John Smallman met Jezus, 2 december 2012: Het komt allemaal neer op overgave…

John Smallman op 02 dec. 2012 met Jezus:    Het komt allemaal neer op overgave

 

john_smallman

 

 

 

 

 

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: René
Jullie staan op de rand van enorme veranderingen in de manier waarop jullie het bestaan ervaren, wat jullie veel geluk en tevredenheid zal brengen. Jullie hebben de intentie voor dit moment gedurende een extreem groot aantal menselijke incarnaties vastgehouden, terwijl jullie de noodzakelijke lessen hebben geleerd die je toestaan de onwerkelijke, maar zeer schadelijke aspecten van jezelf los te laten die jullie aan de illusie hebben vastgeketend. Het is letterlijk een zeer straffende ervaring geweest, maar de lessen die je hebt gekozen te leren zijn goed geleerd, en je weet nu dat het pad naar Huis het pad van onvoorwaardelijke Liefde is. Dat te leren was niet gemakkelijk, maar je hebt volgehouden en, met grenzeloze hulp van hen in de spirituele rijken, is het je gelukt.

Als je in angst leeft en je omringd voelt door pijnlijke en blijkbaar levensbedreigende omstandigheden is het uiterst moeilijk om te geloven dat het volgen van een pad geplaveid met Liefde enige zin heeft, laat staan geloven dat dat doen alle kwesties en problemen zal oplossen waardoor het lijkt dat je wordt belaagd. Echter, degenen onder jullie die de beslissing hebben genomen om dit pad te volgen zijn niet in de steek gelaten, en hoewel je nog steeds problemen blijft tegenkomen, lijken ze niet langer onoverkomelijk, en je hebt geconstateerd dat de angst en stress die ze veroorzaakt hebben, enorm is gereduceerd.

Het komt allemaal neer op overgave. Door het volgen van het met liefde-geplaveide pad, en erop te blijven, heb je de beslissing genomen om het leven te aanvaarden zoals het zich aan je voordoet, wetende dat alles dat zich voordoet al een resultaat is van wijze planning dat plaatsvond voordat jullie incarneerden, en dat alles een goddelijk doel heeft dat je vrijwillig hebt gekozen te ondergaan. Het vertrouwen dat door je heen stroomt als je je overgeeft aan de onverwachte wendingen en ommezwaaien van het leven, geven je de kracht om op koers te blijven. Je hebt een diep gevoel over het belang van het pad, en een onderliggend en onwankelbaar geloof dat je inderdaad doet wat je op aarde kwam doen.

Vaak, in aardse termen, lijkt het geen zin te hebben, en vrienden en geliefden zouden de deugdelijkheid van de keuzes die ze je zien maken in twijfel kunnen trekken. En toch in jezelf weet je dat die keuzes voor jou de goede zijn, en de daaruit voortvloeiende gevolgen worden door jou liefdevol geaccepteerd en mee omgegaan terwijl het Licht dat je draagt intensiveert, en je groeit in wijsheid.

Talrijke leden van de mensheid zijn nu bezig met het zich overgeven aan het Liefdesveld dat je omhult – vaak met een grote verwondering, aangezien ze er niet aan gewend zijn te ontspannen in situaties in plaats van proberen ze te controleren – en vinden het een verheffende en bevredigende ervaring. Dit komt omdat jullie allemaal in de laatste fase van het ontwakingsproces zijn, en een essentieel onderdeel van dat proces is jouw overgave aan dat liefdevolle veld van acceptatie waar allen worden verwelkomd door haar warme omhelzing. Het Licht dat van jullie planeet opgloeit nu het einde van dit wonderbaarlijke proces nabij komt is briljant, en continu intensiverend, en dit geeft het hele universum te kennen dat jullie ontwaken in aantocht is. Houd het Licht vast, houd je koers, en weet dat je precies zoals goddelijk verordend zult arriveren.
Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: