Spirits Stem Roept je op!

rtsengel Michaël doorgegeven via Ronna Herman ©. Vertaling ArjunA.

Geliefde meesters, terwijl de Licht Cellen van GodBewustzijn steeds dieper in je fysieke voertuig doordringen, beginnen de Lichtmembranen rondom je DNA op te lossen. Als onderdeel van dit sub universum was dit geprogrammeerd in de blauwdruk van het Adam/Eve Kadmon Lichtlichaam opdat de activering van de DNA-strengen telkens paarsgewijs zou plaatsvinden.

De DNA-strengen zijn afgestemd op verschillende dimensionale niveaus. De twee strengen die nu beschikbaar en actief zijn in het fysieke voertuig zijn afgestemd op de eerste, tweede en derde dimensie. Zoals we jullie eerder al verteld hebben, werden, terwijl jullie dieper wegzakten in dimensies van de lagere dichtheid, jullie DNA-strengen ingepakt en bewaard in Lichtmembranen tot de tijd dat jullie bereid waren om weer te keren in de hogere dimensies van Licht.

  • De eerste, tweede en derde dimensie omvatten 2 DNA-strengen.
  • De vierde en vijfde dimensie omvatten 4 DNA-strengen.
  • De zesde en zevende dimensie omvatten 6 DNA-strengen.
  • De achtste en negende dimensie omvatten 8 DNA-strengen.
  • De tiende en elfde dimensie omvatten 10 DNA-strengen.
  • De twaalfde dimensie omvat 12 DNA-strengen.

Voor de duidelijkheid en om je te helpen de vooruitgang van de integratie van Hoger Zelf/Overziel te begrijpen, wijzen wij getallen toe aan elk aspect van je Hoger Zelf. Jullie werden geboren met een facet van je GodZelf ingesloten in een Sfeer van Licht. Binnen je DNA, je aura en je cellulaire geheugen bevonden zich de frequenties die je zou moeten ervaren in de aanvang van je leven.

Lees verder >>>          http://www.assayya.com/adonaimikaelu/Spirits%20Stem%20Roept.htm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: