Aartsengel Michaël via Ron Head, 4 december 2012

Aartsengel Michaël via Ron Head, 4 december 2012: Het is de Wil en het Bevel van jullie Schepper, en Het Zal Zo Zijn.

As channeled by Ron Head – December 04, 2012

 

 

Ron Head_Michael_02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl

 

Bron: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/04/it-is-the-will-and-decree-of-your-creator-and-it-will-be-channeled-by-ron-head/#more-2297

 

Wij hebben via al onze vertrouwde kanalen gesproken over het opruimen van jullie oude angsten en pijnen, lieve vrienden. En toch weten we dat jullie die boodschappen gezien hebben, we zien jullie doorgaan om je met situaties te identificeren die deze energieën jullie onder de aandacht brengen als ze omhoog komen.  Die zaken zijn jullie niet. Dit maakt jullie belast, gestrest, verdrietig en hulpeloos als je ze als een deel van jezelf blijft zien, deel van je leven blijft zien.

 

Realiseer je, alsjeblieft dat dit niet langer meer zo is, en in feite nooit zo is geweest. Dit zijn maar ervaringen die jullie gehad hebben, lessen die jullie gekozen hadden te willen leren. Laat ze los. Ze komen nu gewoon omhoog met de bedoeling om je last te verlichten, zogezegd. Laat zien dat ze geen deel van je zijn en laat ze los in het licht.

 

Zoals ze jullie eerder dringend hebben aangeraden, kun je ze bedanken omdat ze je geholpen hebben om je huidige niveau van begrip te bereiken. Maar identificeer je niet langer meer met ze. Laat ze wegzweven in een ballon van licht. Laat ze wegstromen in een papieren bootje. Welke voorstelling ook maar voor je werkt, gebruik diet. Maar laat jezelf niet langer betrokken raken in de drama’s die ze je in gedachten of in je hart brengen.

 

We weten hoe dat je kan verzwakken en je naar beneden trekken. En maak je geen zorgen dat dit je terughoudt van je uitgesproken bedoelingen om door de poort te gaan die steeds dichterbij komt. Dat zal niet gebeuren. Dus spaar jezelf hartenpijn en neem de controle over. Laat ze los. Vertel ze om `te verdwijnen`. Vind die gedachten, of woorden die voor jou werken.

 

Begin te begrijpen dat je de schepper bent van je universum, een van de oneindige aantallen universums, maar des al niettemin de jouwe. We weten dat dit vroeg of laat allemaal iets van het verleden zal zijn, zelfs als je de verandering soms niet schijnt te voelen naderen. Maar we zeggen jullie opnieuw dat het op jullie drempel staat. Laat jezelf dit voelen en maak deze tijd  een tijd van viering. Als er mensen om je heen zijn die voor jou van belang zijn, realiseer je dan, ook al schijnen ze het niet te begrijpen of er geen zorg om hebben, zij worden ondergedompeld in het zelfde veld van onvoorwaardelijke liefde die jullie zijn. Dit zal het gewenste resultaat hebben op een bepaald moment. Het is de wil en het decreet van jullie Schepper en het zal zo zijn.

 

Maak het jullie bedoeling om een baken te zijn naar wie ze zich kunnen keren. Laat die bedoeling de zorgen uit je hart verdrijven.

 

Vandaag weer, zien we zo veel mensen van jullie het ongelooflijke oprijzen van het inkomende licht en liefde voelen. Als je voelt dat je wilt dansen en vieren, dan doe dit. Maar houd wat energie over, mijn vrienden, omdat er nog veel meer gaat komen. In liefde wandelen wij met jullie. Goeden dag.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: