Onze galactische familie. Een interview met Mike Quinsey

Onze galactische familie, een interview met Mike Quinsey

19 maart 2012 geplaatst door Steve Beckow

(Noot FrankW: vertaling wordt nog gecorrigeerd)

Twee weken geleden, Graham Dewyea geïnterviewt Mike Quinsey, kanaal voor SaLuSa. Mike onthult dat hij eerst als kanaal door St. Germain werd gevraagd. Degenen die Mike jarenlang volgen weten dat hij ook kanaal is van Ag-Agria van Sirius, Diane van Sirius, Ker-op van Venus, Eli van Arcturus en andere Galactische Federatie bronnen, voordat hij eindelijk alleen berichten vanuit SaLuSa plaatst.

Mike varieert sterk over zijn UFO-waarnemingen, de cabal, de steden van licht, Hemelvaart en andere onderwerpen van belang. Hier is een kans om te voldoen aan een Lichtwerker wier diensten tot vele, vele duizenden via een kritiek moment in de geschiedenis van de beweging van ascensie hebben gesterkt. Dank aan Ellen voor dit transcript.

Onze galactische familie, met Mike Quinsey

Graham Dewyea: Hallo, en Welkom bij onze galactische familie. Ik ben Graham Dewyea. Onze gast vandaag is Mike Quinsey.

Mike is misschien bekendst voor onze luisteraars als het kanaal voor SaLuSa. Uit Kent, Engeland, hij woont met zijn vrouw Cathy, hij heeft twee zonen, Alan en Colin, en sinds pensioen in 1999 als een verkoper in het veld elektrische-mechanische, hij heeft genoten hobby’s zoals tuinieren, tafeltennis spelen — voor 53 jaar nu, zeer indrukwekkend — schrijft artikelen en geeft lezingen betreffende de ETs, UFO’s en genezing en spirituele zaken geven.

In het midden van de jaren negentig, werd Mike redacteur van het tijdschrift Quest, die is gewijd aan spirituele groei en verlichting, en hij heeft zijn eigen radio show op radio BBS, interviewt auteurs die onlangs zijn gepubliceerd.

Nou, welkom, Mike. Het is geweldig om u te hebben u bij de uitzending.

Mike Quinsey: Nou, dank u zeer. Het is zo te zeggen vreemd voor mij om aan de andere kant van de lijn te zitten.

GD: Daar ben ik zeker van. Er zijn zoveel onderwerpen die ik met je wil bespreken, in één uur kunnen we maar een beetje doen. Zoals u weet, gaat deze uitzending over bewustmaking over onze sterren broeders en zusters. Misschien, als u bereid bent, kunnen we beginnen met uw relatie met SaLuSa, hoe van elkaar op de hoogte kwam, en een beetje over hem voor onze luisteraars?

MQ: Ja, met alle middelen. Ik zal terug te gaan naar de tijd toen ik met pensioen ging in december 1999. Daaraan voorafgaand was ik al heel actief met het runnen van mijn eigen fractie. Na ongeveer zeven jaar het leek te hebben op zijn beloop, dus het uiteindelijk gesloten. Dus, met mijn pensioen, net als een heleboel mensen, vond ik mezelf een beetje op een loose end. En voor een paar jaar was ik soort van ploeteren rond na mijn eigen belangen op het internet, en ik was mentaal blussen van het woord geest die ik voelde ik had een veel te bieden en ik wilde te worden gebruikt; Ik wilde meer doen, omdat ik meer tijd tot mijn beschikking had.

Hoe dan ook, jacht rond het internet, kwam ik de website dat ik momenteel heb mijn pagina’s op, boom van het gouden licht, en ik merkte dat zij hadden een pagina waar ze nodigde mensen om te sturen in artikelen. Nou, ik had over een lange periode van tijd gegeven de besprekingen op spirituele zaken en gerelateerde dingen, het niet echt veel van mijn tijd tot of presenteren problemen in het begin te schrijven artikelen, die ze aanvaard en op mijn web-pagina’s tot op dit moment.

Dus, voor een periode van tijd was ik het indienen van artikelen. Dan, een dag, Nancy Tate-die ook een Piotr, die had vastgesteld dat de website in de eerste plaats, samen met Bob Towers-zei tegen me: “Ik heb hier St. Germain, en hij wil u spreken.” Dat was een verrassing! Hoe dan ook, ja, she…St. Germain sprak door haar, en de kern van de zaak was, zei hij, “Ik wil dat u elke ochtend aan de computer zit om berichten van mij te ontvangen,” wat betekent St. Germain, en uiteindelijk van buitenaardse contact.

Dus, ik nooit zelfs overwogen of dacht dat voor een moment dat ik iets dergelijks, of zelfs doen zou het idee vermaakt, dus dat een beetje beangstigend in sommige opzichten was, worden plotseling vroeg om dat te doen. Nou, ik heb altijd het gevoel dat als mensen u een voorstel als dat, bieden vooral als het is voor spirituele doelstellingen en verlichting, dat men moet doen, of proberen. Dus ik altijd bereid zijn geweest om dingen te proberen.

Zo, hoe dan ook, bracht ik sommige dagen dacht bij mezelf, “Nou, hoe op aarde moet je beginnen?” Ik zou opstaan in de ochtend, vroeg, omdat ik weet dat de beste tijd om dit te doen is wanneer je hebt net omhoog en je geest is niet met andere dingen volgestopt. En, om eerlijk te zijn, ik heel wist niet hoe te starten. En ik dacht: “Nou, ik denk dat ik doe het, en ik ben niet veronderstellen?”

Anyway, ik zat op de computer een ochtend, en ik duidelijk hoorde een stem zeggen, “Herinnert u me?” En ik besefte — en dit is hoe het lijkt te werken, wanneer deze contacten zijn gelegd — dat het was St. Germain herinnerde me dat hij verwacht me om dit werk te doen, en ik had ingestemd met het ondernemen. Dus dat soort geed me een beetje. En ik heb uiteindelijk ronde te doen.

En ik voelde me vervolgens — en ik veronderstel dat dit gaat om mensen die channeling nemen — dat ik dan zou kunnen bepalen de energie die aanwezig was toen iemand anders is, zoals St. Germain, en niet mijn eigen. Vervolgens de weken, geleidelijk andere energieën kwam, en op een bepaald moment begon ik te koppelen met een aantal verschillende buitenaardse wezens. Ik denk dat ik had ongeveer drie van Sirius, één van Arcturus…don’t niet vergeten die de anderen waren, een toegevoegde een een heel later stadium, van Venus.

En ik nam deze berichten vijf dagen per week in eerste instantie. En dan over, denk ik dat het was, drie jaar geleden, kreeg ik de informatie dat het in de toekomst zou komen door de één contactpersoon, die SaLuSa was, en dat hij de energie voor de groep van wezens die kwam door op die eerdere gelegenheden zou vertegenwoordigen.

GD: Ik zie.

MQ: ik wist al dat dit-omdat ik was al channeling SaLuSa – dat hij van Sirius was. Hij is met de Galactische Federatie, ik verzamelen — samen met mijn andere contacten, met uitzondering van St. Germain natuurlijk, die begon het — aan boord een van deze reus motherships waaruit zij opereren. Dus is dat het, recht omhoog, echt, op de huidige tijd. En ik heb geweest channeling SaLuSa drie keer per week voor een paar jaar nu.

GD: En heb je ervaring van hem dan de verbinding die u zojuist heeft beschreven? Heb je hem gezien? Ben je al op het schip astrally of fysiek?

MQ: Ik heb geen andere kennis op alle, die soms nogal wrang is. Ik wou dat ik deed. Ik zou houden van SaLuSa te verschijnen. De enige verbinding die ik ooit heb gevonden dat extra aan mijn contactpersoon is een paar jaar geleden een persoon e-mailde me en zei dat, “Ik stuur u een psychische tekening van SaLuSa.” Hij blijkbaar verscheen haar; ze trok hem en stuurde me een kopie.

Het was vreemd, echt. Ze maakte nooit veel contact met mij. Het was gewoon een kwestie van verzenden dat psychische tekening voor mij. Dus ik was niet zeker of ik degene die ze me stuurde kon valideren. Ik bedoel, ik kon niet echt zeggen, “Ja, dat is hem,” want ik heb hem nooit gezien. Maar ik moet zeggen, ik heb het gevoel dat het leek gelijk. En ik denk dat dat is wat we gaan door, is onze soort intuïtief gevoel op het moment.

Ik heb geen directe contact met SaLuSa in de zin dat ik hem kunt roepen. Maar ik vermoed dat als ik ga zitten mijn boodschappen doenIk bedoel, ik mentaal de boodschap afgeven dat ik ben klaar en ik hoop dat hij is er, en ik mijn bescherming in plaats, enzovoort, enzovoort. Dus, ik voel me er is er een energie, en wanneer hij met me is het bericht aan de gang krijgt.

Soms stroomt zeer, zeer snel, en ik kan soort van het gevoel van een aanwezigheid. Soms — misschien dit aan me en hoe ik me voel is, of ben ik goed voelt of wat dan ook-het is een beetje moeilijk soms om te beginnen. Tenminste, dat is de manier waarop die ik voelt. Maar meestal, zodra het begint, dan stroomt recht door tot het einde. Dus, dat is alles wat die ik kan echt vertellen u aan die kant.

Maar ik zou het niet erg wedden dat, wanneer mensen mij vragen en ik soort van zitten en tot op zekere hoogte mediteren op, dat SaLuSa waarschijnlijk neemt contact op met mij, en hij te vragen me om de juiste antwoorden te geven. Dat is wat ik voel.

GD: Er is veel gebeurt nu. Dingen bouwen. En als u moest zijn recente berichten in één destilleren — en ik waardeer dat dit zou een uitdaging kunnen zijn — wat zou dat bericht? Ik bedoel, wat die je voelt is het meest belangrijk voor mensen om te horen nu?

MQ: Nou, ik heb nagedacht over dat, aangezien u me af dat getipt u zou mij een vraag als dat. En ik denk dat misschien iets dat in het bericht vandaag verscheen — en het is niet voor de eerste keer, het gewoon echt bevestigen en ervoor zorgen dat mensen zich dit realiseren.

En het deel van het bericht ik denk dat dat heel belangrijk is dat, nu [dat] wij echt in de tijd van de wijzigingen zijn — en een heleboel mensen het lijkt al heel chaotisch, en het kan dat toonhoogte bereiken voordat het neer afwikkelt — om te onthouden dat, ongeacht wat er nu gebeurt, wat uw ervaring is, er is niets dat de definitieve conclusies van deze periode veranderen kan, in December van dit jaar, wanneer de uitlijning plaatsvindt, die zal leiden tot hemelvaart. Het is te proberen om mensen comfort en zeggen: “laat je niet ontmoedigd, maak je geen zorgen, raak niet bang. Wat je weg komt, vergeet niet dat u gaat vooruit op de tijdlijn naar Hemelvaart.”

GD: mooie. And…yeah, prachtig zei. En, voor onze luisteraars, dit interview wordt opgenomen op vrijdag 9 maart, hoewel het zal de lucht op de volgende zondag, dus de channeling dat Mike naar verwijst voor vrijdag 9 maart is.

Ik zou graag horen uw perspectief op, u weet, gegeven deze spannende tijden en deze zeer belangrijke historische tijden — die u verwijzen naar als Hemelvaart, anderen verwijzen naar als ontvouwen, de Shift-wat is uw begrip in termen van hoe onze sterren broeders en zusters ons te op dit moment helpen zijn?

MQ: Nou, ik ben absoluut zeker — en zij hebben bevestigd dat dit — dat zij geweest met ons voor honderden en duizenden jaren. Hun aanwezigheid is uiteraard meer voor de hand op dit moment vanwege het einde van deze cyclus van dualiteit. Denken terug, was in 1990, denk ik, dat de Sirians verordende dat ze zou beginnen met de voorbereiding van ons en zichzelf [klaar? echt?] voor eerste contact.

Dus denk ik dat de nadruk op contact met hen echt sinds 1990 begonnen is. En natuurlijk als je terug naar de late jaren 1940, toen de eerste UFO flap begon, ik denk dat was een eerder stadium in deze nadruk op zichzelf aan ons bekend te maken — in die tijd, voornamelijk door middel van hun ambacht verschijnen in de hemel, en natuurlijk maken sommige contact, zoals George Adamski, bijvoorbeeld — en vervolgens [afslijping? boffing?] het weer omhoog, maken de waarnemingen een beetje meer regelmatige, soms een beetje meer verbazingwekkend, totdat we dit stadium bereikt waar er zijn een heleboel mensen zoals ik channeling doen — en dat is echt ik denk dat iets dat nooit bestaan als u zelfs maar 50 jaar teruggaan.

En, natuurlijk, is er meer contacten gemaakt, en ik begrijp dat zij regelmatig, bijvoorbeeld, in contact met elke President van de VS zijn als ze hebben komen. So. ze heb het zelf ik denk dat voor een behoorlijk lange tijd, maar sinds het begin van de jaren ‘ 90 meer nadrukkelijke bekend maken.

GD: En het onderzoek dat ik heb tegengekomen is dat ze hier zo welwillende, liefdevolle mens, als onze broeders en zusters, die willen om ons te helpen gedurende deze belangrijke tijd, tijdens deze verschuiving, naast helpen moeder aarde genezen, en technologie tegen dat eind, en willen helpen onze evolutie als een samenleving komen. Weet je, ze hebben ook andere geschenken.

MQ: Oh, absoluut. Ik ben het eens met wat u zei volledig. En natuurlijk hun interesse in ons, dat is de belangrijkste buitenaardse groepen van de Sirians, de Pleiadeans, de Andromedans — waarschijnlijk de meest significante degenen — is dat ze onze werkelijke familie, en ze ons over duizenden en duizenden jaren, betreffen omdat zij onze ontwikkeling heb gevolgd, en natuurlijk ze enkele hand hebben gehad in genetische ontwikkeling. We zijn al deel ETs.

GD: En u enige directe ervaring heb gehad, is dat toch? Contact met UFO’s?

MQ: Ja, ik heb ja. Ja, ik heb — Nou, als ik dit zo mag zeggen-gelukkig, volgens een heleboel mensen die nog nooit gezien helemaal niets te hebben gehad wat ik zou zeggen is mijn persoonlijke ervaring, en het was gerangschikt voor mij. Ik weet dat klinkt een beetje opscheppen, maar als ik de omstandigheden uitleggen, zult u waarschijnlijk mijn gevoelens over het accepteren.

In de ʼeighties gebruikte ik om te gaan naar een regelmatige kleine groep van mensen die een keer per maand ontmoette om te proberen en contact met de ETs ontwikkelen. En de man die liep de groep was een fantastische psychic. Gek genoeg — Nou, ik gek genoeg zeggen! — hij nog steeds leeft nu, en hij was…he was 88 jaar oude gisteren, dus hij still going strong. Hoe dan ook, kan hij contact opnemen met ETs. Hij kon hen roepen. En hij gebruikt om te schrijven zijn berichten uit, zelfs in die dagen, hoewel hij nooit verdeeld ze in een soort openbare weg die mensen konden krijgen van. Het was gewoon soort van gedaan in een kleine, particuliere groep.

Hoe dan ook, we gebruikt om te voldoen aan elke zaterdag, eenmaal elke zaterdag avond in een maand. En ik verliet de groep een avond, op mijn weg naar huis — het moet zijn geweest getting op voor 11 tot 12: 00 uur. En het was een leuke avond. Het was niet regent of iets dergelijks. En deel van mijn reis naar huis nam me door een gebied in Engeland genaamd Nieuwleusen — sommige mensen luisteren misschien eigenlijk weten de plaats; het is soort van semi-country gebied — en op een gegeven moment ging ik in een heuvel met een paar huizen op mijn linker en een grote open ruimte en een veld op mijn recht.

En zoals ik ging naar beneden de heuvel, plotseling ik zag, verhuizen naar mijn mening door de voorruit, die kwam uit de t0p, gaan voor me, was een zilverkleurige blauwe ambacht. En het was vrij laag, als goed. Ik bedoel, voor mij leek redelijk groot. Maar u weet dat je hebt een gevoel van hoogte wanneer u iets zien, en ik zou niet gedacht hebben dat het was meer dan ongeveer 300 of 400 meter boven mijn auto.

En het ging heel langzaam, ik denk dat met opzet zodat ik een goede blik bij het krijgen kon. Dus als ik ging naar beneden de heuvel naar de t-splitsing aan de onderkant, kon ik zien deze ambachtelijke zeer langzaam voor mij, en daarna verdween over de daken van de huizen voor me.

Nu, wat vreemd over het was — of het leek vreemd voor mij op het moment, hoewel ik sindsdien heb ontdekt dat dit helemaal niet ongebruikelijk — het leek alsof het was pulserende, en een lichte afbeelding van het vaartuig erachter verlaten. Maar dat, dacht ik, want ik was al vergadering regelmatig om contact met ETs, was een van hen erkennen van het feit dat we het contact en tonen zich had gemaakt. Dus, ik dacht dat was echt, echt geweldig.

Ik had een andere positieve waarneming. Ik heb gezien, gezien, quite…on een aantal gelegenheden dingen die zijn UFO’s geweest kon gezien, maar ik ben het hier van de twee die ik als goede waarnemingen van vliegende vaartuigen identificeren.

Ik had ook een telescoop die ik gebruikt om te gebruiken tijdens die periode van tijd. En zij niet hebben een fantastische vergroting, het was 70 keer. En wat ik gebruikt om te doen, omdat mijn interesse was in het kijken naar de maan, gebruikte ik om te wachten voor een mooie avond, uiteraard duidelijk, en gericht op de maan. En op een avond toen ik op de maan door de telescoop zocht ik kon duidelijk zien dit vliegende schotel komen van de ene kant en bewegen over mijn visie. En ik veronderstel want het was een lange weg is het heel langzaam wordt verplaatst, en ik kon duidelijk zien de typische vliegende schotel vorm, met de koepel op de top, u weet, met een cabine, en – kon niet zien de patrijspoorten, uiteraard. Dus ik dat was nogal een kans waarneming dacht, moet dat men alleen passeren door op dat moment.

Zo, ja, dat is de twee die ik voel vrij zeker waren werkelijke UFO-waarnemingen.

GD: Er zijn nu miljoenen schepen rond de aarde. En zij zit te wachten op het juiste moment om te komen tot de aarde. En u hadden het over hoe — u waren over, eerdere, over waarom ze niet quite…why zij nog niet volledig betrokken nog.

MQ: Ja. Nou, ze hebben herhaaldelijk gezegd dat ze niet contactpersoon openen maken totdat ze tevreden bent dat het veilig is te doen. Natuurlijk waardoor sommige mensen verhogen hun wenkbrauwen, omdat ze denken, hey, met hun technologie waarom ze geen gevaar van elke oppositie op de aarde zien zou? Nou, dat is natuurlijk correct.

Maar ze zijn meer bezig met de veiligheid van de mensen op de aarde, in het geval de donkere degenen proberen te sommige scenario uit het maken nep een aanval. Omdat ik vernomen heb dat de Amerikaanse regering heeft al een vloot van ongeveer 100 ambachtelijke vliegen, dus het zou heel gemakkelijk — zeg, bijvoorbeeld, voor hen — om een nep aanval te regisseren.

GD: En ze zijn ook indachtig niet willen inboezemen van angst bij de mens op aarde. Ik ben te denken over de propaganda en de media die we hebben gezien in de jaren, vaak in films, waar er zijn schepen die in grote aantallen komen, en het is een vreselijke scenario dat wordt gespeeld. En ze zeker niet willen stimuleren dat soort scenario, hetzij.

MQ: Nee, absoluut. Ik veronderstel dat we zijn gelukkig dat we goede series als Star Trek die zeer belangrijk, ik denk dat, geweest bij het overbrengen aan mensen dat kunt u mens-type buitenaardse wezens die niet verschillen te veel van onszelf hebben gehad. En ze hebben getoond hen samen te werken met mensen van de aarde en werken samen, dus er een evenwicht van een soort is. Maar ik denk dat — voor zo vele jaren, met name in films — ik vrees ETs hebben afgebeeld als wezens die willen proberen en de aarde overnemen en komen hier om ons te vernietigen.

GD: Nu, u noemt de donkere cabal. Het lijkt vrij duidelijk dat de donkere cabal snel kracht verliest. Op welke manieren u hebben dat gebeuren?

MQ: Nou, ik denk dat het is het ontwaken onder de mensen. Ik denk dat het heeft nog steeds een weg te gaan, maar nu mensen worden zich bewust van de waarheid van wat achter de schermen, de manier waarop ze hebben gemanipuleerd en gecontroleerd gaande er, ik denk dat ze eindelijk breken weg van dat besturingselement. Maar op de top van dat, ze zijn in staat om te motiveren zichzelf en krijgen in groepen, en geven sommige verzet tegen wat er gebeurt, hun stem laten horen. Dus ik denk dat ze heb dichtgeknepen het evenwicht, misschien, beetje een klein in hun eigen voordeel.

En natuurlijk met de extraterrestrials wordt achter ons, dat is — ten minste sinds 1990, op een manier dat ze niet waren voorafgaand aan die datum, die wanneer is het werd overeengekomen door de Sirians om te helpen de aarde — ik denk dat dat heeft geholpen ons zelfs op manieren misschien dat we niet op de hoogte. Maar zelfs zij, via hun channeling naar de aarde, worden steeds meer open in het vertellen ons de aard van wat ze hebben gedaan. Als we de eerste zetten en zetten de inspanning of de intentie in, ik denk ze dat, als het ware mag geven ons help.

GD: En ik waardeer wat je te spreken in termen van mensen hun bewustmaking, verhogen hun bewustzijn, samenkomen. Ik ben te denken over Arabische lente, ben ik denken over het verkeer bezetten, en in termen van de donkere cabal terrein verliezen, ik ben ook denken over de recente arrestaties die we al gehoord over.

En van wat ik heb geleerd, zijn er rapporten zijn er inspanningen die zijn onderdrukt of verminderd of geplet, in termen van proberen te beginnen een andere oorlog, boeiende Iran, bijvoorbeeld; nieuwe financiële systeem komen aan boord. Dus is er een heleboel dingen bemoedigend om te wijzen op.

MQ: Oh, ja. En in de afgelopen weken zou je bijna zeggen dat ze zeer, zeer actief geweest. Het was pas onlangs dat John Kettler onthulde enkele van de incidenten die hebben plaatsgevonden. En, als ik me goed herinner, zijn er twee valse vlag inspanningen in de Perzische Golf om te proberen en maken een incident te brengen over drie World War. En de Iraniërs, ik veronderstel dat die gevoel eerder slachtoffer en pakte op in hun eigen situatie, en met hun woede, wellicht eigenlijk een aanval terug gemonteerd.

Maar al deze dingen zijn gestopt. De ETs hebben gezegd dat ze niet zal, onder geen beding toestaan oorlog en in feite heb ze gewaarschuwd mensen zelfs niet te agressief zijn tegen elkaar. Ik denk dus, voordat het zeer lang zal er een soort gebeurt, en het zal dwingen alle deze militaire set-ups om het te brengen tot stilstand. En als ze dat niet, ik denk dat ze zullen gewoon worden uitgeschakeld, zoals de buitenaardse wezens hebben gedaan gedurende een periode van tijd om deze ondergrondse nucleaire bases.

GD: Recht, recht. Goed punt. Heb je enig idee hoeveel buitenaardsen nu op onze planeet zijn?

MQ: Nee, ik niet echt, het punt is, denk ik, dat sommige hier zijn vanwege reincarnating hier. Maar ik weet dat niet je bedoelt dat je over werkelijke ETs praat. Ik heb begrepen dat zij bases op de aarde voor vrij een lange, lange tijd heb gehad, ik bedoel, honderden jaren. Ze hebben een aantal uiteraard binnen de aarde; Sommige onder de zeebodem — of op de zeebodem, eerder. Dus, heb ze opereren van bases van de aarde voor een lange, lange tijd.

GD: Één ding dat misschien u kan me helpen begrijpen meer, ik weet dat — om terug naar uw eerdere punt — dat velen van ons, misschien de meerderheid van ons, zijn verbonden met onze ster broeders en zusters genetisch. Ik ben niet duidelijk hoeveel aarde mensen hier zijn ware aarde mens versus die Sterrenzaden zou worden beschouwd. Hebt u een gevoel van dat?

MQ: Nou, ik veronderstel dat we zijn alle ruimte wezens op de aarde, omdat wij niet hebben…Ik betwijfel of dat de aarde is onze oorsprong.

GD: Rechts, ja.

Ik betwijfel dat ieder van ons afkomstig is van de aarde in de eerste plaats, dus we moeten alle ruimte wezens, worden door deze uitlegging. Maar ik denk dat we zijn gekomen van verschillende andere beschavingen. In feite, was het pas onlangs dat we te horen kregen dat het menselijk ras vrij uniek op hun eigen manier zijn omwille van de genetische betrokkenheid van de verschillende buitenaardse wezens. En we hebben niet minder dan 12 verschillende beschavingen die hebben bijgedragen aan wat wij nu zijn. Dus, het is geen wonder dat ze eigenlijk zeggen dat we uniek zijn, en we een zeer speciale ras zijn, als u willen noemen dat.

GD: recht. Wat je voor ogen dat de nieuwe aarde eruit zal, zodra het eerste contact optreedt, Hemelvaart optreedt?

MQ: Nou, ik veronderstel dat — naast wat zij ons kunnen hebben aangegeven — we kunnen alleen vergelijken dat de manier waarop zij hun eigen huizen, heb beschreven omdat natuurlijk wat je eigenlijk doen, denk ik, voor jezelf is afhankelijk hoe ver u gevorderd hebben en wat voor soort technologie heb je. Maar mijn gevoel is dat het zal zijn vergelijkbaar met die planeten die hebben de steden kristal, dat is mijn gevoel; waar u hoeft niet elke afzonderlijke bron van energie binnen uw huizen. Die zijn meestal circulaire; zij het vierkante ontwerp van dingen zoals wij doen niet gebruiken.

GD: Is dat voor de energiestroom?

MQ: Ja, het is. Het is de perfecte vorm daarvoor. En zij maken van materialen die onbekend zijn voor ons, die hebben hun eigen, als u zou kunnen noemen, ingebouwde bron van licht. En natuurlijk ons heb al beloofd dat wij apparaten, die energie apparaten, door die zijn zal hebben — hoewel wij niet hoe nog begrijpen — we kunnen produceren onze eigen kleren, ons voedsel, en elke andere energiebronnen die we willen. Zodoende….

GD: Dit is via de replicator-technologie?

MQ: Ja, dat soort dingen, inderdaad, ja. De planeet zou absoluut, honderd procent duidelijk van elke verontreiniging en zou niet er om het even wat op dat verontreiniging zou veroorzaken. En bovendien, u zou niet nodig alles te gebruiken wat het hoe dan ook zou veroorzaken. Dus, het zou worden ver van wat we hier weten, en, natuurlijk, de zeer energie zelf om je heen is erg verheffend. Ik veronderstel dat het is een beetje zoals wanneer mensen hebben een ervaring in de omgeving van dood en ze smoren omhoog in de hogere niveaus, waar de energie echt is zo mooi dat ze zelden, indien ooit, willen komen terug…

GD: Ja.

MQ: …it is zo leuk. Ik veronderstel dat het is onbeschrijvelijk, echt. Maar ik kan alleen denk dat van het lichaam naar de hogere rijken, worden voldaan door my…an engelachtige type persoon, die mij in een gevoel omgeven alsof ik in een soort van een siroop van liefde, als je wilt, was dat het moet iets dergelijks geweest. Het is alsof iemand wordt stralende liefde op je de hele tijd, en het is een geweldig gevoel.

GD: En het doet me denken aan deze termijn, “Eenheidsbewustzijn,” die ik heb geleerd is echt het model, echt, wat we zien en ervaring met de nieuwe aarde.

MQ: Ik denk dat dat is zeker dus. En we moeten echt, in onze gedachten, proberen om te werken voor dat type van het begrip al. Het zal natuurlijk niet mogelijk ik denk niet dat totdat we heb opgevaren. Maar ja, Eenheidsbewustzijn is echt de norm, ik denk dat, en ik veronderstel dat een andere terminologie zou groep bewustzijn.

GD: Um-hmm. En ik denk ook over wat wij doen voor werk, hoe we associëren met elkaar, hoe we bronnen delen-ik bedoel, dat alles volledig zullen wijzigen. En de strijd dat zo velen op aarde facing… zijnIk denk dat over de huidige aarde. En zeker de toekomstige aarde zo veel middelen, overvloedig voor iedereen, dus er zal geen strijd zal hebben. En alle wezens, en moeder aarde, krijgt de gelegenheid om te gedijen en blijven floreren.

MQ: Ja, inderdaad. Zoals ik het zie, gaan we naar een tijdperk waar technologie zal nemen over alle klusjes en arbeid dat we zelf, op dit moment doen. Ze hebben zeer geavanceerde computers die biologisch zijn en hebben een zeer hoge niveau van hun eigen bewustzijn. Dus, veel van het werk wordt gedaan door deze fantastische computers. En ik denk dat wat we verhuizen naar, echt, is een tijd waar het ontspannen. Je doen wat je wilt. Het is al je tijd, denk ik, te spelen met.

GD: En toe te staan ons om onze geestelijke inspanningen, evenals wij zijn spirituele wezens, en ons de mogelijkheid te geven, de vrijheid om onze spiritualiteit te verdiepen en te blijven groeien.

MQ: Ja, ik denk dat. En ik weet zeker wanneer we die stap omhoog met Hemelvaart, onze eigen niveau van bewustzijn is uiteraard heel dramatisch uitbreiden, en ik denk dat onze natuurlijke drang zou willen zijn om andere mensen te dienen. Ik denk dat dat is hoe het gaat, die is natuurlijk wat de Galactische Federatie bestaat uit, geëvolueerd van beschavingen die hebben bereikt dat punt waar hun leden met onvoorwaardelijke liefde werken kunnen.

GD: met het thema wordt dienstbaarheid aan anderen in tegenstelling tot zelf-service?

MQ: Absoluut, ja.

GD: U noemde de Galactische Federatie. Wat is de Galactische Federatie en wat is de SaLuSa rol daarin?

MQ: Nou, ik denk dat je kan worden uitgenodigd om toe te treden van de Galactische Federatie. Ik ben nooit zeker hoeveel landen zijn in het, maar op een gegeven moment was ik vertelde dat het was ongeveer 36. Maar ik denk niet dat het een natuurlijke progressie. Zoals ik al zei, ik denk dat wanneer u het niveau waar de beschaving is opgevaren, bereikt u hebben die kans om toe te treden van de Galactische Federatie.

Zijn er nog andere, blijkbaar. Het is niet de enige. Dus dat zou een manier van het dienen van andere mensen, zeker, ik bedoel, als je bij hen. Dus ja, dat is een keuze die u maakt uw eigen houtje.

GD: De Galactische Federatie is een vertegenwoordiging van planeten, of vertegenwoordiging van samenlevingen, of schepen, of dat allemaal?

MQ: Ik denk dat het van beschavingen, omdat uitmaken praten met zichzelf in de termen van het Sirians, Arcturians, Andromedans, Pleiadeans, dus naar mijn mening ze van een beschaving in elk geval praten.

GD: En wij, het klinkt, zal hebben als aarde mensen sommige opties wanneer Hemelvaart komt rond, met inbegrip van terug te gaan naar onze oorspronkelijke thuisplaneet, blijf hier op aarde, en misschien serveren met de Galactische Federatie. Klopt dat?

MQ: Ja, ik denk dat elke één van die zou een optie. Ik veronderstel dat sommige mensen zou, op wie ze werkelijk zijn, en dan herinneren hun familie misschien terug op hun thuisplaneet, zou willen terugkomen op het leren. Maar zelfs van daarbuiten, dat ik veronderstel dat u een bezoek kon brengen terug en dan beslissen dat je misschien wilde deelnemen aan iets als de Galactische Federatie. Dit is de schoonheid van het, heb je totale vrijheid om te kiezen uw volgende fase van evolutie.

GD: En het klinkt als velen van ons reeds lid van de Galactische Federatie kunnen. We zijn hier in dienst op de planeet aarde, en we weten dat niet alleen.

MQ: Ik denk dat dat is waar. Ja, ja. Ik heb verteld door een psychische dat ik from…a sirisch. Dus dat ik aanvaarden kan.

GD: Ja.

MQ: En ik denk dat er een heleboel andere mensen zoals ik die speciaal incarneerde misschien in de afgelopen jaren misschien niet alleen dit één leven, maar misschien had een reeks van leven bouwen tot deze periode van tijd, specifiek te zijn van de service wanneer u nodig zijn.

GD: Um-hmm. En wat is de rol van de SaLuSa met de Galactische Federatie?

MQ: Nou, vreemd genoeg, ik heb eigenlijk nooit gekregen eventuele andere detail.

Ik vermoed dat misschien, voor zover dat hij nam de rol van contact, dat misschien hij een leider, zo u wilt, van een soort die specifieke tak van hun activiteiten is. Dat is alles wat die ik kan bedenken.

GD: En toen we eerder spraken, u een beetje over de schepen waren delen. En ik dacht dat was echt interessant, met name hoe schepen kunnen emuleren wat we misschien worden ervaren hier op aarde. Dus, bijvoorbeeld, ze might…they een forest kan repliceren, of zij kunnen andere omgeving repliceren in de mate dat we niet zelfs het verschil zeggen misschien.

MQ: absoluut. Omdat je zien enkele van de schepen zijn zo groot, dat they…they bent waarschijnlijk buiten ons geloof en bijna begrip. Ik bedoel, sommige van de moeder schepen zijn blijkbaar honderd mijl of zo in diameter, waar u duidelijk gemakkelijk in een van die verdwalen kon zonder het te beseffen dat je zelfs aan boord van een schip.

GD: Zo, als ik denk aan een moeder schip honderd km in diameter, hoe veel verhalen hebben we het over? Hebt u een gevoel van dat?

MQ: Ik heb gehoord dat sommige van de niveaus soort van vier of vijf zijn. Meestal is de onderste waar zij — is als een hangar waar ze de scout schepen houden.

Dus, bent where…they gelanceerd vanaf het onderste niveau. Een van de niveaus is ook voor de bemanning, zoals je het zou kunnen noemen. En ik denk dat de anderen zijn voorzieningen, bijvoorbeeld, deze replicaties van people’s eigen planeet, waar mensen kiezen om te leven omdat ze vertrouwd zijn met het, het hen uitkomt.

GD: En ik think…you genoemd Star Trek, en ik denk over, als ik denk over Star Trek, en misschien meer de meer recente afleveringen, ik denk dat over schepen die tegemoet te aan een aantal verschillende samenlevingen komen, als je wil, of verschillende entiteiten of wezens die vertegenwoordigen verschillende samenlevingen, werken in harmonie en op schepen voor jaren. Klopt dat?

MQ: Ja. Nou, is een van de redenen daarvoor veel van de buitenaardse wezens leven voor honderden jaren. En, in feite, was ik het lezen over een bepaalde groep die leven ongeveer 2000 jaar. Dus, natuurlijk, [de] reden is dat in dat hogere energie het lichaam niet op alle leeftijd. Dus, u kon soort, in een wijze van spreken, eeuwig leven!

Maar ik denk dat wanneer u wijzigen wilt, natuurlijk, u kunt. U gewoon uw lichaam verlaten en nemen een andere. En het was interessant, dat ik lees over dezelfde mensen dat als zij, zeggen, waren betrokken in een soort ongeval en verloren hun leven, is alles wat ze zou doen onmiddellijk reincarnate als een volwassene. Dus, ze dekken het allemaal. Er is een grote voortzetting.

En het is zeer interessant, ik denk dat, omdat u kunt begrijpen hoe sommige van de buitenaardse wezens die ons berichten geven spreken over perioden zoals Atlantis en Lemuria. Het is heel goed mogelijk dat ze in de dezelfde levensduur waren, en zij duidelijk deze beschavingen herinneren.

GD: Het is interessant. U hadden het over hoe mensen een jongere vorm kunnen aannemen. En dat is, denk ik, een van de dingen die we uitkijken kunnen naar, vooral wanneer we denken aan onze huidige planeet aarde, waar er zo veel ziekte en een slechte gezondheid. Onze nieuwe aarde zal niet voor die een plaats hebben.

MQ: absoluut. Is het de norm onder — in het hogere niveau, dat u helemaal niet leeftijd.

GD:, Dus men kan aannemen dat een formulier dat kon kijken van 20, 30 jaar oud en volhouden dat voor velen, vele jaren?

MQ: Absoluut, ja. U kon lopen tot een die ziet er ongeveer 30 jaar oud en zeggen, “hoe oud ben je?” En ze zeggen…

GD: Honderden jaren. Of duizenden? Ja.

MQ: … “Oh, ik ben alleen duizend jaar oud.” Ja, rechts.

En dit geldt natuurlijk voor alles. Dat is het punt. In tegenstelling tot hier, waar de straling kan leeftijd en uiteindelijk vernietigen materiële dingen, op hun niveau, en vanwege hun eigen samenstelling — je moet niet vergeten dat we in een kristallijne lichaam bewegen eerder dan koolstof gebaseerde — er is niets buiten voor je lichaam om te leiden tot de veroudering van uw lichaam. Dus is dit de reden waarom u eigenlijk verblijf jonge.

GD: Ik zie. Ik snap het. U noemde de steden van licht eerder, en u die een beetje zojuist een referentie gemaakt. Wat is uw begrip van hoe steden van licht op lijn hier op de planeet aarde komen zal?

MQ: Nou, er is de een die is verharden uit en waarschijnlijk zal worden zichtbaar in een kwestie van slechts een paar maanden, de eerste een die verschijnen gaat, in Sedona. En er zullen anderen overal in de aarde in de loop van de tijd. Ik krijg de indruk — hoewel het eigenlijk niet is gezegd — dat misschien dit, in feite, een moeder schip is. Het is niet een stad in de manier waarop wij het concept van zou hebben. En het is een helende stad. Ze hebben er verschillende gebouwen en andere voorzieningen die lijken te zijn volledig ingesteld voor genezing.

GD: En we verwachten dat een aantal van die steden over de hele wereld?

MQ: Ja, er zal, ja. De figuur die ze tot nu toe hebt genoemd is niet zeer groot. Maar ja, zodra Sedona verschijnt, de rest zal volgen op.

Moet ik denk bij mezelf dat veel van wat er gaat gebeuren getting hangt rid van alle deze donkere entiteiten in plaatsen van macht en gezag, en ophouden de oorlogen. En klik vervolgens met de gouvernementele wijzigingen en voorlopige leiders van de regeringen, dan denk ik dat het scenario zou bereid zijn te accepteren dit soort dingen.

Als de stad van licht, zeggen, plotseling morgen verscheen, ik denk dat in vijf minuten het zou worden omringd door ongeveer 5.000 troepen en je niet zou kunnen te gaan binnen vijf mijl van het. Zou je al dit soort normale, Earthy-type cover-up en controle meteen.

GD: Dus er is nog steeds een aanwezigheid — met de Illuminati, de donkere cabal — er is nog steeds een aanwezigheid. Het kan niet be…it klinkt als het been…their kracht, hun bolwerk aanzienlijk zijn verdund, maar we hebben nog enkele links clearing.

MQ: Goed, er zijn nog steeds mensen die hen all down the line ondersteunen. Ik denk dat sommige van de militaire zou kunnen worden verdeeld over dat, maar zeker als je kijkt naar de hoogste niveaus van controle, sommigen van hen zijn volledig met de ideeën van de Illuminati doen. Ze zijn-ik heb nog maar één woord voor het — ze uit en uit oorlogsstokers.

GD: Kon u spreken met uw perspectief op Bill hout en de convergentie van tijdlijnen?

MQ: Ja, Nou, ik geloof wat krijgt uit op dit moment omdat het zinvol voor mij en het wordt bevestigd door meer dan één bron. Maar ik, degene die lijkt te voldoen aan mij, is degene die ik denk dat het was Bill hout reisde naar beneden dat, omdat hij een tijdreiziger was, en vond dat wanneer u tot 21 December dit jaar krijgen zij convergeren. Uiteindelijk, is er alleen de één tijdlijn. Blijkbaar op dit moment die er fundamenteel twee zijn, is er één van het licht en de van het donker. Maar de donkere heeft geen kans tegen de tijdlijn van het licht.

Dus, dat is mijn reden om het geheel te geloven. En als je erover nadenkt, is het zinvol, echt.

GD: Nou, wat ik denk over is — en we praatten over dit eerder — we zijn dus bevoegd te beïnvloeden wat dingen eruit zien, hoe dingen uitrollen, hoe gebeurtenissen vorm aannemen, uiteindelijk er een tijdlijn is, of er een Goddelijke Plan is, en toch hebben we nog steeds een veel controle over hoe dingen eruit zien als we er krijgen is. En een van de berichten die ik heb duidelijk gehoord van onze ster broeders en zusters is ze niet hier komen om het te doen voor ons. Ze komen hier als medescheppers, als gelijken, om ons te helpen. En er zijn een aantal redenen waarom ze dat doen.

Ik denk dat het belangrijk voor ons te herinneren dat ze niet komen om ons te redden, en we hebben — ze komen om te helpen, zeker, als onze galactische familie — en we hebben een heleboel invloed om als hoe dingen uit te spelen.

MQ: Ja, ik denk dat allen langs — hoewel we pas begin te realiseren onze eigen individuele kracht van creatie — hebben wij onze gedachten en ideeën projecteren en creëren onze toekomst. Zo of wij hebben een soepele rit naar ascensie of een ruwe rit is, voor een groot deel, naar ons. Maar in het licht van wat nu gebeurt er, ik denk dat het begint te bewijzen dat onze bewustzijnsniveaus aanzienlijk hebben opgeheven, en we zijn meer in lijn voor, denk ik, een soepeler rijden.

Het was niet lang geleden dat mensen verwacht te worden vrij rampzalige en krijg de Apocalyps en alle voor dit soort zaken, en hier we in maart zijn, en is het in die zin relatief rustig. Omdat als mensen zeggen, “Oh, wat over de tsunami’s?” goed, u moet zitten op het hek over degenen want alles wijst erop dat ze eigenlijk door de mens veroorzaakte toch.

GD: in de jaren die we hebben gehoord van datums, we hebben gehoord van voorspellingen rond openbaarmaking en andere aankondigingen. En u heb hiervoor een tijdje, en ik wil niet zetten u in een positie om datums te spreken of voorspellingen, maar welk advies heb je voor licht-werknemers die frustratie rond wat ervaren lijkt te zijn frequente vertragingen en uitstel? We heb is horen dingen, naar uw punt, aangezien de ʼ90s, en een heleboel mensen al uiten hebben, “Hey, je weet, wanneer gaat dit gebeuren? Waarom de vertraging? ” Wat zou u willen zeggen rond dat?

MQ: Nou, je hoeft alleen te houden op het tijdstip van de patiënt. Ik weet dat het wordt zeer proberen. Ik heb zelfs de frustratie in tijden voelde. Het is een kwestie van geloof en -ik weet niet of dit eerder gezegd, toen ik sprak u — maar de boodschap is dat, krijgen niet ongerust, of angstig over iets dat om je heen, of naar de aarde, of wat dan ook gebeurt, niet krijgen omdat er niets daadwerkelijk kan stoppen Hemelvaart plaatsvindt.

Nu, dat is de belangrijke kwestie. Niets anders zaken echt heel veel. Dus waarom zorgen over of openbaarmaking was vorig jaar beloofde en niet plaatsvinden of pilaren van licht werden beloofd en worden niet weergegeven? Het maakt niet uit één iota, om eerlijk te zijn.

GD: Voel je je dat dit jaar is anders dan u, in vergelijking met andere jaren?

MQ: Oh, ja, ja. Ik heb het gevoel, weer dit jaar, die tijd is versnellen van meer dan ooit. Ik denk dat het is waar, hoewel het wellicht naar mij tot op zekere hoogte, dat ik voel me meer opgeheven. Ik bedoel, het is een staat van zijn, en uiteraard elk individu dat binnen zichzelf kan beïnvloeden. Maar ik voel me alsof ik via om het even wat varen kon en het zou niet uit. Het is net als — het is alsof ik in mijn wereld ben, en alles om me heen in de andere is.

GD: Wat bent u persoonlijk meest enthousiast over, met de nieuwe aarde veranderingen, en wat ascensie zal brengen over? En, weet u wat uw rol zal na Hemelvaart?

MQ: Nee, ik heb geen idee. En, hoewel ik heb dit contact met SaLuSa, en waarschijnlijk andere ETs, ik heb nooit enige wakende kennis van vergadering hen wanneer ik uit het lichaam, dat ik moet ongetwijfeld hebben gedaan. Ik heb nooit gezien, dus ik echt, in die zin, in het donker ben, om eerlijk te zijn.

GD: En is er iets in het bijzonder dat echt resoneert met u wanneer u denkt over hemelvaart en de nieuwe aarde?

MQ: Goh, Nou, het is zo spannend en zo groot uitkijken naar het gevolg van de totale verandering het gaat brengen. Ik denk dat alleen maar om een hogere type wordt iets op zich is, en niet om te hebben al de kwalen en zorgen en problemen die je als een aarde menselijke krijgt. Ik bedoel, te denken dat u vrij van ziekte en ziekte kan zijn, het is zo’n een opmerkelijke verandering, ik denk dat ik verheug me gewoon om een hoger wordt, laat staan iets anders.

GD: zeker. Het is echt spannend om te denken over en praten over, is het niet?

MQ: Ja, absoluut.

GD: Nu, wanneer u gone uit en groepen hebben gesproken over buitenaardse wezens en UFO’s, wat voor soort dingen vertel je mensen, met name om de sceptici?

MQ: Nou, sceptici zijn natuurlijk erg moeilijk mensen te vertellen iets te, omdat sceptici hebben de neiging te willen absolute bewijs. En dan wanneer u hen enkele bieden kan, vaak is het niet genoeg. Het is niet de soort van bewijs dat ze willen. Zo, weet ik niet. Ik vertel de mensen als ze het niet eens met SaLuSa van berichten of iets, ik zeggen, prima, ik heb respect voor uw recht om uw eigen mening te hebben en te volgen uw eigen waarheid.

En dat is hoe ik omgaan met iedereen die iets te zeggen, heeft omdat het hele punt is uiteindelijk alleen zal er de één waarheid die zal blijven. Dus, we hebben niet naar soort twisten over het, we gewoon zeggen: “Oke, u denkt dat uw manier, ik denk dat mij, en op een dag zullen we beide weten de waarheid!”

GD: Nou, dat is een goed punt. En ik denk dat dat een van de dingen die we naar, of kijk naar uitkijken kunnen, wanneer wij denken over Eenheidsbewustzijn, de diversiteit te erkennen en herkennen uniciteit en verschillende meningen en standpunten, en dat alles nog steeds te omarmen.

MQ: Absoluut, ja. Nou, ik denk dat ze de wereld rond gaan in zekere zin maken. Het zou misschien saai als je in een idyllische situatie dat niets ooit gebeurde!

GD: Ja. Recht, recht. Welk advies heb je voor mensen die net openstelling en verdiepen hun spiritualiteit en zijn gewoon leren over deze belangrijke tijden?

MQ: Nou, uiteraard als zij begonnen om dat te doen, ze een open geest van een soort hebben, maar er zullen zo veel gebeurt en zo veel informatie gegeven en zo veel onthuld over het verleden, je hebt echt te hebben een zeer, zeer open geest, en springen niet conclusies. En natuurlijk is het zeer belangrijk dat u proberen en je eerdere overtuigingen achter u zet. Laat ze regel je leven of het niveau waarop u iets nieuws, beoordelen omdat die niet werken niet. Heb je te hebben een open geest en bereid zijn te aanvaarden van een totaal andere, nieuwe weergave van leven en zijn doel, enzovoort.

GD: Prachtig zei. En ik wilde terug te komen om de buitenaardse geschiedenis, en gewoon erkennen dat, terwijl we praten about, momenteel, welwillende wezens die in de liefde, komen we nog niet altijd had dat hier op aarde. Er zijn wezens van andere planeten die hebben willen nemen van middelen en controle en partner met hun bondgenoten aarde uit agenda’s die heb niet zo welwillend te voeren.

MQ: Dat klopt. Nou, ik denk dat zal terug voordat de aarde werd bevolkt door mensen van het type we vandaag zijn, ik denk dat andere buitenaardse wezens waren waarschijnlijk vrij voor een bezoek aan de aarde, nemen een deel van de middelen, of zelfs hier wonen voor een periode van tijd. Maar we zijn voor een lange, lange tijd in quarantaine, en de buitenaardse wezens die er uitzien na ons en ons beschermen away ongewenste bezoekers hebben gehouden.

Maar, dat gezegd zijnde, is er de wet van aantrekking, die zij gehoorzamen, en, bijvoorbeeld, toen de Illuminati eerste waren gecontacteerd door de Grays, in plaats van zeggen, “Nee, buzz off. We laten niet je verblijf op onze aarde in ruil voor deze geavanceerde technologieën omdat we spirituele wezens zijn.” Ik bedoel, ze nam de tegenovergestelde aanpak omdat ze kon niet wachten om greep te krijgen van de geavanceerde technologie te zetten zich in een uitstekende positie om controle van de aarde en de mensen op het.

Dus, ja, zijn er bezoekers die heb niet van het type dat onze beste belangen in mening hebben, maar, helaas, hoewel niet uitgenodigd door mij of jou, werden ze uitgenodigd door andere mensen.

GD: En een van die mensen die nog op aarde zoals Hemelvaart komt niet kunnen hier blijven omdat de vibrationele niveau worden zal zodanig dat zij niet kunnen overleven, is dat toch?

MQ: Helemaal juist, ja. Dat is de schoonheid, en ik denk, de rechtvaardigheid en de eerlijkheid van wat is zal plaatsvinden met Hemelvaart, is dat het allemaal neer op of u bent van de juiste trillingen om vooruit te gaan met Hemelvaart. Als je niet, dan, je bent helemaal juist, je niet gaan. Dus dat is de grote zuiveringen en sorteren, echt, van het menselijk ras.

Het is niet te zeggen dat de mensen die niet klaar op geen enkele manier minderwaardig zijn. We allemaal volgen onze eigen pad in onze eigen tempo. En ze krijgt nog een kans ergens anders te blijven hun evolutie, en in de toekomst een dag ze hebben nog een kans als deze.

GD: What…and die ik herkennen ben we teruglopen dingen hier, en ik wou dat we veel meer uren. Dit is zojuist zo’n mooie gesprek en discussie, zeker voor mij en ik weet dat voor onze luisteraars ook. U zei dat we in een periode van flux en chaos en verandering, uw woorden parafraserend. Als we aan het einde van dit kalenderjaar die zal er meer veranderingen komen. En je sprak vibrationele niveaus.

Welke aanbevelingen heb je voor mensen vast te houden aan een hogere trilling, gecentreerd te blijven in de vrede in deze tijden van verandering?

MQ: Nou, ik denk dat een van de belangrijkste dingen is niet toe te staan helemaal niets te maken u voelen angstig, omdat angst en een van de andere negatieve emoties pull-down uw trillingen. Dus, heb je te isoleren zelf, op een wijze van spreken, tegen alle pogingen of eventuele gebeurtenissen die plaatsvinden die kunnen drop je trillingen. En de belangrijkste manier, denk ik, om dat te doen is te focussen op de Hemelvaart en proberen om je leven nu als u denkt dat u het na de Hemelvaart zullen leven.

GD: Ik vind dat. Ik vind dat heel veel. Nou, Mike Quinsey, het is al zo’n een plezier om te hebben u op de show. En dank u voor uw tijd, en ik hoop dat wij het again someday doen kunnen.

MQ: Nou, wie weet? In een paar maanden kunnen we! Hopelijk, zullen wij veel meer te praten over hebben.

GD: Ik weet zeker dat we zullen. Goed, dank u, nogmaals.

MQ: U bent van harte welkom. Ik genoot van het. Thanks a lot, Graham.

Website: the2012scenario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: