Hallo wereld!

Goede avond,

Mijn eerste WordPress blogbericht vanuit Sint-Oedenrode. Met deze blog wil ik jullie inspireren om je vrij te voelen en van je leven een feestje te maken. Leef je echte leven. Maak van jouw leven een feestje. Dat kan je alleen zelf doen. Doe dat met je hoofd naar de hemel, je voeten op de aarde en je hart bij de mensen om je heen.

Op deze blog zal ik teksten plaatsen die te maken hebben met mijn werk op het gebied van LifeCoaching, Training en Advies. Ook zal ik teksten plaatsen die te maken hebben met mijn werk als bruggenbouwer naar de nieuwe tijd en spiritueel gericht zijn.

Jullie reacties op mijn teksten zijn welkom en discussie verhoogt de kwaliteit van deze blog. Ik wens jullie veel inspiratie en creativiteit,

Frank Withoos.

© Frank Withoos 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: