Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 16 maart 2012

Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 16 maart 2012
Een ontwerp van onze schepen die jullie meer zullen zien in de dagen die komen, is wat beschreven kan worden als een omgekeerde V, of een toestel dat lijkt op een boemerang. Dit toestel kan heel groot zijn, ze zijn zwart, met een enkele rij van grote lichten die langs de lengte van beide vleugels van die V-vorm lopen. Een ander soort toestel die je zult beginnen te zien aan jullie hemelen is van een ronde vorm, lichter van kleur en die kun je je voorstellen als je een perzik neemt, in tweeën snijdt, en de pit eruit haalt. De kant van de pit is de onderkant van het toestel zoals je die aan de hemel ziet.
Link naar originele tekst
Dit zijn gewoon twee ontwerpen van de vele soorten schepen die we hebben en we voelen dat het belangrijk is om jullie er een idee van te geven om naar uit te kijken omdat we nu het aantal en de kwaliteit laten toenemen van de sightings van onze toestellen. Te zijner tijd zullen onze schepen normaal worden voor jullie omdat we nogal vaak door jullie wereld zullen gaan reizen en het grondvlak zullen naderen voor de rendez vous’en met degenen die met ons gaan werken, maar ook terwijl we werken om jullie planeet te repareren en om haar beter voor te bereiden voor haar ascentie.
Deze beschrijvingen werden gecreëerd door de Galactische Federatie van Licht om jullie een idee te even hoe sommige van onze meest gebruikte toestellen eruit zien. Velen van jullie zullen aan boord gaan van deze schepen terwijl ze met ons werken en jullie zullen dan een complete toer krijgen langs de interieurs en een overzicht van zijn werking en mogelijkheden krijgen. We willen dat zo veel mogelijk van jullie bekend raken met onze toestellen zodat er geen angst zal komen bij onze afdaling vanuit de lucht. Er zijn in deze tijd nog enigen van jullie die vrezen voor toestellen die opereren met de Cabal en we verzekeren jullie dat de Cabal niet toegestaan zal worden om tussenbeide te komen in onze plannen voor disclosure/onthulling en bij onze persoonlijke werkrelaties met jullie. Degenen van jullie die geïnteresseerd zijn om met ons te werken hebben gewoon niets om zich zorgen te maken over een of andere truc van de Cabal. Jullie veiligheid is van het uiterste belang voor ons en we zullen elke stap zetten om ons van jullie welzijn te verzekeren. Wij hebben methodes getest om met de Cabal om te gaan en enkele van hun militaire krachten zijn nog met hen verbonden en we zullen maatregelen moeten nemen tegen pogingen zich met onze plannen te bemoeien. Jullie hoeven je geen zorgen te maken en dit zal duidelijk voor je worden als de eersten van jullie persoonlijk met ons beginnen te werken. Die individuen zullen hun ervaringen naar jullie wereld terug rapporteren en het bewijs meedelen van de tijd die ze doorbrachten aan boord van onze schepen, en dit zal jullie teken zijn dat alles in orde is en dat er niets is te vrezen.
We zullen ons rekruteringsprogramma langzaam laten toenemen terwijl jullie doorgaan en meer van jullie ons leren vertrouwen en vertrouwen krijgen in jullie veiligheid. We zullen mensen aannemen uit alle hoeken van jullie wereld omdat wij voelen dat het belangrijk is om jullie menselijke familie in deze tijd van je geschiedenis bij een te brengen. Velen van jullie zullen niet alleen degenen uit andere werelden voor de eerste keer meemaken maar jullie zullen ook degenen uit andere landen ontmoeten die je nooit eerder bezocht hebt. Dit zal een geweldige stap vooruit zijn voor de mensen van jullie wereld die samen zullen komen met zo velen uit zulke andere plekken waarvan ze apart werden gehouden vanwege de afscheiding in jullie huidige 3de dimensionale staat. De muren worden afgebroken en jullie zullen niet langer meer afgescheiden zijn van iemand waar je bij wilt zijn. Jullie zullen een volk worden en jullie zullen vertegenwoordigingen hebben in de Galactische raden als een ras: het menselijke ras.
Er zijn volkeren geweest die uitgestorven waren in de koers van de geschiedenis maar dit zal niet bij jullie ras gebeuren. Jullie zullen overleven, en jullie zullen doorgaan om enorm voorspoed te hebben op je reis samen, verenigd als een algemeen volk. Wij de Galactische Federatie van Licht zijn hier in grote aantallen om jullie te helpen door deze uitdagende/moeilijke tijd komen en het menselijke ras zal schitteren in hun moment tezamen en ze zullen doorleven om hun cultuur, hun geschiedenis en hun verhaal te vertellen aan iedereen in dit universum. Dat is wat jullie volk wacht en samen zullen we niets in de weg laten staan van jullie bestemming. Er zullen bergen zijn om te beklimmen en obstakels om uit de weg te ruimen, maar samen zullen we die dingen doen zodat jullie ras doorleeft om hun verhaal te vertellen en wat voor verhalen zullen jullie vertellen.
Wij zijn de Galactische Federatie van Licht.
Zoals gechanneld door Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Vertaling: Winny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: