.

Informatie niets te maken met dit bericht

We hebben gepost verschillende nieuwe audio bestanden in het Luisteren deel van de website, met inbegrip van een fragment uit een Hathor Intensieve genaamd Transmissies van Licht .

De krachtige geluid meditaties die plaatsvonden tijdens de intensieve zijn verzameld in een cd die draait om de zeven endocriene klieren in het kader van het inbrengen van geestelijk licht. Deze nieuwe opname is nu beschikbaar als zowel een fysieke CD en / of als een mp3 audio download.

Klik hier voor meer informatie over Transmissies van Licht.

Tom Kenyon

© 2012 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

U mag kopieën van dit bericht te maken en te verspreiden welke media u wilt, zolang je het niet betalen voor het, veranderen niets aan het op een of andere manier, de kredietwaardigheid van de auteur en zijn deze hele auteursrecht van toepassing. De meditaties in het Luisteren sectie zijn voor uw persoonlijke luisterervaring en mag niet worden verspreid of gekopieerd zonder toestemming van Tom Kenyon. Zij mogen niet worden geplaatst op een andere website of enige social media site.

 

© 2012 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com U mag en kopieën van dit bericht te verspreiden in welke media u wilt, zolang je het niet op een zodanige wijze, geen kosten voor het, de kredietwaardigheid van de auteur en zijn deze hele auteursrecht van toepassing. U mag echter niet gebruik mijn muziek met elke video, afbeeldingen, meditatie of een kopie geplaatst over het. Je mag mijn muziek niet reageren op You Tube of een dergelijke media. Het bericht zelf kan worden gekopieerd en gedeeld, maar niet mijn muziek. Ik houd auteursrecht op al mijn muziek, en het kan niet worden gebruikt, verspreid of gekopieerd in ieder geval in elk medium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: