Je zult leven voor de vreugde van het leven in plaats van om de kost te verdienen

John Smallman op 30 november 2012 met Jezus:

Je zult leven voor de vreugde van het leven in plaats van om de kost te verdienen

 

john_smallman

 

 

 

 

 

 

 

Bron: http://johnsmallman2.wordpress.com/ 
Vertaling: René
Energie – het krachtveld dat alles omhult wat er bestaat – is iets wat je nauwelijks helemaal begrijpt aangezien jullie jezelf beperken tot de omgeving van de illusie. Echter, dat zal allemaal zeer binnenkort veranderen. Je zult ontdekken dat er aan al je energiebehoeften gemakkelijk kan worden voldaan, overvloedig, en zonder verdere schade aan de planeet – boren, mijnbouw, en branden zijn helemaal niet nodig – wanneer degenen met zeer geavanceerde en goed ontwikkelde technologieën jullie komen helpen bij het herstellen van de gebieden die hebben geleden onder deze harde en onsympathieke methoden om toegang te krijgen tot de materialen die energie leveren voor transport, verwarming, verlichting, productie, en andere industriële behoeften. Een nieuw tijdperk van wijs en geïnformeerd denken en creatieve intentie zal het leven op de planeet tot een vreugde maken in plaats van een ondankbare klus, alleen maar om je voortbestaan ​​te verzekeren.

Terwijl het nieuwe tijdperk van vrede en tevredenheid jullie allemaal omhult in geluk en voorspoed, zullen jullie zintuigen flink verbeterd zijn, jullie van een veel beter begrip en plezier voorziend van alle aspecten van het dagelijkse leven. Een immens bevredigend godsgeschenk in de kunsten zal jullie creatieve sappen stimuleren die veel vrijer en overvloediger zullen stromen, een grote toename veroorzakend van de artistieke activiteiten op elk gebied waaraan je verkiest om aan deel te nemen. Je zult leven voor de vreugde van het leven in plaats van om de kost te verdienen, wat volledig logisch is, vooral in vergelijking met je huidige noodzaak om bijna onophoudelijk te werken om al je verplichtingen en verantwoordelijkheden te dekken.

Je hebt hardnekkig eonenlang je weg huiswaarts naar hier gewerkt – je natuurlijke staat van zijn –zoals je heel goed weet, al zijn er vele onderbrekingen en afleidingen geweest die je hebben afgeleid van je pad. Die liggen nu allemaal achter je terwijl je jezelf drijfkracht (macht) naar voren verschaft om deze zware onderneming te voltooien die je vele levens over miljarden jaren in de illusie heeft gekost. Het is heel moeilijk voor jullie om te begrijpen dat deze schijnbaar enorme tijdsperioden slechts een kortstondig moment zijn, ontrukt aan de eeuwigheid – zo ongelooflijk kort, dat ze nooit bestaan ​​hebben. Wanneer je ontwaakt, zal dat zin hebben, maar voor nu gaat dat natuurlijk voorbij aan je bevattingsvermogen. Desalniettemin, niet tegenstaande al dit, is de schijnbare resterende tijd voordat je gaat ontwaken in vreugde, erg kort.

Ga tijdens deze periode van opgewonden anticipatie en verwachting, doelgericht verder met je intentie om de wegwijzers en Lichtdragers te zijn die jullie zijn, door het demonstreren van acceptatie en compassie op ieder moment van jullie dagelijkse leven. Jullie hebben dit zeer effectief een geruime tijd lang gedaan (zoals jullie tijd ervaren), maar het momentum, de stuwkracht is nu daar om deze zich herhalende cyclus van karma-gedreven incarnaties voor de mensheid te beëindigen, en ik geef je dit geheugensteuntje want het is maar al te gemakkelijk voor jullie om de essentiële taak waarvoor jullie ditmaal incarneerden te vergeten, wanneer jullie verstrikt raken in de drama’s en afleidingen van het dagelijkse illusoire leven.

Maak er een gewoonte van om regelmatig gedurende de dag het feit in je geheugen te brengen dat jullie spirituele wezens zijn met een Aarde ervaring. In feite, doe dat op elk moment dat je denkgeest dat vergeetof de draad verliest van wat je aan het doen bent – dat vaak optreedt om je aandacht terug te brengen naar je spirituele doel – en dan zul je merken dat je je kunt herinneren wat je van plan was te doen of wat je feitelijk veel gemakkelijker aan het doen was. Je vaak even focussen op het spirituele aspect van jezelf maakt het echt gemakkelijker om om te gaan met de alledaagse routine zaken die zo veel van jullie tijd opslokken, en die je vaak onnodige stress bezorgen.

Jullie zijn allemaal precies waar je hoort te zijn – waar je van plan was om te zijn toen je je levenspad voor deze incarnatie ontwierp – op dit moment in jullie evolutionaire geschiedenis. Accepteer het leven zoals het komt met gratie en dankbaarheid, want het is jouw keuze om nu hier te zijn, welke ervaringen je dan ook hebt die het leven je voorschotelt. Door hier te zijn help je onnoemelijke aantallen bij hun ontwakingsproces, ook al kunnen zowel jij als zij daar volkomen onbewust van zijn.

Jullie vermogen om je de reden waarvoor je incarneerde te herinneren is zeer ernstig beperkt zodat jullie ego’s niet proberen jullie mogelijkheden voor hun eigen slinkse doeleinden te kapen. Je begreep dit toen je je contract voorafgaand aan de incarnatie formuleerde en ermee akkoord ging. Herinner jezelf hieraan wanneer twijfels en angsten in je ontstaan, en vraag om hulp! Die zul je ontvangen, maar niet noodzakelijk in de vorm die je het meest geschikt acht. Maar je zult weten dat je bent gehoord en dat je het hebt ontvangen want jouw stress en angst zal afnemen. Wanneer die stressreductie optreedt, merk het op, bedank ervoor, en dan zul je merken dat jouw stress en angst zelfs nog verder reduceren.

Je bent nooit alleen zonder toegang tot alle hulp die je nodig hebt. Vraag ernaar, verwacht het, en richt je aandacht erop – zoals ik al zei, het hoeft niet afgeleverd te worden in de vorm die je je voorstelde – en terwijl jouw stress en angst verminderen herinner jezelf eraan dat voor alles goddelijk wordt gezorgd, en dat jullie ontwaken derhalve verzekerd is.

 

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: