Waarom zijn we hier?

Bericht van de Galactische Federatie van Licht

15 juni 2012 (Google vertaling)

 

 
Deze woorden zijn symbolisch dat we met u van tijd tot tijd delen. De gedachten en uitdrukkingen die we met u delen zijn niet altijd letterlijk worden genomen, en we zien veel van u nemen van onze woorden ook letterlijk te vaak. Hoe te ontcijferen of onze woorden worden gepresenteerd als metafoor en simile is een zaak voor u om te beslissen voor jezelf. Wanneer we met u spreken willen wij bepaalde gedachten, bepaalde ideeën, bepaalde begrippen en bepaalde informatie aan u overbrengen. Afhankelijk van wat wij willen overbrengen aan u op een bepaalde verandert tijd de manier waarin wij woorden aan u kunnen voorleggen.
Bij de presentatie van specifieke informatie over een aanstaande gebeurtenis of suggesties die we kunnen maken over het beter verbeteren op uw communicatie en uw taken op dit moment zou gelegenheden wanneer we niet aan u expressies door middel van de metafoor presenteren zou, aangezien deze gevallen zou niet een geschikt arena voor een dergelijk gebruik van expressie. Als we, bijvoorbeeld, delen met u onze gevoelens en emoties over een bepaald onderwerp, willen zou dan zou dit een meer geschikte plaats voor het gebruik van artistieke en poëtische metafoor. Ziet u het verschil mijn vrienden? Ziet u wanneer er is een geschikte plaats voor metafoor en andere artistieke toepassingen van taal en als een meer rechtstreekse aanpak door het gebruik van taal heet voor?
Wij hopen dat u kunt de verschillen erkennen en deze kennis toepassen terwijl u aan het lezen bent onze regelmatige mededelingen aan u. We hebben gemerkt soms dat sommigen van u lezen communicatie van ons die metaforisch werden gepresenteerd ook letterlijk. Dit kan nogal wat verwarring veroorzaken, en het is verwarring die we vermijden willen aangezien wij ons vooruit naar bepaalde gebeurtenissen in uw toekomst bewegen. Wij willen niet voor u om te worden misleid door metaforische expressie wanneer ze alleen aan u weergegeven worden dat u om te begrijpen meer bepaalde gedachten en ideeën willen we delen met u. Gelieve niet fout metafoor voor beloften of garanties van welke u wel of niet zal optreden, zoals dit niet de bedoeling van deze expressie is.
Wij voelen dat we doen een goede baan te presenteren aan u een eenvoudiger aanpak als het gaat om het spreken van de gebeurtenissen boven en beneden het niveau van je bewustzijn in uw wereld. We zullen ons best doen om het aan u duidelijk wanneer we metaforisch spreken of wanneer een bepaald bericht die wij zou graag willen delen met u om een meer eenvoudige en zakelijk aanpak aan de taal en de stijl van onze mededeling vraagt. Wij willen ook degenen onder u lezen onze communicatie om een beetje extra tijd in beslag nemen indien nodig en vertragen net een beetje tijdens het lezen van deze berichten en denken over wat het is dat we zeggen en wat het is dat we proberen over te brengen aan u. Wij hebben kennis genomen bij gelegenheid dat sommigen van u kunnen worden haasten via deze berichten veel te snel om adequaat te begrijpen wat het is dat we proberen om te delen met u op een bepaalde dag. Ook zijn wij van mening zijn er degenen onder u die zijn passages volledig door een bepaald bericht overslaan en zelfs sommige van jullie die alleen de opmerkingen die anderen over een bericht lezen laat te krijgen een idee van wat de inhoud van het bericht waren. Dit is niet een aangewezen manier om te leren wat we hebben om te delen met u op een bepaalde dag, en we willen iedereen die commentaar onder onze berichten om op zijn minst enige tijd duren en het bericht te lezen alvorens uw gedachten aan te bieden.
Dat is alles wat die wij vragen, en wij herinneren u eraan dat alle gezichtspunten worden gerespecteerd en geëerd door ons te allen tijde en we u zeggen of u het eens met onze communicatie of niet dat voel je vrij om deel te nemen in de discussies die deze boekingen volgen. Alle meningen en standpunten zijn belangrijk voor ons, omdat niemand de standpunten en meningen meer geldig dan elke andere personen zijn en alle input, of het nu negatief of positief, helpt ons in onze missie om te begrijpen meer de niveaus van het menselijke bewustzijn en uitbreiding op dit moment.
Wij willen een moment om te spreken met u over wat onze missie hier op deze planeet op dit moment is te nemen. Er zijn velen van jullie die aangetoond verwarring over de vraag waarom wij zijn hier dat hebben, en zou graag verduidelijken op dit moment wat ons doel is hier en verjagen sommige ongegronde geruchten die ons leiden tot verwarring, achterdocht, wantrouwen en zelfs angst over de hele wereld. Wij, de Galactische Federatie van licht, zijn hier op dit moment in dienst om onze Schepper, die is ook uw Schepper en wie is de Schepper van dit hele universum en alles binnen het. Onze schepper heeft besloten dat wij van de hogere rijken zijn om u te helpen, de bevolking van de planeet u bellen aarde, op dit, uw tijd van grote veranderingen hier in uw wereld.
Wat je krijgt is een kans om te onze hulp te accepteren of te weigeren. Niemand dwingt u om te kiezen van één van beide manier. Dit is uw recht, en wij zullen eren en respecteer beide keuze die u maakt. Als we u zeggen, bedoelen we u, de mensen van jullie planeet als een collectieve geheel, als één entiteit, voor inderdaad, je bent in een zeer zinvolle en belangrijke manier één entiteit en dit punt moet worden gemaakt voor u duidelijk zijn, want het is belangrijk dat elke één van u begrijpt dit. U bent een, en als zodanig is wat er hier gebeurt op jullie planeet te wijten aan een collectieve keuze die u hebt aangebracht. Hoewel er miljarden mensen op deze planeet zijn, treedt elk van u uw gedachten en handelingen in het collectieve geheugen van uw planetaire structuur. Het is de collectieve trilling van de energie die zijn aangegaan deze planetaire structuur dat voor u de gebeurtenissen die u ervaren besluit zult als u op uw reis vooruit.
Als zodanig is het de algemene vibrationele frequentie van de energieën die ieder van jullie in het collectieve bewustzijn van jullie wereld die decreten wat we kunnen doen en niet voor u op dit moment treedt. Wat wij zouden willen doen voor u is één kwestie, en wat u toestaat ons om voor u te doen is een andere zaak volledig. Dit is een zeer belangrijk begrip voor ieder van jullie om te begrijpen, en dit is de reden waarom wij zeggen jullie dat delen van de informatie over onze aanwezigheid hier, onze eerbare bedoelingen om u, te helpen en wat uw opties zijn op dit moment is zo vitaal belang voor uw toekomst en de gebeurtenissen die u zult ervaren. Begrijpt u dit? Dit zinvol voor u? Dat is de reden waarom we voorstellen om u, degenen die hebben gewekt en begrijp hun keuzes en opties op dit moment en die begrijpen wie we zijn en waarom we hier zijn om te delen deze informatie zo ver en zo breed als je kunt.
Nogmaals, uw werk is niet te proberen te overtuigen iedereen van om het even wat. Uw taak is om gewoon maken deze informatie beschikbaar aan degenen die bereid zijn te accepteren als waarheid en wet op deze informatie op een manier die zij nodig achten. Dit is uw taak, en dit is alles wat nodig is van u op dit gebied. Gelieve te doen niet het gevoel u iedereen winnen in ons voordeel, moet zoals dit niet de taak die u is met betalen. Het is aan ieder individu om zelf te beslissen of te aanvaarden van de realiteit die wij hier en te kiezen om te geloven dat we hier in liefde en in dienst aan onze Schepper en om u, onze broeders en zusters zijn. Het is op het moment wanneer voldoende trillingen zijn bereikt als een keuze wordt gemaakt en geschikt gebeurtenissen die overeenkomen met deze vibrationele frequentie zelf op uw toekomstige tijdlijn plannen zal. Elk moment van elke dag is een kans voor u als een collectief om te kiezen van de gebeurtenissen die u wilt ervaring samen.
Wij hopen dat we dit punt heel duidelijk aan u vandaag hebben gemaakt, en we volgen uw online sociale netwerken blijven zullen voor het verzamelen van gegevens en bepalen hoe velen van u begrijp dit belangrijke concept op dit moment. Wij danken u voor uw tijd vandaag en vertellen u dat de boodschap van vandaag is niet gepresenteerd als metafoor, maar het heeft ingediend op een eenvoudige wijze, als wat we hebben besproken met u vandaag geen oproep tot het indienen van de poëtische heeft gehad. Wanneer wij jullie zeggen dat elke gedachte en actie die u in uw hele dag is ingevoerd in je collectieve bewustzijn die de toekomstige gebeurtenissen u samen beleeft kiest, is dit precies wat we bedoelen. Wij wensen u allen om meer zorgvuldig te kiezen en verstandig uw gedachten in uw hele dag, als zij dergelijke belangrijker dragen dan velen van u op dit moment kunnen begrijpen, en wij voor meer van u wensen om dit concept volledig te begrijpen. Dank u voor uw tijd vandaag, en we kijken uit naar spreken met u opnieuw zeer binnenkort.
Wij zijn uw vrienden van de Galactische Federatie van Licht.
Greg Giles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: