De Opleiding Lichaamsgerichte Coaching

start 29 okt. 2011

Coaching met het lichaam als invalshoek

Heb je ervaring met psychosociale begeleiding van cliënten? Wil je daar het lichaam graag meer bij betrekken? Vorig jaar is Atma gestart met de opleiding ‘Lichaamsgerichte Coaching’. Hierin leer je het lichaam als invalshoek te gebruiken bij coaching. Op deze manier wordt er een krachtige verbinding gelegd tussen lichaam en geest. Dit verbetert de doorstroming van energie en helpt cliënten beter in contact te komen met hun diepere gevoelens en verlangens. Lees verder…

 

Student 2010/2011: ‘Voor mij was altijd al duidelijk dat alle niveaus van de mens met elkaar verbonden zijn: lichamelijk, geestelijk, spiritueel en energetisch. In deze opleiding heb ik geleerd om al deze lagen op professionele wijze met elkaar te verbinden. Door cliënten vanuit een holistische visie te benaderen, verrijk je de coaching enorm. Alleen door integratie van alle elementen is transformatie en heling mogelijk.’

Korting 15% voor oud Atma studenten

Heb je al een opleiding tot LifeCoach bij Atma afgerond? Dan ontvang je 15% korting op deze opleiding. Daarnaast kun je ook nog enkele vrijstellingen krijgen voor de opleiding Lichaamsgerichte
Coaching. Lees verder…

Introductiedag

Interesse? Kom naar de introductiedag op 30 september. Je kunt niet alleen de sfeer proeven, maar er wordt uitgebreid toegelicht wat de opleiding inhoudt en we doen een of twee workshops. Uiteraard is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

 

Je bent van harte welkom.

Tot ziens bij Atma.

Hartelijke groet,
Atma Instituut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: