John Smallman met Saul, 2 dec. 2012: Dit moet de vervulling worden van een goddelijke belofte…

John Smallman met Saul, 2 december 2012: 

Dit moet de vervulling worden van een goddelijke belofte eonen geleden aan jullie gegeven

john_smallman

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/

Vertaling: René

De mensheid is toe aan een schokkende verrassing die iedereen zal verbazen en verrukken. Diegenen onder jullie die zich ervan bewust zijn dat je binnenkort zult ontwaken uit je zware sluimerende toestand binnen de illusie zullen ook die prachtige schok ervaren. Niemand die ervoor kiest om deel te nemen zal worden uitgesloten – zoals sommigen van jullie het zouden kunnen zeggen ‘hoe meer hoe leuker’ – want ontwaken uit die duistere staat is een verplaatsing naar onvoorstelbare vreugde. Het is een uiterst betoverende vreugde die je zult delen en met elkaar aan zult deelnemen, in een opwinding intenser dan je ooit hebt gevoeld in een van je vele menselijke incarnaties.

Behoud je intentie, behoud je enthousiaste verwachtingen en ga door met naar beneden racen over het laatste rechte stuk naar je bestemming, waar grote menigten van verwelkomende vrienden en geliefden zich verzameld hebben om je te ontmoeten. De gelukzaligheid van het ervaren van acceptatie en liefde die zuiver is, perfect, onvoorwaardelijk en eeuwig zal leiden tot een hoogtepunt, een sensatie, een explosie van geluk die voorbijgaat aan alles wat je je kunt indenken. Teleurstelling is ondenkbaar en onmogelijk, en dit is niet alleen een reclame hype, want dit moet de vervulling worden van een goddelijke belofte eonen geleden aan jullie gegeven.

Velen van jullie voelen scheuten van angst of twijfel omdat jullie verwachtingen zo hoog zijn – waar ze volledig recht op hebben – ook al heb je een goddelijke belofte dat jullie zullen ontwaken en waarin je vertrouwen moet hebben. Binnen de illusie hebben jullie allemaal het verraad van vertrouwen ervaren, dus het is niet echt verwonderlijk dat deze verontrustende scheuten oprijzen om je te storen. Ze zijn een aspect van de illusie waarmee jullie in het proces zijn van loslaten terwijl het Liefdesveld dat jullie omringt je verzekert dat alles in orde is, en voor het antwoord zorgt dat jullie karmische bagage zal doen oplossen.

Alles is goed; dat weet je. Besteed aandacht aan het continu afstemmen van je wil met die van je Vader zodat je ontwaakt, en in de aanvaarding dat dat het geval is, bied compassie, een luisterend oor, en liefde bij al je persoonlijke interacties. Dit doend brengt je een gevoel van vrede, een valide intuïtief geloof in de goddelijke uitkomst die jullie is beloofd, wat maakt dat de laatste momenten van jullie reis gemakkelijk en soepel verlopen. En jullie troostende gezichtsuitdrukking biedt een welkome zekerheid aan vele anderen wanneer jullie ze helpen om met je huiswaarts te stromen richting het grote moment van ontwaken.

Met heel veel liefde, Saul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: