Langzaam vooruit met Warp Snelheid – 26 december 2011 – Jennifer Hoffman

Langzaam vooruit met Warp Snelheid

Voel je hoe de energie zich opbouwt terwijl we 2012 naderen? Het voelt aan als een dam die klaar is om te barsten, terwijl de dynamiek die tot onze transformatie leidt zich opbouwt. Op dit moment zijn we klaar om de sprong naar de nieuwe aarde te maken, om de lasten die we zo lang gedragen hebben los te laten en uit te kijken naar een leven van meer gratie en gemak. Net wanneer we denken dat we zijn aangekomen, duikt er een ander probleem op om ons eraan te herinneren dat we zelfs bij hogere trillingen op dezelfde manier als altijd vooruitgaan, stap voor stap. Het voelt alsof we langzaam vooruitgaan, maar in werkelijkheid beweegt de energie zo snel dat we ons niet bewust zijn van de veranderingen die om ons heen plaatsvinden.
Wanneer we naar veranderingen uitzien, zelfs de goede, positieve en behulpzame, is er het gevaar dat we in de toekomst leven en de les van onze nieuwe energieën is, dat er geen toekomst is, alleen het heden en als we ervoor kiezen om het deel te laten worden van onze werkelijkheid, het verleden. Kunnen we leren om in een zich ontvouwende realiteit te leven waar we niet weten wat er vervolgens gaat gebeuren? Kunnen we in een zodanige staat van vertrouwen leven dat we een intentie kunnen maken en het Universum toestaan om deel te nemen aan haar schepping? Kunnen we onze behoefte voor controle loslaten en leren ons aan het proces over te geven?
We bewegen momenteel zo snel dat we lijken stil te staan, want zodra we beseffen dat ons een andere realiteit ter beschikking staat, stappen we erin en creëren we het volgende en volgende. Elke nieuwe realisatie en elk inzicht kan nieuwe realiteiten voor ons openen, maar ze zijn niet permanent, omdat we nog steeds oude energieën, karma en geloofssystemen loslaten. Wat echt lijkt is niet meer relevant, wat we willen dat echt is, is de nieuwe realiteit en die kan op elk moment veranderen, bij elke verandering in onze energetische trilling.
Zoals we kwantumsprongen in deze nieuwe inzichten maken, ondergaan we ook multi-dimensionale verschuivingen die de stroom van energie lijken te stoppen. Maar als we ons naar een nieuwe vibratie bewegen, verandert onze waaier aan mogelijkheden en worden we uitgenodigd om datgene wat niet in dat bereik past los te laten en te zoeken naar datgene waarop we ons kunnen af​stemmen. We kiezen ook of we die werkelijkheid al dan niet willen en hoeven er niet langer in te stappen om die keuze te maken. Zie het als een kosmische venstershopping ervaring, waar we het beschikbare eerst afwegen, voordat we beslissen wat we kopen. We hoeven nog niet te beslissen, maar gewoon oefenen met het maken van onze intentie en zien wat er uitkomt. Het bestaan ​​van onbeperkte mogelijkheden is iets wat we moeten leren accepteren en we krijgen gewoon een kans om onze kracht uit te testen. Wanneer datgene waarmee we ons kunnen en willen afstemmen zich voordoet, zal het met gratie en gemak in ons leven stromen en zullen we weten dat het goed is, omdat het ons op dat moment vrede en vreugde zal brengen, totdat het tijd is voor een nieuw niveau van transformatie.
Je trekt aan naargelang hoe je jezelf waardeert. ‘Je ben krachtig‘ vanaf de eerste tot de laatste les, je ‘erkent je Wonderen’.
Link naar '30 Days to everyday Miracles'

Het 30 dagen voor alledaagse wonderen-boek en het Miracle Mastery programma helpt je bij het creëren van een krachtig waardestatement voor je leven. Om meer te weten klik hier en lees hoe je je wonderbaarlijke leven kunt creëren.

Uriels Boodschap – Je doet je best in alle dingen

Lezingen met Aartsengel Uriël bieden healing, helderheid, verbluffende inzichten en nog veel meer. Klik hier voor meer details en om een reading te plannen.
Het huidige moment is meer dan het moment waarop je je bewust bent van jezelf in je werkelijkheid, het is ook het totaal van alle momenten van voorheen en het begin van het volgende moment. In elk moment breng je de energieën van alle levens mee, de kennis van alle ervaringen en de hoogste energetische trilling die je op dat moment kun zijn. Op elk moment ben je het beste dat je kunt zijn, doe je het meeste dat je kunt en ben je de enige energetische trilling die je kunt zijn. Wanneer je voelt dat je meer kunt, is dat omdat je verbinding hebt gemaakt met een andere trilling waarvan het potentieel je uitnodigt om de stap naar transformatie te zetten.
Dit maakt geen enkel deel van je werkelijkheid verkeerd, het betekent gewoon dat je je les op die trilling hebt afgerond, alle begrip werd bereikt en de ervaringen die je voor je in petto had zijn voldaan. De deur naar nieuwe werkelijkheden opent zich vaak nog voor de deur van je bestaande werkelijkheid is gesloten. Dus wordt een nieuw vibrerend bewustzijn beschikbaar alvorens je het huidige waarin je je bevindt, verlaat. Zich in twee verschillende energetische niveaus bevinden is verwarrend, omdat elk je in een andere richting trekt. De oude energie trekt je in het verleden dat bekend en voorspelbaar is en de nieuwe dwingt je om een onbekende toekomst te verkennen. Voor welke kies je?
Op elk niveau van energetische trilling doe datgene je waartoe je in staat bent, want elk niveau heeft zijn eigen lessen, ervaring, mogelijkheden, potentieel en werkelijkheden. Je brengt al je lessen mee in elke vibrationele ervaring en hiermee kun je de vervulling van die ervaring worden, op basis van je zielsverlangen naar healing. De goddelijke perfectie van elke ervaring houdt verband met je individuele perfectie, die afgestemd is op jouw lessen, healing en transformatie. Er is geen andere weg tot jouw beschikking. Dit is jouw ervaring, je doet je best terwijl je je eigen lessen en healing voltooid. Anderen trachten na te doen of hun resultaten bereiken is niet mogelijk, omdat je alleen maar je best kunt doen.
Het beste wat je kan doen, is tussen jouw en de Bron; er is geen verwachting of gewenst resultaat, alle lessen vinden plaats in overeenstemming met je zielscontract, het helende pad dat je in elk leven hebt gekozen en het totaal van alle levenservaringen. Transformatie is gewoon een stap in een nieuwe vibrerende energie, een stap in de richting van karma of creatie, waarin je verleden of toekomst omarmt, afhankelijk van je vaardigheden. Het potentieel van elk moment wacht op je als je ervoor kiest op basis van je vaardigheden en kennis. Zie elk moment als een deuropening die je uitnodigt om je goddelijkheid te ervaren, en als je nieuwe mogelijkheden verwelkomt, een kans om verder te gaan in je eigen hemel op aarde.
© 2011 Jennifer Hoffman Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.
Copyright © 2011 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.
Geplaatst door Ulla op 23:54
Link naar bericht op The Golden Age-site
Link naar site Jennifer Hoffman urielheals.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: