De Sluier – Bericht van Cobra op Portal2012

Maandag 18 juni 2012

 

Het is tijd voor mij vrij te geven meer intel over de Archons als we het invoeren van de periode waarin het lot van deze planeet wordt besloten en de mensen moeten worden geïnformeerd, zodat betere keuzes kunnen worden gemaakt.

 

Ongeveer 26.000 jaar geleden, Archons verklaarde deze planeet hun eigendom en alle wezens die er op hun gijzelaars en slaven zijn. Zij hebben verklaard deze planeet te zijn een quarantaine en elke ruimte voertuig binnenkomen of verlaten van deze planeet nodig is een speciale vergunning van de Archons. Dit is de reden voor “niet-inmenging” horen we zo veel over. De mensheid werd gegijzeld door de Archons voor al die duizenden jaren, en na wordt gehouden in een gesloten lus systeem van reïncarnerende naar dezelfde plaats over en weer, amnesie en lethargie kroop inch De tijd van geheugenverlies is bijna voorbij. Na 21 juni st dit jaar zal de reddingsoperaties gecoördineerd door positieve ET rassen toenemen in intensiteit.

 

In het verleden, de enige manier waarop een mens zou kunnen ontsnappen uit de quarantaine was door het ascensie proces, waarin hij moest alle bijlagen vrij te geven aan alle fysieke, etherische, astrale en mentale werkelijkheden waar Archons kunnen opereren. Een alternatieve mogelijkheid van het verkrijgen van vrijheid door te kunnen reizen naar andere sterrenstelsels zal binnenkort te openen voor de mensheid als de quarantaine oplost.

 

 

De Archons zijn stand houden van hun controle met een speciale technologie die wordt genoemd de sluier. Het is een elektromagnetische frequentie hek op de lagere astrale en vooral op de etherische vliegtuig, uitbreiding van maximaal 8,6 mijl boven en naar beneden van het oppervlak begane grond van onze planeet, die voor een groot deel voorkomt dat het licht kunnen komen in de quarantaine Aarde. De sluier wordt beheerd door het niet-fysieke Archons. Deze technologie kan het best worden omschreven als etherische HAARP. Deze technologie verstoort de tijd / ruimte structuur op quantum-niveau en dus zorgt voor grote problemen voor UFO aandrijfsystemen van de positieve ET krachten. In het verleden is dit belemmerd de voortgang van de positieve buitenaardse rassen de richting van deze planeet aanzienlijk.

 

Naast het houden van de goede ET’s op afstand, de Veil heeft een functie van de programmering / het herprogrammeren van de menselijke bevolking en het houden van deze in de reïncarnatie / recycling proces. Ik zal nu zeggen enkele van de belangrijkste astrale / etherische programma’s voor de mens geïncarneerd op dit moment in gebruik:

 

1) Het verlagen van het bewustzijn en lichte body / Merkaba deactivering. Dit programma wordt onderhouden met etherische staande golf resonantie technologie.

 

2) Het blokkeren van de vrije wil en positief initiatief. Dit programma wordt onderhouden met etherische infrageluid-technologie. Een deel van dat geluid neerslaat naar het fysieke vlak en sommige mensen kan het horen als een zeer lage frequentie brom. Dit was de bron van de mysterieuze geluiden die mensen horen in het begin van 2012 niet en de vernietiging van diepe ondergrondse militaire bases, zoals sommige bronnen ten onrechte gemeld. Infrageluid blokken bepaalde centra in de fysieke hersenen en deze blokkeert positief initiatief. Dit infrageluid is ook de oorzaak van ongewone vermoeidheid die veel mensen ervaren, zonder duidelijke reden.

 

3) Het verlagen van de intelligentie. Dit wordt gedaan door het induceren van sterke magnetische velden om de etherische hersenen en aan het membraan tussen de fysieke en etherische hersenen en dit verstoort het denkproces. Dit programma resulteert in een mistige gedachten, vergeetachtigheid en een gebrek aan focus.

 

4) Induceren disharmonie in relaties. Dit wordt gedaan door het knoeien met de chakra’s van het etherische lichaam en het creëren van dissonante frequenties op de aura membraan met etherische infrageluid. Dit programma resulteert in een kunstmatige scheiding tussen liefde en seksualiteit, het sluiten van het hart, overactiviteit van de geest en de disbalans tussen vrouwelijke en mannelijke principes.

 

5) Induceren armoede. Dit gebeurt door het projecteren van de armoede hologrammen / images in de etherische hersenen.

 

6) Subculture divisie. Dit programma werkt door zich te richten verschillende subculturen met specifieke tegenstander etherische holografische beelden en daarmee het zaaien van verdeeldheid onder hen.

 

7) Het eten van patronen / obesitas. Dit programma wordt veroorzaakt door het projecteren van beelden van een bepaald voedingsmiddel dat overgewicht ontstaat, in de etherische hersenen.

 

8) All-Seeing Eye. Deze spion programma werkt vanuit de etherische vliegtuig en controleert alle activiteiten van fysieke wezens en dan meldt dit aan de niet-fysieke Archons.

 

9) Implantaten. Dit zijn etherische / astrale kristallen die werden in de aura van ieder mens net voor de incarnatie, als die persoon nodig heeft om van de mentale / astrale niveaus hoger dalen door de lagere astrale / etherische naar het fysieke om te incarneren. Die implantaten te verwijderen het geheugen van de eerdere incarnaties en zijn de belangrijkste reden waarom we meestal niet zich vorige levens herinneren, noch de Archon entiteiten de uitspraak van de planeet. Implantaten zijn enigszins poëtisch genoemd de “sluier van vergetelheid”.

 

Er waren ook fysieke implantaten. De fysieke implantaten waren zeer populair in Atlantis, maar werden stopgezet na de val van Atlantis is gebeurd. Er was een poging om fysieke implantaten opnieuw na de Tweede Wereldoorlog met een lichamelijke biochips die werden in de overgrote meerderheid van de mensen gebracht door middel van vaccinatieprogramma’s. Dit is de belangrijkste reden waarom de WHO heeft de vaccinatie verplicht. Fysieke biochips gewapend, andere programmering, maar werden met succes volledig gewist van de menselijke bevolking ongeveer twee jaar geleden met een speciale technologie die kan worden bediend vanaf een afstand, ontwikkeld door het verzet. Daarom vrees voor NWO-planning tot microchip menselijke bevolking zijn niet gebaseerd op de werkelijkheid, omdat de bevolking is al gechipt en diezelfde biochips zijn ook verwijderd zonder dat iemand het echt merkt.

 

De Archons hebben geactiveerd en vernieuwd de sluier in begin 1996 na de massale ontwaken gebeurde in de vroege jaren ’90 dat de tussenkomst van de positieve buitenaardse rassen op deze planeet een reële mogelijkheid. Dit werd gedaan met ongeveer 200 nucleaire explosies op de lagere astrale en etherische niveaus. Die niet-fysieke nucleaire explosies hebben geleid tot een breuk in het weefsel van ruimte / tijd die is geopend donkere wormgaten waar veel reptielen entiteiten planeet Aarde binnengevallen vanuit de ruimte en vergeven zijn astrale en etherische niveaus. De Veil werd opnieuw geactiveerd in december 2004 na de massale ontwaken van de Godin aanwezigheid die gebeurde na de eerste Venus transit in juni 2004 en na een aantal succesvolle operaties van de Pleiadische vloot naar de bevrijding van deze planeet. Nu, na de tweede Venus transit in juni 2012 het ontwaken weer gebeurt. Dit keer de sluier kan niet worden versterkt, omdat er geen negatieve fysieke of niet-fysieke ET krachten in de ruimte links naar onze planeet binnen te vallen. We zijn dus zeer dicht bij de uiteindelijke overwinning.

 

Het succes van onze massa meditaties was zodanig, dat ongeveer 70% van de sluier op het astrale vlak en ongeveer 35% van de sluier op de etherische vliegtuig al is verwijderd. Daarom is het heel belangrijk dat we doorgaan met de massa meditaties tot het werk wordt volledig uitgevoerd en de sluier wordt volledig verwijderd. Dit is gepland te gebeuren in de 7 maanden periode die begon op 20 mei ste / 21 ste bij de herstart van de Grid en zal worden afgerond op 21 december st , 2012.

 

Fysieke Archons en de rest van de fysieke Cabal mag en kan lang worden verwijderd voordat de sluier is helemaal weg.

 

Fysieke en niet-fysieke Archons hebben een plan met een codenaam Doom33 aan de massa-arrestaties te voorkomen. Volgens dat plan, toen de massa-arrestaties zou beginnen, de niet-fysieke Archons zou geven een signaal door middel van occulte rituelen naar boven fysieke Archons binnen SMOM (Ridders van Malta) en bij de 33 ste graad vrijmetselaars. Die mensen zouden dan orders geven door middel van hun links in het leger en alfabet agentschappen om zo veel vernietiging en verwoesting mogelijk te maken. Dit gaat samen met de Armageddon Einde keer profetieën die in hoge mate in acht worden genomen tussen de fysieke Archons. Ze zouden alles doen om deze profetieën vervuld te zien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze plannen op Light krachten beschikken over gedetailleerde plannen om het grootste deel van te voorkomen dat dit ooit gebeurt.

 

Jezuïet fysieke Archons zijn nog steeds de controle over de fuzzy logic kunstmatige intelligentie financiële systeem computerprogramma dat Benjamin Fulford spreekt over. The Resistance Movement heeft een computer virus in dat programma bij de herstart van de Grid op 20 mei ste / 21 ste en kan nu opnieuw opstarten het financiële systeem als / wanneer dit nodig zal zijn voor de activiteiten van het Licht krachten.

Jezuïet fysieke Archons verloren veel macht over de algemene bevolking in de maart revolutie in 1848/1849. De meesten van hen zijn vervolgens verplaatst naar astrale en etherische niveaus te verlagen. Degenen die bleven op het fysieke vlak nog steeds indirect te controleren mensheid door de Rothschilds. Rothschilds niet zelfstandig opereren, maar te gehoorzamen orders van hun jezuïet Archon overheersers.

 

Solstice van 2012 is het keerpunt toen veel dingen over de Archons en de planetaire situatie zal worden besloten. Sheliak Timewave nieuwigheid grafiek toont een drastische afname van de entropie tot 21 juni st , die dit keerpunt geeft aan:

 

 

Geplaatst door Cobra op 15:59 91 reacties

(Google vertaling)

E-mail Dit bloggen! Delen op Twitter Delen op Facebook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: