Wat jullie als levenservaringen hebben heeft geen enkele zin.

John Smallman met Saul op 28 nov. 2012: 

Wat jullie als levenservaringen hebben heeft geen enkele zin.

 

john_smallman

 

 

 

 

Bron: http://johnsmallman.wordpress.com/
Vertaling: René

 

De rit naar huis is aan het versnellen terwijl het goddelijke Liefdesveld zich exponentieel blijft uitbreiden, en meer en meer mensen beginnen zich ermee te verbinden – wat essentieel is voor jullie ontwaken. Het is verbazingwekkend om het Licht van ieder van jullie helderder en helderder te zien groeien terwijl jullie je intentie versterken om alleen liefdevol in elke situatie te zijn, en aldus door die intentie sterker verweven te raken binnen het goddelijke Liefdesveld.

Het is onmogelijk om het belang van Liefde te overschatten! Zoals je vaak te horen hebt gekregen is Liefde de levenskracht, het energieveld waarin de gehele schepping haar eeuwige bestaan heeft. Je bouwt de illusie om het leven te ervaren verstoken van enige verbinding met dat veld, maar je Vader verzekerde dat het onmogelijk voor jullie zou zijn om die verbinding te verbreken. Echter, als gevolg van jullie vrije wil, was je in staat je bewustzijn ervan af te sluiten, en te doen alsof jullie meesters waren van je illusoire domein waar je dacht God niet nodig te hebben.

Ten slotte zijn genoeg van jullie voldoende gedesillusioneerd geraakt door de onwerkelijkheid die jullie creëerden om serieus te zoeken naar een alternatief voor de zeer reëel uitziende omgeving waarin jullie momenteel verstrikt zijn, en waar zo velen lijden.

Die ontgoocheling is de sleutel tot jullie ontwaken. Voorheen accepteerde je gewoon je omgeving als de enige die beschikbaar is, hurkte neer, en deed je best om het voor je te laten werken, in principe op individuele basis. Dat heeft niet gewerkt, en kan niet werken: het bouwt alleen verdere afscheiding en verbreking op tussen jullie allemaal door ervoor te zorgen dat jullie elk afzonderlijk ervoor kiezen verschillende en onverenigbare persoonlijke agenda’s als mensen te ervaren. Die leiden tot bijna constante onenigheden en meningsverschillen, vaak gevolgd door conflicten, wanneer je er niet in slaagt jullie geschillen op te lossen.

Daarom is ontgoocheling goed. Diep in jezelf weet je dat er veel meer aan het leven en bestaan vastzit dan je je zou kunnen indenken, laat staan binnen de illusie ervaren, daarom ben je er zo gedesillusioneerd door geworden. Wat jullie als levenservaringen hebben heeft geen enkele zin, maar eonenlang hebben jullie dat feit ontkend. Nu begin je je de validiteit van deze redenering te realiseren en wend je je naar liefde en compassie in plaats van boosheid en conflict als de manier om met elkaar te interacteren – en je merkt dat het werkt.

En als liefde werkt, dan is het evident dat er een liefdevolle Bron moet zijn die jullie allen geschapen heeft, want zelf-creatie is niet iets dat zich zou kunnen hebben ontwikkeld binnen de illusie. Jullie wetenschap, echter, heeft altijd geprobeerd om de waarde of de realiteit van liefde te negeren – laat staan ​​God – maar heeft onlangs moeten accepteren dat alles dat bestaat onderling verbonden is, dat er in feite niet zoiets is als afscheiding, en dat een dergelijke staat fysiek onmogelijk is. Echter, in je dagelijkse leven is dat niet meteen duidelijk, en grote aantallen van jullie blijven leven alsof jullie afgescheiden zelfvoorzienende wezens zijn, die heel weinig of zelfs geen enkele verantwoordelijkheid hoeven te nemen voor je gedrag en voor de effecten op anderen of de omgeving.

Jullie liefhebbende Bron roept je altijd, en nu je, als het ware, je oordopjes hebt verwijderd, beginnen jullie Hem te horen via je gidsen en engelen. Dat is een inspirerende ervaring die bij meer en meer van jullie gebeurt wanneer jullie de waanzin en onaanvaardbaarheid van de illusie erkennen als een omgeving waarin je verder wilt gaan het leven te ervaren. Die erkenning fungeert als een oproep naar je gidsen en engelen die direct reageren met liefdevolle omhelzingen en door je onverwachte ervaringen te sturen die je verrassen en intrigeren, en die je naar een opening in een bewustzijn leiden van je ware spirituele essentie.

Jullie Lichtdragers en wegwijzers zullen vaak de katalysator zijn, de onverwachte invloed die een slaper helpt een spirituele betekenis in zijn leven te zoeken. En meestal zul je je niet bewust zijn van het geven van het duwtje dat iemand nodig had om hen op weg te helpen op hun pad naar ontwaken. Maar het gebeurt nu op grote schaal nu de gedenkwaardige gebeurtenis van jullie ontwaken steeds dichterbij komt, en er een stormloop op komst is om jullie allen voor te bereiden er deel aan te hebben. Jullie liefdevolle houdingen en gedragingen egaliseren de paden en bestraten de wegen die de slapers benodigen om te kunnen volgen, en zorgen voor heel veel Licht waardoor ze kunnen zien wat ze doen.

Denk eraan dat binnen de schepping – waar alles wat echt is zijn bestaan heeft ​​- er geen scheiding is; allen zijn verenigd. En dat betekent dat wat je ook doet of als intentie hebt, van invloed is op de gehele schepping. Derhalve, wanneer je bidt of mediteert is de intentie die je vasthoudt voor de gehele schepping, voor de eenheid die we allen zijn. En omdat er in realiteit alleen Liefde is en al haar myriaden liefdevolle aspecten, zijn alleen liefdevolle intenties, gedachten, woorden en daden mogelijk. Alles wat liefdeloos is, is even illusoir als de illusie.

Desalniettemin, binnen de illusie kun je pijn en lijden veroorzaken die heel echt lijkt. Derhalve zijn er slechts twee vanzelfsprekende redenen waarom je alleen liefdevolle intenties zou moeten hebben (1) elke die niet liefdevol is kan niet plaatsvinden en helpt je daarom op geen enkele manier, maar (2) binnen de illusie kan men, en velen doen dat, antagonistische (elkaar bestrijdende) energievelden om zich heen bouwen met onliefdevolle gedachten en intenties die ernstige pijn en lijden voor zichzelf en voor anderen veroorzaken.

Het zijn die liefdeloze en in principe onwerkelijke aspecten van jezelf waarmee jullie allemaal in het proces van loslaten zijn, zodat de illusie oplost en de nevels die jullie gezichtsvermogen vertroebelen wegsmelten, je toestaand de wonderen te zien die jullie wachten. Dus wees liefdevol, compassievol, accepterend, en vergevingsgezind, en kijk met vertrouwen vooruit naar jullie glorieuze ontwaken.

Met heel veel liefde, Saul.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: