12-12 – Een dringende oproep aan alle soevereine wezens: Jullie hulp is nodig voor Moeder Aarde

12-12 – Een dringende oproep aan alle soevereine wezens:

Jullie hulp is nodig voor Moeder Aarde

Door Claire@profound… – geplaatst op 02 December 2012

floweroflife

Wij staan aan de vooravond van grote veranderingen en het keerpunt kan niet worden bereikt, tenzij meer zielen de oproep beantwoorden. Kunnen jullie helpen met jullie unieke gaven? Plaats alsjeblieft al jullie liefdevolle wensen van dankbaarheid naar onze Moeder Aarde in het volledig gereactiveerd sleutel van het Levenssymbool van de Schepper. Moeder Aarde is nu ernstig gekwetst. Plaats alsjeblieft al jullie liefdevolle hartenwensen en van vrede vervulde gedachten voor een perfecte ascensie van de planeet en de mensheid en alle leven hier. Focus op mededogen en vergeving van het zelf en anderen, je wensen voor planetaire genezing en vragen om genezing van alle vervormingen die van invloed zijn op onze ware Goddelijke blauwdruk, vervormingen die ons houden in de illusie van de matrix die een gevoel creëert van gescheiden te zijn van de Bron en onze ware Goddelijke erfenis. Laat dit ook gepaard gaan met verzoeken om steun voor onze dieren van het land, zee en lucht, het plantenrijk, de wateren van de wereld, de bergen, de bomen en de rotsen … alle leven is hier heilig en allen hebben onze liefdevolle focus nodig. Stuur je verzoeken voor vreugde, zon, en lachen, en vrede, alle rasterhouders en alle zielen – focus op het vragen om krachtige reparaties en activeringen voor de rasters van niet alleen Moeder Aarde, maar van alle rasters in het gescheiden universum en in de hele schepping.

 

Alle wensen worden behandeld door de Eerste Schepper. Vraag en het is gedaan! Alle rasterhouders kunnen deze gelegenheid gebruiken voor het verzenden van hun helende activeringen in dit volledig opnieuw geactiveerd symbool van de Schepper en de Schepper van Al Dat Is en Dat Was en Dat Ooit Zal Worden en de Goddelijke Schare zal de rest doen. Op deze manier kunnen wij goede vorderingen maken in het spel voor de 12.12 uitlijning.

 

Moeder Aarde is behoorlijk gekwetst en ze heeft vandaag jullie krachtige hulp nodig. Dit symbool is het symbool van de Schepper en werd aan de mensheid geschonken in zijn volledig opnieuw geactiveerde staat om krachtig te helpen bij de vibratiestijging (Ascensie). Ga in je hart en graaf diep. Jullie worden verzocht je te verenigen. Vervul alsjeblieft je contracten en sta verenigd, eensgezind in jullie goddelijke macht. Dit is de reden waarom jullie hier incarneerden – om krachtig te helpen – en je gereed te maken om jullie unieke gaven te gebruiken. Een liefdevolle hart is het enige wat nodig is. Alles bevindt zicht binnenin jullie. Focus op liefde. De mensheid staat op het punt van grote verandering en onze keuzes zullen het resultaat reflecteren. Ascensie is niet een gegeven van doe dit alstublieft vandaag en help onze nieuwe werkelijkheid creëren … het is slechts een op een krachtig hart gebaseerde gedachte en wens verwijderd …

 

Onze unieke gaven zijn vereist. De Eerste Schepper en de Goddelijke Schare horen alle gebeden, wensen en gedachten en wanneer zij ons verenigd in de liefde zien, zal dit krachtig helpen.. Raak precies het centrum van het symbool aan (met open of gesloten ogen) en  focus je stroom wensen met je vinger in het symbool, of fixeer je op het centrum van het symbool en stuur een stroom van liefde vanuit je hart. Als je je ogen sluit en vraagt hoe je meer behulpzaam kan zijn, zal Melchizedek liefdevol reageren. Luister met je hart. Dank jullie Goddelijke Wezens van het zuiverste licht en moge vele zegeningen jullie besproeien voor jullie hulp.

 

Claire en Jo xxxx

© copyright van alle rechten voorbehouden. www.sourceofgoodness.com en joadamsom.com delen gelieve dit bericht in zijn geheel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: