Een interview met een Galactic (buitenaardse) die zich Theo noemt, 1 december 2012

Suzanne Spooner en Susan Thomas:

Een interview met een Galactic (buitenaardse) die zich Theo noemt.   1 dec. ’12

 

ufo111

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron:

http://aquariuschannelings.com/2012/12/01/suzanne-spooner-and-susan-thomas-an-interview-with-a-galactic-named-theo/#more-15074

Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl

 

 

Suzanne Spooner is van  The Art of Universal Knowing (TAUK)   en met haar vriendin Susan Thomas beoefenden ze de therapie van Dolores Cannnon, dat heet Quantum Healing Hypnosis Therapy ( of QHHT) toen Susan opeens contact legde met een ruimteschip dichtbij en sprak met iemand die zich Theo noemde, een buitenaardse van een planeet ‘Plinta’. We leren veel over de aarde en andere plekken in de melkweg, hoe onze Ascentie gezien wordt door anderen, bases in de Maan (ja, ik zei ïn” de Maan), Plintaaanse voortplanting, enz.

S = Suzanne Spooner van TAUK

SC = Susan die vanuit haar onderbewuste zelf spreekt, dus het onderbewuste)

SS.T – Theo op het Plintaanse ruimteschip (=SterrenSchip.T)

Een Bezoek en Interview met een Alien genaamd Theo ~ een QHHT Sessie

Door Suzanne Spooner, the Art of Universal Knowing,                  30 november ’12 http://tauksuzanne.com/2012/11/30/a-visit-and-interview-with-an-alien-named-theo-a-qhht-session-part-2/

Dit is de scene:  Susan Thomas is gehypnotiseerd, ik (Suzanne Spooner, faciliteer deze QHHT sessie en observeerde dat en (dank ervoor)Candace legde vragen voor. We waren klaar om te stoppen met die sessie, ik was aardig moe na een lange dag en dacht erover om Susan uit haar hypnose te tellen en ik hoorde toen dat Susan’s onderbewuste (SC) iets zei over ‘het zien van lichten’  en daar gaan we mee verder…

(S)  Zijn mensen nu sneller aan het ontwaken?

(SC) Oh, ja! Het is prachtig om te zien. We kunnen alle lichten zien. ….   Het is prachtig. En dit wordt nu opgepikt. We worden NU gadegeslagen, vanuit een sterrenschip! Het heeft nu een lens op ons gericht… 

(S) Op?…

(SC) In deze kamer.

(S) In deze kamer??

(SC) Ja.

(S) Wat is de bedoeling daarvan?

(SC) Ze lijken nu, gewoon hun aandacht op ons te richten.  Aan de onderkant van het schip. Het heeft kringen om zich heen. Het zijn blauwe en groene kringen die erom heen zitten die nu oplichten. Toen het zich opende, dat is toen de lens naar buiten kwam. Het is… hm.. soms lijken ze gewoon maar een paar meter boven ons te zijn. Ze zijn heel dichtbij.

(S) Oh, gossie, dus okay. Laat me die gelegenheid geven…

(SC) Ze zijn nu naar jou (kijken nu naar jou) !

(S) Oh. Okay!

(SC) Ze geven jou nu de speaker (microfoon?.)

(S) Nou… ik ga nu die speaker overgeven aan jou… en als ze wat via jou willen zeggen, is dat heel welkom. (Ik voelde me alsof ik hier met een hete aardappel speelde!!)

 

Conversatie met een Sterrenschip.

(SS) Hallo. We vinden dit zo prachtig, we voelen ons geëerd dat je nu met ons spreekt. We hebben naar jullie gekeken, naar jullie twee. En we zijn zo blij dat je ons zag, dat je ons voelde.  We dachten dat de groene en blauwe lichten je aandacht zouden trekken. En we zijn zo dankbaar dat dit gebeurde. We zijn hier om jullie te helpen. We delen jullie liefde voor de planeet. We delen jullie liefde voor ieder wezen dat hier is en we zijn zo blij voor de deuren die opengaan, dat we onszelf kunnen laten zien. Zijn er vragen die je wilt stellen?

(Op dat moment ben ik gewoon perplex! Ik keerde mijn laptop om en keek naar Candace om te zien of zij dit allemaal had gehoord. We wisselden gezichtsuitdrukkingen uit met onze mond en ogen wijd open. Ze begon vragen naar me te typen.)

Het Interview

(S)  Waar komen jullie vandaan?

(SS) We komen van ver weg, van een plek die Plinta heet.

(S) Zijn jullie stoffelijke wezens?

(SS) Dat kunnen we zijn als het nodig is. Maar nu zijn we waarnemers. Maar als de tijd komt, als we dat moeten, kunnen we ons ‘lichaamspak’ aandoen. Andere keren hebben we metalen pakken die we aandoen, als we zo dichtbij komen. Als we zo dicht bij jullie komen.

(S) En waarom is dat?

(SS) Om ons te beschermen voor de dichtheid waar jullie nu in zijn. Het beschermt ons voor de dichtheid. Mogen we een welkom geven aan QHHT voor wat ze aan het doen zijn en bereiken. De mensen zijn in staat om met zichzelf te kunnen omgaan. Met hun onderbewuste/onbewuste zelf. Dat is zo prachtig om te zien. het maakt jullie licht zelfs nog schitterender. En soms maakt het ons blind, we hebben het moeilijk om naar jullie te kijken (giechelen)

(S) Dus, waarom zijn jullie vanavond hier en hoe ontdekten jullie ons?

(SS) We voelden de energie en het was een zodanige kleur dat we wisten dat we dat wilden  volgen. En dat deden we. We wisten dat de tijd juist was. We kenden de tijd van onze ontmoeting. We wisten dat jullie tegen je onderbewuste hadden gesproken voor deze ontmoeting en die hielpen ook.

 

Theo

(S) Ok.  Ben jij die tegen ons spreekt via Susan, is er een naam die we je kunnen geven of hoe we je kunnen noemen?

(SS) Ik geef je een naam die je kunt begrijpen en uitspreken, Theo. 

(S) Theo? Het spijt me, kun je me nog eens vertellen waar jullie vandaan komen?

(Theo) Plinta

(S) En waar ligt dat in de galaxies?

(T) We zijn jaren ver bij jullie vandaan, jaren naar een plaats waar je niets van weet.

(S) En zijn jullie hier al lang geweest?

(T) We gaan in en uit, maar we zijn hier waarschijnlijk het langst geweest dan in een andere galaxy omdat dit is waar de verandering plaats vindt. Dit is de galaxy waar de lichten zo helder gloeien! Dit moeten we zien! Als je een vakantieplek moest uitikken (in de galaxies) dan moet je hier gaan kijken; hier naar toe komen.

(S) Op jullie schip, wat zijn de taken en de bedoelingen van jullie schip?

(T) We nemen waar wat er in de galaxy gebeurt. Als er een oproep is gaan we daar naar toe. Net als iemand op jullie Aarde een ambulance roept, daar gaan we naar toe, waar we ook naar toe geroepen worden.

(S) En hoeveel wezens net als jullie, zijn ongeveer hier?

(T) Op mijn schip, nu, zijn er drie van ons. Maar wij zijn een verkenner schip (scouting ship) dat naar het moederschip kan gaan waar en een hele grote… vergelijkbaar met jullie planeet.

(S) Een schip zo groot als onze planeet???

(T)  Ja, het is enorm.

(S) En waar is dat nu? dicht bij de Aarde?

(T) Nee, die is heel ver weg. We komen met het scouting schip, we gaan waar ze ons heen sturen als we worden opgeroepen. We waren aan het reizen tot we hoorden van jullie ‘Summit van de Onderbewustzijn Zelven’, en toen kwamen we. (Laat me dat even uitleggen. Toen Susan en ik Candace uitnodigden om bij onze sessie te zijn, grapten Susan en ik over dat we nu een ‘top conferentie hadden van SC’s = Onderbewustzijnzelven,  Candace, Susan en ik. We lachten daarom en lieten het toen los.)

(S) Oh, je bedoelt met Susan, Suzanne en Candace?

(T) Ja.

(S) Nou, we zijn blij dat jullie onze uitnodiging aannamen, dank je! (we hadden ons niet gerealiseerd dat onze uitnodiging zo ver was gegaan! Lachen)

 (T) Graag gedaan)

De Maan 

(S) We zijn nieuwsgierig, hebben jullie een basis op de Maan van de Aarde? Of ken je anderen op de Maan?

(T) Wij hebben geen basis op de Maan, nee. Maar we kunnen wel landen op de Maan.

(S) Zijn jullie je bewust van anderen daar?

(T) Ja, er zijn daar anderen. De pockets(insluitingen) die jullie op de Maan zien, als je de Maan met je ogen kon zien, we kunnen landen in de pockets en naar beneden gaan om de anderen te ontmoeten die in de Maan zijn.

(S) In of Op de Maan?

(T) In de Maan.

(S) In de Maan… dus. Is er ook activiteit aan de donkere kant van de Maan?

(T) Oh, ja. Er zit nog een beschaving aan de donkere kant. We observeren hen soms, als we er omheen gaan. Maar zij hebben niet de roeping die jullie hebben.

(S) Wat bedoel je daarmee?

(T) Zij hebben ons niet opgeroepen.

(S) Dus…  zijn er mensen op Aarde die weet hebben van deze beschaving aan de donkere kant?

(T) Jij die zijn er. Zij zijn zich van zoveel dingen bewust. Velen zijn bang om het uit te spreken, velen die weten.

(S) Zijn er mensen van de Aarde op de Maan? Geheime ruimteprogramma’s?

(T) Ja, die zijn er. Ze lieten me net een opening zien. Het lijkt op een koepel vorm, dezelfde kleur als de Maan, en ze zijn in staat om een schild te openen aan de top ervan, om er naar binnen te gaan. En daar wonen zij binnenin.

(S) En zijn daar veel landen vertegenwoordigd?Of zijn het maar een of twee?

(T) Wij zijn niet op de vele plekken geweest. Degenen (de mensen) waar wij van weten zien er nu anders uit. Ze zijn donker. Ze ziet er donker uit. En wat jullie als mond hebben…  Ze zien er anders uit, ze zien er nu anders uit.

(S) De Aarde mensen?

(T) De Aarde mensen in de Maan zien er nu anders uit.

(S) Hoe lang zijn die er al geweest?

(T) Heel lang. Ze staan rechtop maar hun mond en ogen zijn zo anders. Hun ogen zijn helder en licht. Er komt Licht uit hen. 

(S) Dus wat heeft hen veranderd in de manier waarop wij eruit zien op Aarde? Wat heeft hun stoffelijke structuur veranderd?

(T) Ze zijn veranderd maar wij worden niet toegestaan te weten wat die verandering is, wat ze gedaan hebben. Ze schijnen gelukkig te zijn, ze schijnen een bedoeling en een functie te hebben . Maar dat is alles wat wij weten.

(S) Komen de Maan mensen ooit naar de Aarde?

(T) Nee. Ze hebben niet gevraagd om te komen. Ze schijnen heel gelukkig te zijn en ze hebben niet gevraagd om te komen.

(S) Heeft de Aarde iemand naar hen toegezonden in de huidige tijd?

(T) Het is heel ontwikkeld. Er is een zeer ontwikkelde kennis op jullie Aarde waar jullie je niet bewust van zijn. En zij zijn in staat om mensen daar naartoe te transporteren.

(S) Dus die zijn veel meer ontwikkeld dan wij hier zijn?

(T) Oh ja.

(S) Hoe kunnen wij met hen communiceren?

(T) Er zijn mensen op jullie aarde die kunnen communiceren omdat die echt ook ontwikkeld zijn. Er is een contingent hier op Aarde die informatie kan doorzenden heen en terug.

(S) Dus, weten de Maan mensen van ons?

(T) Oh, ja.

(S) En zij weten ook van de verschuiving waar wij doorheen gaan?

(T) Ze schijnen er zich geen zorg over te maken, maar ja, ze weten ervan.

 

Meer Verheldering

(S) Dus vertel ons nog eens over het signaal dat naar buiten ging voor deze conferentie. Hoe was dat?

(T) Het was een baken, een lichtbaken, een bijna bloeiend groen. Maar het bewoog en er zat roze in en het kwam van jullie onderbewuste harten om hoog. Dat is de beste manier waarop ik het kan beschrijven.

(S) Hoe herkende je het dan?

(T) Toen wij in het licht waren, werden we geïnformeerd waar dit vandaan kwam en over de mooie energie die het uitzond. We wisten dat we daar deel van wilden zijn.

(S) Vertel ons waar jullie vandaan komen. Vertel ons hoe dat is.

(T) Wij komen van een heel prachtige plaats. Het is prachtig voor ons. Het heeft andere kleuren maar magenta is een kleur die wij delen. En wij hebben andere vormen… wij hebben windingen, dwarrelingen. Wij komen in dwarrelingen. We worden een van de dwarrelingen. Het is … het is moeilijk om dit te beschrijven. Jullie Aarde is zo vast en die van ons zo licht, die zweeft. Wij zijn zo licht en kleurig.

(S) Kunnen zielen of wezens van jullie planeet in die van ons incarneren en een stoffelijk lichaam aannemen?

(T)  Dat kunnen we wel maar we hebben het in deze tijd niet gedaan. We wachten tot de deur open gaat en dan zullen we het wel doen.

(S) Dus van waar jullie zitten, is dat in een andere dimensie zijn, dan die van ons? Is dat het verschil tussen de twee van ons?

(T)  Wij zijn van een andere vibratie, een andere frequentie. (lange pauze)…  het is moeilijk om dit te beschrijven, als je naar iets zo concreets kijkt. Wij zijn als een lucht wolk. En als jullie ons willen etiketteren als een andere dimensie, dan kun je dat, als dat helpt. Maar we zijn allemaal een.

(S) Werkt jullie groep met andere soorten, andere wezens van andere planeten?

(T) Ja, we werken met iedereen, waar we ook naartoe worden geroepen.

(S) En zijn jullie je nu bewust van andere wezens rond planeet Aarde?

(T) Ja. Er zijn heel veel bezoekers die jullie zo nauwkeurig, zo vol belangstelling aan het bekijken zijn, zo blij. Het is een heel groot lichaam van vrienden die jullie nu aan het gadeslaan is.

(S) Theo, kunnen we jullie oproepen voor informatie, voor fysieke healing of voor hulp bij onze levens hier?

(T) Ja, als je dat vraagt, vraag dan aan je onderbewustzijn om met ons in contact te komen. Laat die dat bloeiende roze licht vanuit je hart sturen. Vraag hen en we zullen er zijn om je vragen te beantwoorden, wat je ook nodig hebt.

(S) En je zei dat er meer dan een op jullie scoutschip zijn?

(T) Ja.

(S) Hoeveel?

(T) Er zijn er drie.

(S) Kun je ons namen geven van die andere twee?  (Er is een lange pauze terwijl Theo een humoristisch gesprek leek te hebben met de andere twee.)

(T) De bestuurder, zeg maar, wil zijn naam nu niet geven. (giechelt)

(S) Ok!

(T) En de andere… we proberen een naam te bedenken die voor jullie makkelijk is te begrijpen en uit te spreken. (Nu lacht iedereen!) …Oh, my! Nee. (Blijkbaar vond Theo de naam die werd gegeven niet goed) Ok. Als je een naam wilt hebben dan is die ‘Glinta’.

(S) Zeg dat nog eens?

(T) Glinta.

 

Een geslachten hersenspoeling (Mindbender). Hoe kun je ze weer doorbrengen en over buitenaardse voortplanting.

(S) Zeg je dat jullie mannelijke en vrouwelijke lichamen hebben of androgyn zijn?

(T) Dat zijn we alledrie.

(S) JULLIE ZIJN HET ALLEDRIE? Dat is nou wat we missen hier op Aarde (giechels)Hé, dit kan de oplossing zijn voor alle huwelijkse problemen!   Dus hoe is jullie leven daar? Hebben jullie families, gemeenschappen?

(T) Op ons ruimteschip ja. Dat is een ENORME gemeenschap. En we proberen die dingen daar voort te zetten als het moet. Soms laten we ons toneel naar ‘Aards’ veranderen om het voor ons op jullie te laten lijken om te beleven. En soms zullen we het in iets anders veranderen, afhankelijk van wat we hier beleven op ons schip.
Onze lampen branden. OK, ze roepen ons terug. ….

(S) Oh, shoot (oh jee!) Maar we kunnen… is Susan het voertuig waardoor we jullie kunnen doorbrengen? Of is Candace dat of kan ik jullie doorbrengen?

(T) Ieder van jullie.

(S) Elk van ons drieën? Kan iedere QHHT beoefenaar jullie doorbrengen?

(T) Als ze er open voor zijn, wij zullen open zijn!

(S) Okay, Theo. Nou dit is een prachtige Meet & Greet geweest (=Ontmoeting en Begroeting)! (Ik lees nu een vraag die Candace typt en die maakt me aan het lachen!) Ok, Candace heeft een vraag… ze wil graag weten hoe jullie mensen je  voortplanten!

(T) Dat is grappig! Ok, ik ging de bestuurder vragen… maar het is zijn ding niet om nu te praten. Wij kunnen incuberen. (in de broedmachine doen, vertalen wij dat. w)  We vinden dat het beste omdat we het dan kunnen zien groeien en we kunnen het met liefde doen instromen. Het is een door-zichtige incubator.

(S) OK. Nou, we hebben de volgende keer wat vragen klaar als we met jullie spreken. Blijven jullie bij de Aarde? Moeten jullie bij de Aarde zijn om met ons een communicatie te hebben?

(T) Nee, stuur gewoon het signaal uit.

(S) Terwijl we ons voorbereiden op de sessie, gewoon het signaal uitzenden?

(T) Ja.

(S) Nou, ik denk dat niemand van ons had gedacht dat dit vanavond zou gaan gebeuren. We hadden wel een gevoel dat iets zou gaan doorkomen, maar…  Met veel liefde en waardering voor jullie optreden en om dit prachtige voertuig van Susan te gebruiken. Dank jullie, dank jullie, dank jullie!

(T) We ‘dwarrelen’ eruit!

Onnodig te zeggen dat we alle drie gewoon in ontzag waren van wat er was gebeurd. Zelfs de volgende dag voelde ik me totaal ‘zweverig’ en vroeg ik me af of het ‘echt gebeurd was’? Susan, Candace en ik hadden het opgeschreven en hadden nog niet naar de opname geluisterd. We konden ons de naam van onze alien vriend niet herinneren die zich zelf Thod, Theo of Thor noemde?  Ik vroeg  aan Susan om me te emailen hoe het voor haar voelde om deze belevenis te hebben. Dit schreef ze me terug:

Goeie morgen!   Dit herinner ik me van onze uitwisseling met Thod. Eerst was er een ring van blauw en groene lichten boven mijn hoofd en toen ging dat open en kwam er een lang lijkende camera naar buiten en die richtte zich op ieder van ons terwijl we spraken. Toen ik bedacht dat het een camera was en dat er iemand naar ons keek, begon mijn lichaam te trillen vanaf de tenen tot aan de top van mijn hoofd. Thod was heel blij om te worden erkend en dat scheen zijn uitnodiging te zijn om te communiceren. Iets hield zich ook vast aan mijn ringvinger en aan mijn middenvinger van mijn rechterhand, op een heel troostende manier. Aan het eind van het bezoek dat met flitsende lichten begon te verschijnen, zei Thod dat hij moest gaan. dat was blijkbaar zijn signaal. Ik had het gevoel dat ze werden opgeroepen voor een andere missie. In die tijd kon ik de vibratie uit mijn lichaam voelen glippen.

De volgende keer zullen we een lijst met vragen klaar hebben! Als ieder van de QHHt beoefenaars de juiste gelegenheid heeft om dit contact te onderzoeken, zijn we heel dankbaar om van jullie te horen! Het leven is verbazend en zoveel groter dan je je kunt voorstellen!

Met veel Liefde van Suzanne, Susan en Candace.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: