Veranderingen in de wereld

Iedereen die veranderingen ten goede in de wereld wilt zien, zal daadwerkelijk ook zelf voor die veranderingen mede verantwoordelijk moeten dragen. Doordat ieder zijn/haar verandering zelf verwerkelijkt, verwerkelijken wij samen de veranderingen in de wereld. Daarmee hebben wij samen ook invloed op de veranderingen die de aarde gaat doormaken. Wat stralen we uit? Wat krijgen we daarmee terug?

Door ons bewust te zijn van hoe we handelen en wat we daarmee zaaien, hebben we bewuster invloed op wat we gaan oogsten. Ons bewustzijn zit in onze gedachten, in onze woorden en daden. Maar ons bewustzijn zit vooral in ons hart. Laten we met zijn allen bewuster omgaan met onszelf, met elkaar, met de natuur en met de aarde. En daarvoor ons hart gebruiken. Die verantwoordelijkheid kunnen we allemaal dragen. Verantwoordelijkheid voor onszelf, voor wat wij doen en op welke manier. Laten wij allen verantwoordelijkheid dragen vanuit ons hart. Daarmee kunnen we ons en de hele wereld een goede toekomst bezorgen.
Groet, Frank

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: